JARO? LÉTO? ZIMA? PODZIM? ROČNÍ OBDOBÍ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
13.1 Pedosféra Elektronická učebnice - II. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Zeměpis Autor: Mgr. Lenka Hrdá Pedosféra.
Advertisements

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Prvouka, Jaro Autor: Mgr. Vendula Janešová Název materiálu:
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám Škola Základní škola Křižany - Žibřidice, okres Liberec, příspěvková organizace Žibřidice 271,
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Bc. Martina Chlumová Název:VY_32_INOVACE_ 01_HLINÍK Téma: Kovy.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_06 Magnetické.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková JAKÝ JE ROZDÍL MEZI SKUPINAMI OBRÁZKŮ?
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Společnost Autor: Mgr. Lenka Radošová POJĎTE, HONEM, PŘICHÁZEJÍ, UŽ NASTÁVÁ ČAS. KLUCI, HOLKY - KAŽDÝ TO VÍ,
Název školy : Základní škola Nový Kostel, okres Cheb Autor : Pavla Smrčková Název materiálu : VY _32_INOVACE_ČESKÝ JAZYK PRO 2.ROČNÍK_07_MĚSÍCE,ROČNÍ OBDOBÍ.
HMYZ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Kratochvílová Havlová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Lukavice, okres Ústí nad Orlicí AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_14_ZIMA TÉMA: ZIMA ČÍSLO PROJEKTU:
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová.
Poznáš pohádky? Vyprávěj svými slovy!
Sada 1 MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Lichoběžník Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_inovace 7_07
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NEDOMICE, okres Mělník
Na zamrzlém rybníku, umí přistát ve mžiku.
Přídavná jména vyjadřují: vlastnosti osob, zvířat, věcí a dějů
V_ _ _ _ _ _ _ _E SVÁTKY JARA
Během kalendářního roku se vystřídají čtyři roční období.
POČÍTÁME S DESETINNÝMI ČÍSLY 58,326 …..zaokrouhli na desetiny
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
1. Popiš co vidíš a odhadni teplotu na obrázku?
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Společnost POZNÁVÁME RODINU
Desetinná čísla v geometrii - obvod geometrických útvarů
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_47_F6
SKUPINY BĚ/BJE, VĚ/VJE, PĚ
ZÁJMENA KDO TATO JÁ NIC SE MŮJ NAŠE KTERÝ ŽÁDNÝ
Obsah geometrických útvarů
56.1 Goniometrické funkce a jejich vlastnosti I.
1. Čím se liší pohyby těchto těles?
Volně žijící zvířata – rybník, potok
(2a2 – b) . (-5a) 3a . (4a + 5) (2x + 3y) . (5x – 4y)
U S Z F V B Č D A C P E R J H L K M O Přečteš písmenka v tomto zmatku?
Podstatná jména jsou slova ohebná, skloňují se.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Matematika 7
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Ovoce našich zahrádek VY_32_INOVACE_04_03
Množiny bodů dané vlastnosti
ČAS Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost
FUNKCE – soustava souřadnic
Charakteristika výukového materiálu
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_13
Grafické seznamy a diagramy
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor: Mgr. Dagmar Šaflová
ORIENTACE V ČASE VY_32_INOVACE_1C_08 Číslo projektu: CZ /1. 5
VY__III/2__INOVACE__124 Prvouka Jaro, léto – charakteristické znaky
Konstrukce trojúhelníku : strana, výška, těžnice
FUNKCE – vlastnosti Co znamená rostoucí funkce?
Elektronické učební materiály – II. stupeň Fyzika 8
SHODNOST TROJÚHELNÍKŮ
Základní společenstva – skály a hory
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
WORD Vkládání obrázků a klipartů
Věcné učení Zdravá výživa, zdravé a nezdravé potraviny
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Chráníme přírodu Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_19_CHRÁNÍME PŘÍRODU_HULEJOVÁ Člověk a jeho.
11.1 Sčítání do 20 s přechodem přes desítku
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ26 Excel – funkce Současná hodnota.
PRVOUKA ZIMNÍ SPORTY, BEZPEČNOST
STÁTNÍ SYMBOLY ČESKÉ REPUBLIKY Poznáváme státní symboly
Slovní úlohy řešené rovnicemi nebo soustavami rovnic
VY_52_INOVACE_PR Šablona.
20.1 Malá násobilka - násobení
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390
AUTOR: Petra kroupová ŠKOLA: ZŠ SPECIÁLNÍ
Transkript prezentace:

JARO? LÉTO? ZIMA? PODZIM? ROČNÍ OBDOBÍ Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace ROČNÍ OBDOBÍ JARO? LÉTO? ZIMA? PODZIM? Autor: Mgr. Romana Martináková

Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda CO UŽ VÍME KTERÉ OBRÁZKY JSOU CHARAKTERISTICKÉ PRO LÉTO A PROČ? OZNAČ JE !

21.ČERVNA ZAČÁTEK LÉTA LETNÍ MĚSÍCE ČERVEN ČERVENEC SRPEN Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace A NĚCO NOVÉHO 21.ČERVNA ZAČÁTEK LÉTA LETNÍ MĚSÍCE ČERVEN ČERVENEC SRPEN

Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace Elektronické učební materiály – I. Stupeň Člověk a příroda DOKÁŽEŠ SPLNIT ÚKOL? PODTRHNI ZDRAVÉ „LETNÍ“ POTRAVINY!

BERUŠKA UŽITEČNÝ VČELA ŠKODLIVÝ KLÍŠTĚ DOKÁŽEŠ SPLNIT I TENTO ÚKOL? Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace DOKÁŽEŠ SPLNIT I TENTO ÚKOL? S TĚMITO ŽIVOČICHY SE V LÉTĚ SETKÁVÁŠ! PŘIŘAĎ OBRÁZEK ŽIVOČICHA K JEHO JMÉNU A URČI JEHO UŽITEČNOST! BERUŠKA UŽITEČNÝ VČELA ŠKODLIVÝ KLÍŠTĚ

ŠKRTNI MÍSTA, KTERÁ NEMOHOU BÝT Z „LETNÍ“ ČESKÉ REPUBLIKY? Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace ŠKRTNI MÍSTA, KTERÁ NEMOHOU BÝT Z „LETNÍ“ ČESKÉ REPUBLIKY?

SUN SEA ICE Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace SUN SEA ICE

3. 3. Léto začíná v Letní sport není 1. První letní den je 2. Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda OZNAČ SPRÁVNOU ODPOVĚĎ ! 3. 3. říjnu květnu červnu surfování cyklistika lyžování Léto začíná v Letní sport není 1. 21.červen 21.leden 21.srpen První letní den je 2. rukavice sukni kulicha V létě si obléknu Správnou odpověď si zkontroluj posunutím obrázku!

Elektronické učební materiály – I. stupeň Člověk a příroda Elektronická učebnice - Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2, příspěvková organizace POUŽITÉ ZDROJE http://office.microsoft.com/cs-cz/images/?CTT=6&ver=14&app=powerpnt.exe http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/78/Lady_beetle.jpg/258px-Lady_beetle.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Ixodes.ricinus.searching.jpg/258px-Ixodes.ricinus.searching.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/51/Apis_mellifera_bi.jpg/220px-Apis_mellifera_bi.jpg