Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová."— Transkript prezentace:

1 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová

2 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Co už známe Vytvoř myšlenkovou mapu. pole louka

3 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Něco nového oves pšenice ječmen žito kukuřice obiloviny slunečnice Pojmenuj rostliny na poli.

4 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Něco nového brouk bažant zajíc motýl myš křeček Pojmenuj živočichy žijící na poli.

5 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Něco nového tráva hluchavka kopretina jetel mák Pojmenuj rostliny na louce.

6 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Něco navíc pastviny beruškamotýl luční koník ovce kozakráva kůň Pojmenuj živočichy žijící na louce.

7 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda butterfly horse sunflower

8 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Procvičujeme Napiš 3 obiloviny? Odpovíš správně? Sbírej čtyřlístky. K čemu se pěstují?Napiš 3 živočichy žijící na poli? Napiš 3 živočichy žijící na louce?

9 Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Použité zdroje http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:GrainProducts.jpg http://office.microsoft.com/cs-cz


Stáhnout ppt "Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová."

Podobné prezentace


Reklamy Google