Název vzdělávacího materiálu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název vzdělávacího materiálu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Pracovní a trestní právo Datum vytvoření31.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU : VY_32_INOVACE_01_VEŘEJNÝ.
VÝPOČET ČISTÉ MZDY VY_32_INOVACE_12_1_5 VÝPOČET ČISTÉ MZDY Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední.
Souřadnicová síť, určování zeměpisné polohy
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Právní řád ČR a právní ochrana občanů N á zev sady: Výuka občanské nauky.
Úroky ve slovních úlohách Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
F YZIKÁLNÍ VELIČINA - HUSTOTA Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Volný pád a svislý vrh Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radim Frič. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Práce se spojnicovým diagramem Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
Závislost odporu kovového vodiče na teplotě Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastFYZIKA - Kmitání, vlnění a.
Užití složeného úrokování Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU 19 NÁZEV ŠKOLY Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České.
Mnohočleny Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Matematika – výrazy s proměnnými Datum vytvoření
Věty o shodnosti trojúhelníků
Složené úrokování Tematická oblast
Náš svět Tematická oblast
Člověk a vývoj civilizace
Tvorba jednoduché tabulky - rozvrh
Název vzdělávacího materiálu
Sčítání a odčítání mnohočlenů
Název vzdělávacího materiálu
Práce se sloupkovými diagramy
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Pravopisné veršování Tematická oblast Pravopis vesele i vážně
Název projektu: Moderní škola
Název vzdělávacího materiálu
Elektrická energie Tematická oblast Fyzika Datum vytvoření Ročník
Dělení mnohočlenů mnohočlenem
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Název vzdělávacího materiálu
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Název vzdělávacího materiálu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Příčné zvětšení zrcadla
Ohyb světla na optické mřížce
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Trestný čin.
Konstrukce trojúhelníku podle věty Ssu
VĚC - POMNÍK Tematická oblast
Násobení lomených výrazů
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lenka Marková Název materiálu:
Dělení mnohočlenů jednočlenem
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Život – pohledy na přírodu
Dělení lomených výrazů
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lenka Marková Název materiálu:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Interference na tenké vrstvě
Tresty a ochranná opatření ( trestní sankce)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Obvod a obsah rovnoběžníku
Konstrukce lichoběžníku
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Zobrazení tenkou čočkou
Kontrolní práce – složené lomené výrazy
C# konzole – Textový výstup
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Zlomky – opakování učiva 5. ročníku
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

Název vzdělávacího materiálu Tematická oblast Pracovní a trestní právo Datum vytvoření 31. 10. 2012 Ročník 4. ročník čtyřletého a 8. ročník osmiletého G Stručný obsah společná práce s třídou – seřazení vybraných trestných činů podle společenské nebezpečnosti Způsob využití slouží jako východisko ke společné práci, promítnutou tabulku mají žáci vytištěnou jako pracovní list do 4 skupin, doplní si ve skupinách, v diskuzi pak společně probereme argumenty k jejich volbám a zadáme domácí úkol (opět doporučuji, aby se o vyhledávání ve skupině podělili, aby se setkali všichni s trestním zákoníkem) Autor Mgr. Přemysl Šil Kód VY_32_INOVACE_20_ZSIL11 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín

3. Trestné činy I Úkol: Následujících čtrnáct trestných činů seřaďte podle jejich nebezpečnosti pro společnost. Nahoře budou nejvíce nebezpečné, dole nejméně. (Doplňte do tištěné tabulky.)

3. Trestné činy I Trestný čin přijetí úplatku únos dítěte a osoby stižené duševní poruchou přijetí úplatku neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku nenastoupení služby v ozbrojených silách padělání a pozměnění peněz šíření toxikomanie podání alkoholu dítěti znásilnění ohrožování zdraví závadnými potravinami a jinými předměty loupež zneužívání pravomoci úřední osoby porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi vražda teror

3. Trestné činy I Domácí úkol do příští hodiny: Ve trestním zákoníku vyhledejte všech čtrnáct trestných činů a vypište si jejich skutkové podstaty a základní trestní sazby. (Není třeba opisovat doslova trestní zákoník, poznamenejte si obsah textů vlastními slovy!)