PowerPoint.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
Advertisements

Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
PowerPoint Založení nového souboru .pptx Tlačítko Office, Nový
Cvičná prezentace Úkoly k procvičení.
Grafická úprava seminární práce
Výpočetní technika Akademický rok 2011/2012 Letní semestr Novák Petr
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Grafická úprava prezentace Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Zde se naučíme jak měnit pozadí snímků 1/ U jednotlivého snímku zvlášť 2/ U všech snímků zaráz.
Power Point– pracujeme se snímky
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
3MA381 PowerPoint - seznámení
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Tvorba prezentací v programu PowerPoint Autor: ing. Jaroslav Mochan
PowerPoint II. Miroslav Lorenc.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Základní pravidla použití šablony Elektronická prezentace.
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vytvořit prezentaci
Prezentace v Powerpointu
Textový procesor Open Office, Writer OKRAJE STRÁNKY
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 3.1 (Práce se snímky)
Power Point– správa prezentace
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
PowerPoint – šablony, záhlaví
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Tvorba tabulek Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Power Point– sestavujeme prezentaci
Moderní učitel.
Power Point– popis prostředí
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Vytváření prezentace váš cvičící =). Orientace horní část a dolní část obrazovky podobná Excelu a Wordu vlevo seznam „slajdů“ (dále snímků) a osnova vpravo.
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Přechody a animace VY_32_INOVACE_7C21. Pravidlo Důležitý je obsah prezentace, přechody a animace mají být příjemným, nikoliv rušivým doplňkem! Nekombinovat.
1/ Na liště Prezentace Zvolím nastavit prezentaci. 2/ Zvolím Typ prezentace 3/ Napíši, které chci zobrazit snímky 4/ Zvolím předvádění s animací nebo.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.04 Téma: PowerPoint Číslo.
ANIMACE V PowerPointu 2010.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Jméno autoraZdeňka Sudová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyIII/2 Inovace.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Prezentační programy 3. ročník oboru Sociální péče Motivy v Powerpointu.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
G RAFIKA VE W ORDU Vkládání obrázků a grafických objektů Tvary WordArt Barvy, čáry, výplň grafických objektů.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tvorba prezentace na iPadu – pokročilé.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 1. část
Rozložení – úvodní snímek Pozadí – šedé. Vložte vlastní pozadí Obrázek můžete stáhnout z internetu.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Panel úloh.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
Klasické fotoalbum.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
5 tipů pro zjednodušení práce
Kofigurace & napájení Windows
Prezentace v Power Pointu
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Transkript prezentace:

PowerPoint

Rozložení stránky Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým tlačítkem na ploše a vyberete položku rozložení stránky a vyberete profil „Dva obsahy“

Přechody snímků Na kartě Přechody vyberte druh přechodu mezi snímky Klikněte na tlačítko použít u všech Odklikněte Přejít na snímek „Při kliknutí myší“, zaškrtněte „Automaticky za:“ a doplňte údaj 00:03,00 sekund

Animace obrázků a textů Zvolte kartu Animace Klikněte na obrázek vlevo na této stránce Vyberte z nabízených animací „Přilétnutí“ pro tento obrázek Nastavte animaci takto: Možnosti efektu: Zleva Začátek: Po předchozím Rychlost: Doba trvání 05,00

Nastavení pozadí snímků Na kartě Návrh vyberte libovolný motiv Vpravo si vyberte jednu z barevných kombinací a typu písma (viz. 2. obrázek) Tlačítko Styly pozadí umožní vytvořit barevné přechody na pozadí stránek. Vyzkoušejte si 