Název školy: ZŠ a MŠ Březno

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět: Anglický jazyk Ročník: 6.
Advertisements

Vzdělávací oblast: Anglický jazyk Autor: Mgr. Martina Hulenková
Vyjádření budoucnosti - …. GOING TO …
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Minulý čas prostý Pravidelná slovesa.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Přítomný čas prostý (5.ročník) Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_AJ2V Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
VY_32_INOVACE_05_PRESENT SIMPLE Anotace Prezentace sloužící k výkladu a procvičení přítomného času prostého, tvoření otázek, záporu a překlad jednoduchého.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_102.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_AJ1G Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách oznamovacích, slovní zásobu tematického okruhu volný.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují tvoření otázek v přítomném čase prostém. Procvičují si slovní zásobu tematického okruhu volný čas. Tvoří.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
HOBBIES Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase prostém ve větách záporných. Procvičují si slovní zásobu tematického.
Škola1. ZŠ T. G. Masaryka Milevsko AutorMgr. Lenka Soldátová ČísloVY_32_INOVACE_69 NázevPresent simple - questions Téma hodinyTvoření otázek v přítomném.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Present simple Přítomný čas prostý. Probíhá opakovaně, často, vždycky, nikdy, obvykle, zřídka…. On Saturday, at five o´clock, on my birthday, every day,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_ Jazyk anglický TEMA: Free time – my hobbies.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_11_ Jazyk anglický TEMA: Free time – sports and.
VY_32_INOVACE_Sei_III_08 Sport Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Mgr. Miluše Senetová Datum/období: leden 2014 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
VY_22_ INOVACE_ 09_ ANGLICKÝ JAZYK 5 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou SPORTS and GAMES Autor: Mgr.Renata Viktorinová.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Věra Tománková Název DUM: VY_32_Inovace_ Word order Název sady: Project 1 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Angličtina pro 2. stupeň Č. DUMu: VY_22_INOVACE_07_SLOVESO CAN.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr Dana Maljuková NÁZEV:VY_32_INOVACE_04A_13_ Daily routines TEMA:Situace ČÍSLO.
VY_32_INOVACE_09 Anglický jazyk 4.tř. Present simple and present continuous. Name:
Interaktivní procvičování anglických slovíček na téma dny v týdnu.
VY_32_INOVACE_20_AJI_ROZVRH HODIN Základní škola, Moravský Krumlov, náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Konstantinovy Lázně, okres Tachov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_School TEMA: School.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Dita Nerudová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Anglický jazyk TÉMA: Games and sports.
PŘÍTOMNÝ ČAS PRŮBĚHOVÝ, SLOVESA
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Anotace – Dny v týdnu Anotace Autor Čeština, angličtina Jazyk
I am going to go shopping. What are you going to do tomorrow?
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_42_going to Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_ 10_My school
AUTOR: Lenka Šilhánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_214_VOLNÝ ČAS
ANGLICKÝ JAZYK – 7. ROČNÍK
Jazyk a jazyková komunikace - Anglický jazyk
CAN/CAN’T /ACTIVITIES/
Charakteristika výukového materiálu
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
AUTOR: Markéta Březinová NÁZEV: VY_32_INOVACE_AJ_15_SPORTS
Název školy: Základní škola Městec Králové
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
NÁZEV: VY_32_INOVACE_11 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_Kup_III_01 VOLNÝ ČAS
Autor: Mgr. Lucie Pospíšilová Datum:
ANJ - komunikační situace Ročník, obor: 4. ročník, ekonomické lyceum
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_31_Volný čas
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Alena Darebná
VY_32_INOVACE_Sei_I_15 My day Název projektu: OP VK
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_11
Dny − days Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Translation 03/01 Máte rád fotbal? Do you like football?
Transkript prezentace:

Název školy: ZŠ a MŠ Březno Autor: Markéta Kulíšková Název: VY_32_INOVACE_41_VOLNY_CAS Téma: Volný čas Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0360 Anotace: Materiál k interaktivní tabuli – Angličtina pro 4. ročník ZŠ – Volný čas

My free time Můj volný čas

DIARY Monday: play football, ride my bike Tuesday: read a book, play tennis Wednesday: play the piano, ride my horse Thursday: play computer games, listen to music Friday: go running, play table tennis Saturday: play football, go fishing Sunday: go swimming, go shopping Pondělí: hraji fotbal, jezdím na kole Úterý: čtu knihu, hraji tenis Středa: hraji na piano, jezdím na koni Čtvrtek: hraji počítačové hry, poslouchám hudbu Pátek: jdu běhat, hraji ping-pong Sobota: hraji fotbal, jdu rybařit Neděle: jdu plavat, jdu nakupovat

Otázky, odpovědi What do you do on Tuesdays? Co děláváš v úterý? I read a book and I play tennis. Čtu knihu a hraji tenis. What do you do on Saturdays? Co děláváš v sobotu? I play football and I go fishing. Hraji fotbal a chodím rybařit.

Otázky, odpovědi Do you go fishing in your free time? Yes, I do. Chodíš rybařit ve svém volném čase? Yes, I do. Ano, chodím. Do you play the trumpet in your free time? Hraješ na trumpetu ve svém volném čase? No, I don´t. Ne, nehraji.

Procvičení I _______ a book. I _______ TV. I _______ my bike. Vyber chybějící slova I _______ a book. I _______ TV. I _______ my bike. I _______ football. I _______ the trumpet. play read watch ride

Doplň názvy činností do správného sloupce tabulky I go……. I play…….. football tennis shopping swimming volleyball the piano running computer games skating fishing

Správné řešení I read a book. I watch TV. I ride my bike. I play football. I play the trumpet.

Správné řešení Chodím Hraji plavat počítačové hry běhat fotbal bruslit tenis rybařit volejbal nakupovat Na piano I go I play swimming Computer games running football skating tennis fishing volleyball shopping The piano