EDEN European Destinations of ExcelleNce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
, Olomouc, konference globální granty Ing. Andrea Závěšická, ředitelka PhDr. Jan Další vzdělávání pracovníků v Jeseníkách: rozvoj soft-skills.
Advertisements

C H R Á M C H M E L E A P I V A Regionální operační program NUTS II Severozápad.
Rozvojové programy pro VVŠ 8. února Rozvojové programy VVŠ Rozvojové programy 2012 Požadavky vysokých škol v centralizovaných projektech → finanční.
NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Destinační společnost Východní Čechy
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
JEDNÁNÍ MONITOROVACÍ SKUPINY projektu Podpora procesů v soc. službách dne
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
AKTUÁLNÍ VÝVOJ V ROP SČ 15. října 2015 Výroční konference – Senohraby Ing. Václav Chytil.
Návrh věcného záměru zákona o podpoře a řízení cestovního ruchu Výroční konference cestovního ruchu turistického regionu Východní Morava Holešov, 25. leden.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Prodej zážitků a turistických atraktivit na Broumovsku v praxi Barbora Brandejsová ck.broumovsko s.r.o.
_ Institut turismu České republiky - oddělení pro regionální a mezinárodní vztahy Ing. Monika Palatková generální ředitelka CzT
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Marketingové aktivity Libereckého kraje Eva Hornová.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Dětská cena prevence kriminality O projektu Dětská cena prevence kriminality (DCPK) je preventivní vzdělávací projekt, který formou soutěže pro školní.
Kongresová turistika v ČR, podpora jejího rozvoje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marek Odstrčil. Šumava Český les Krušné hory Českomoravská vrchovina České středohoří Lužické.
Evropský sociální fond 1 Jiří Švarc Evropská Komise Generální ředitelství pro zaměstnanost, sociální věci a rovné příležitosti Oddělení pro Českou republiku,
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Principy Základních registrů Ing. Ondřej Felix, CSc.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora výzkumu, vývoje a inovací na MPO – program.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Pokus o sjednocení Německa. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Člověk a společnost – Pokus o.
Plány udržitelné městské mobility-aktuální témata
Ing. Jiří Burgstaller Ředitel odboru strategických programů a projektů Setkání členů sítě NINET V Praze dne
Národní program podpory cestovního ruchu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Členská schůze MAS Nepomuk,
Vás zve na každoroční terénní exkurzi,
SMĚRNICE 2000/60/ES Evropského parlamentu a Rady z 23
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Orgány a organizace cestovního ruchu ve světě
DOBA PODĚBRADSKÁ Autor: Mgr. Marek Kryška Cílový ročník: 7.
Příprava kohezní politiky – úroveň EU
DUM - Digitální Učební Materiál
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
DUM - Digitální Učební Materiál
Věcné učení Přírodní zajímavosti z našeho okolí
ÚSTECKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-32 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
ENVIROMENTÁLNÍ VÝCHOVA EKOSYSTÉM – les a pole
IKT Českosaské Švýcarsko
SOUSTAVA CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍ EVROPSKÉHO VÝZNAMU
Základní škola a Mateřská škola Mlečice, příspěvková organizace Autor:
Agroturistika a podnikání na venkově
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor TEmatický celek
Pardubické štěBETÁní ŠKOLNÍ KOLO
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Vojtěch Kawan Název materiálu: VY_32_INOVACE_2_EKOLOGIE_18.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
PS ESPON zasedání Výboru ČR pro programy
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
Sever Moravy Vyhledávejte ve své příruční mapě.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Zpráva o činnosti Renata Schejbalová
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
Česká společnost pro jakost
Koordinátor podpory na našem venkově
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
Transkript prezentace:

EDEN European Destinations of ExcelleNce www.czechtourism.com

Title of the presentation | slide 2/total | www.czechtourism.com EDEN Motto: „Společně na cestě k trvale udržitelnému rozvoji cestovního ruchu“ Cíl: Zviditelnit především méně známé evropské turistické destinace Title of the presentation | slide 2/total | www.czechtourism.com

Title of the presentation | slide 3/total | www.czechtourism.com EDEN Ročník 2008/2009 Cestovní ruch a chráněná území Kdo se mohl přihlásit?  Všechny destinace ležící nebo hraničící s chráněným územím.  Přihlásilo se 21 destinací  výběr 3 finálových destinací: České Švýcarsko, Králický Sněžník, Orlické hory a Podorlicko Title of the presentation | slide 3/total | www.czechtourism.com

Titul znamenité evropské destinace získalo 26. května 2009 vyhlášení vítěze na slavnostním ceremoniálu v hotelu Voroněž v Brně Titul znamenité evropské destinace získalo České Švýcarsko 8. 10. 2009 zástupci Českého Švýcarska převzali z rukou zástupce Evropské komise cenu EDEN na slavnostním předávání cen vítězným destinacím, které se konalo v Bruselu u příležitosti konání Evropského dne cestovního ruchu. Title of the presentation | slide 4/total | www.czechtourism.com

Title of the presentation | slide 5/total | www.czechtourism.com Ročník 2009/2010 Voda – turistický cíl Kdo se mohl přihlásit?  Všechny destinace s turistickou nabídkou založenou na přírodních vodních zdrojích.  Přihlásilo se 12 destinací  Odborná porota vybrala 5 finalistů Title of the presentation | slide 5/total | www.czechtourism.com

Title of the presentation | slide 6/total | www.czechtourism.com Finalisté EDEN 2009/2010  Baťův kanál  Bystřicko  Křivoklátsko a Rakovnicko  Polabí  Posázaví Vítěz bude vyhlášen dne 5. května 2010 ve Všeticích! Title of the presentation | slide 6/total | www.czechtourism.com

Děkuji za pozornost Ing Děkuji za pozornost Ing. Markéta Vogelová Koordinátorka projektu EDEN vogelova@czechtourism.cz eden@czechtourism.cz www.czechtourism.com