Nadace Rotary Globální granty

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Advertisements

Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
The Rotary Foundation of Rotary International Program humanitárních grantů.
Předpoklady poskytnutí dotace Společný technický sekretariát Drážďany.
Praxe pro manažery Centrum sportovních aktivit VUT.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 2240 Prezentace rodinných výměn pro kluby DISTRICT 2240 RI, 2010.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
Programové období 2014 – 2020 a proces SEA Mgr. Zuzana Plešková Ministerstvo životního prostředí 14. února 2014.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
MOBILITY DAY Praktická stáž Erasmus+ Ing. Bohdana Čechová.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Klára Lysová Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování stipendia pro studium na zahraničních středních školách v partnerských regionech.
Ustavující zasedání Řídícího výboru MAP Tanvaldsko Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území ORP Tanvald.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_11.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Přeshraniční spolupráce ČR – Bavorsko v rámci Cíle 3 v letech Tento projekt je spolufinancován z prostředků EU.
Proč je dobré požádat o prostředky ze šablon. Je to jednoduché Není to souboj o peníze – vyjdou na každou školu Žádost o podporu i zprávy o realizaci.
Romana Bendová Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Vyhláška č. 326/2006 Sb., o atestačním řízení pro elektronické nástroje Mgr. Martin Plíšek.
Jsou venkovské školy horší než městské?
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Seminář pro příjemce věcná část řízení projektu TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
Návrhy opatření na podporu slaďování rodinného a pracovního života
Členská schůze MAS Nepomuk,
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
Dotační tituly MZV a ČRA (v letech 2010 a 2011)
The Rotary Foundation Nadace Rotary
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Společenská odpovědnost ve školství
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Stavební uzávěra základní informace
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Ministerstvo kultury ČR
Gymnasium Jižní Město Praha
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Blanka Valdecká, TOO ČMKOS, Seminář pro SIBP
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
Setkání kariérových poradců
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Realizace a vyúčtování malého projektu
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
Kapitola 3 Hospodaření organizací
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Družstvo CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Cyklus malého projektu
Fond malých projektů Interreg V-A SK - CZ Realizace malého projektu Zdeněk Mikel Zlín,
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Nadace Rotary Globální granty PRAVIDLA UDĚLOVÁNÍ GLOBÁLNÍCH GRANTU 2015/2016 Na Globální granty můžeme použít 50% z DDF příslušného rotariánského roku– cca 13 000,- USD Kluby musí splnit všechny podmínky stejně jako Distrikt / certifikace, účast na semináři, žádné finanční závazky vůči distriktu či Rotary International/ Musí se jednat o dlouhodobé projekty - min. 3 roky a více Minimální hodnota projektu 30 000,- USD Klub musí mít minimálně jednoho zahraničního partnera nebo i více Zahraniční partner ( partneři) musí zaplatit minimálně 30% z hodnoty projektu Distrikt 2240: Seminář Nadace Rotary listopad 2014

Nadace Rotary Globální granty - Za každý zaplacený USD z klubu – 0,5 USD z TRF 1:0,5 USD Za každý zaplacený USD z distriktu – 1 USD z TRF 1:1 USD Žádost lze podat kdykoli v průběhu roku Nejdříve se předloží návrh s popisem celého projektu TRF ( předem konzultovat s Výborem Nadace Distriktu) Nadace Rotary bude potom s kluby upřesňovat celý projekt – až do jeho úplné kompletnosti O případný příspěvek z DDF musí klub oficielně požádat před předložením žádosti o GG Oficiální žádost nejpozději do 6 měsíců od předložení původního návrhu online na rotary.org , / žádosti konzultovat s výborem Nadace D: Vondrová- RC Český Krumlov, Popadič- RC Martin /- pokud příspěvek z DDF, bude zástupce distriktu autorizovat žádost Je nutno předkládat průběžnou zprávu každých 12 měsíců od schválení Global Grantu Závěrečná zpráva do 2 měsíců po ukončení celého projektu Distrikt 2240: Seminář Nadace Rotary listopad 2014

Nadace Rotary Globální granty Podrobné podmínky pro Globální granty – na www.rotary org Restrikce: podobné jako u Matching Grantů dle předchozích pravidel Prostředky GG nelze použít na nákup pozemků a budov na novou výstavbu, příp. přístavby jako budovy, školy, domy, nemocnice apod. na akce Rotary ( konference,výroční oslavy nebo zábavné aktivity) na Public relation, pokud se nevztahuje přímo k humanitární či výchovně vzdělávací aktivitě na provoz, administrativu, cestovné personálu spolupracující organizace na aktivity, které jsou primárně organizovány jinou organizací Další možná omezení v Terms and Conditions – nutno se seznámit před první žádostí Distrikt 2240: Seminář Nadace Rotary listopad 2014

Nadace Rotary Globální granty Příklad: RC chce realizovat ve spolupráci se zahraničním RC a DDF distriktu projekt v celkové hodnotě 41 000,- USD DDF distriktu : 10 000,- USD 10 000,- USD TRF 1:1 USD RC1 - místní ( hostpartner): 8 000,- USD 4 000,- USD TRF 1:0,5 USD RC2 - zahraniční : 6 000,- USD 3 000,- USD TRF 1:0,5 USD / 30% z GG a RC1/ International partner --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dohromady : RC a D 24 000,- USD TRF 17 000,- USD Celkem : 41 000,- USD Distrikt 2240: Seminář Nadace Rotary listopad 2014