SK Benátky nad Jizerou z.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Advertisements

Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
KOPANÁ 4.
Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Český jazyk 3.třída Kopaná-práce s textem.
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
ZMĚNY V SOUTĚŽÍCH PŘÍPRAVEK. Motto:,,Neberme dětem radost ze hry, oni nám to vrátí“ Proč změny v soutěžích přípravek?  zapojení všech hráčů do hry 
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
Rodičovská schůze GKL. Mgr. Pavel Máj Vzdělání SPGŠ, specializace předškolní a mimoškolní pedagogika a TV FTVS – UK, specializace golf Člen PGAC od 2012.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
XXVII. Silvestrovské derby
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Vesnice Strupčice.
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
1 Fakultní ZŠ Olomouc, Tererovo nám. 1 VÝHODY PRO ŽÁKY SPORTOVNÍCH TŘÍD.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Fotbalová přípravka SOKOL JESTŘABÍ LHOTA. Úvod Fotbalová přípravka má již v klubu Sokol Jestřabí Lhota dlouholetou tradici a je neméně důležitou kategorií.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Sady 5. května Plzeň
Zlatá koruna Královéhradeckého kraje 2016 Ocenění.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Cyklistický kroužek V listopadu na ZŠ s RVMPP Buzulucká zahájil svou činnost nový sportovní kroužek, který je zaměřen na cyklistiku. Kroužek vznikl pod.
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
FIRE DANCE 2017.
FC Slovan Rosice, z.s..
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Projekt „Létající trenéři“
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Nábor mladých fotbalistů
JFK Velké Přílepy pořádá NÁBOR FOTBALISTŮ do kategorie STARŠÍCH ŽÁKU r
Sportovní klub Strupčice
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Plavecký klub Děčín.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
SCHŮZKA RODIČŮ (MŽ C 2007) 2018 Ing. Pavel Neuman.
FIRE DANCE 2018.
BEACHVOLEJBAL.
FIRE DANCE 2019.
Minipřípravka SK Zeleneč – ročník 2012 a mladší
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

SK Benátky nad Jizerou z.s. Pořádá nábor malých fotbalistů ročník narození 2006 a mladší Nabízíme: kvalitní tréninkové plochy hlavní hřiště s přírodní trávou další dvě travnaté plochy - hřiště s umělým trávníkem III. generace kvalitní zázemí - kvalifikovaní trenéři - kabiny pro všechny družstva mládeže - kvalitní tréninkové pomůcky - rehabilitace Naše družstva hrají pravidelné soutěže mládeže další informace najdete na internetových stránkách klubu www.kopanabenatky.cz Kontakty: Starší přípravka 2006 a ml. trenér - Jan Buryán - 607 957 050, honza.Bury@seznam.cz Mladší přípravka 2008 a ml.– trenér - Jiří Kubát - 733 291 288, j.kubat95@seznam.cz SK Benátky nad Jizerou, Letní stadion 650 , 294 71 Benátky nad Jizerou