Prezentace Alexandra Průšová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Slovní úlohy o společné práci − 2
Advertisements

Slovní úlohy o společné práci
Z železniční zastávky Dobratice p.Prašivou
Bažant obecný (Phasianus colchicus)
Vysvětlení pojmů PROJEKT (ve vztahu s «mentálními gesty » - viz dokument o mentálních gestech) Vědomé projekty a.
Slovní úlohy o společné práci − 3
Hmyz u nás v domě.
Statistika her v 8.ročnících Ondřej Bělošek, Filip Kubeš, Lukáš Váverka.
Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto.
TANEC Co to vlastně tanec je?
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
< < < < < < < <<< <<<
POPIS OSOBY.
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
AIRSOFT. Víte co to je?? Ne??? Tak nezoufejte, protože se to tady dovíte Airsoft je Japonská odpověď na paintball.
POŠVATKY (Plecoptera)
“Умом Россию не понять...” Rozumem Rusko nepochopíš.... (přísloví)
ČLOVĚK – VNITŘNÍ ORGÁNY, KOSTRA A SVALY
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Příroda a já Otázky.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
Latinsko-americké tance
Zdravení – - podávání.
Adaptivní preference pro délku nohou u potenciálního partnera
SALSA.
ROČNÍKOVÁ PRÁCE BIORYTMY
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace O ZTRACENÉ PONOŽCE Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
Hudba Rakousko-Uherska Autor: Květa Stejskalová. Rakousko-Uhersko byl státní útvar, který existoval v letech 1867 – Rakousko-Uhersko byl státní.
aneb doučovací večery pro přátele
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_165_Čas AUTOR: Ing. Gavlas Miroslav ROČNÍK, DATUM: 6.,
Trojčlenka v nepřímé úměrnosti Tento digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není-li uvedeno.
Slovní úlohy o společné práci
Osmák degu.
Víš o nás vše ?. Obecně Morče si bohužel nemůže vybírat,dojakých rukou se dostanou. Po celý život jsou odkázány na přízen člověka.
Monopolistická konkurence
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Anotace: informace navíc Autor: Mgr. Eva Palovská,2011 Ověření ve vyuce: ,
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Speciální základní škola a mateřská škola Litomyšl, 9. května 1181, Litomyšl Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název: Hudební slovník 10. část.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Slovní úlohy o společné práci − 3. Jak při řešení slovních úloh postupovat? 1. Pozorně si přečti text úlohy (raději několikrát). 2. Mezi neznámými údaji.
Regenerace ve sportu Seminární práce Lucie Viznerová.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Tučňák patagonský Vypracoval: Martin Půr
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA
Plavání Jiří Vlk, 5.B Hluchák
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Osnova Dres Rukavice Trenér Míče Věk Zdroje Úspěchy Závěr.
Jednotky času.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Moje prázdniny Markéta Školová.
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Slovní úlohy o společné práci − 2
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Něco, co mohou napsat jen děti
Spoločenský tanec.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
“Умом Россию не понять...”
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
Slovní úlohy o společné práci − 2
Fyzika 2.D 6. hodina.
Transkript prezentace:

Prezentace Alexandra Průšová Společenský tanec Prezentace Alexandra Průšová

Osnova 1. Můj hlavní trenér 2. Držení partnerů standart 3. Držení partnerů latina 4.Taneční boty latina 5. Taneční boty standart 6.Taneční šaty latina 7. Taneční šaty standart 8. Zajímavost 9. Zdroje 10. Závěr

Můj hlavní trenér Můj hlavní trenér se jmenuje Vlastimil Hošek Narodil se 30.4 1976 Má 41 let Není ženatý Má jedno dítě Vlastimil hošek je můj trener se kterým travím nejvíce času trénováním. V tancování je velice dobrý ve stt má nejvyšší třídu M a v lat má taky vysokou třídu B. S Vlastíkem máme treningy 3karát týdně + individualní hodiny.

Držení partnerů stt Oba partneři musí být vytažení Oba partneři mají ruce nahoře Oba partnři se navzájem drží a partnerka drží kontakt Oba partneři musí být vytažení ovšem každý jinak . Partnerka tančí rovně ale vytahuje hlavu doleva. Partner také rovně a vytahuje se do stropu a musí mít dlouhý krk. Partnerka se drží pravou rukou partnera a druhou ruku má položenou na partnerově druhé ruce.Partner má držení přesně naopak ale pravou ruku má na partnerčině levé lopatce.

Držení partnerů lat Držení partnerů na latinu se různě mění Někdy se partneři drží někdy ne Partnerka je jinak vytažená Partneři se obvykle v latině drží skoro pořád jinak. Někdy se drříme jen jednou rukou pak oběma dvěma rukama. Někdy se nedrží vůbec je to prostě různé.

Taneční boty latina Partnerčiny boty na latinu jsou otevřené Partnerovi boty na latinu jsou zavžené ale mají jiný podpatek Taneční boty partnerky vypadají skoro všechny stejně jsou si hodně podobné. Každý pár bot u partnerky může ale nemusí mít jiné vázání. U partnera může být jen jediný rozdíl a to je že může být z jiného materialu to může ovlivnit jak moc nebo málo se boty lesknou. Pak rozdíl podpatku u partnera je takový že na latinu jsou boty na vyšší podpatek.

Taneční boty stt Partnerčiny boty jsou uzavřené Partnerovy boty jsou stejné jenom malá změna podpatku Jak jsem říkala partnerovi boty na stt mají níší podpatek

Taneční šaty lat Mohou být krátké i trochu delší ale to je málo. Šaty na latinu jsou kratší než na standart Bývají různých barev Mohou být krátké i trochu delší ale to je málo.

Šaty stt Bývají různých barev

Zajímavost Za jednu minutu a půl se tanečník naběhá až 100m Ve společenském tanci se hodně běhá Za jednu minutu a půl se tanečník naběhá až 100m

Zdroje https://www.google.cz/search?q=latina+tanec&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0iZ-grJ7TAhWEQZoKHbLXCa8Q_AUIBigB&biw=1920&bih=898#tbm=isch&q=b%C4%9Bh&imgrc=sI6dW7wjSzLbxM: https://www.google.cz/search?q=latina+tanec&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0iZ-grJ7TAhWEQZoKHbLXCa8Q_AUIBigB&biw=1920&bih=898#tbm=isch&q=b%C4%9Bh&imgrc=sI6dW7wjSzLbxM:

Závěr Děkuji za pozornost!