Individuální dárcovství

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

ŠÍŘÍME PRINCIPY CSR A UDRŽITELNÉHO PODNIKÁNÍ.
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Od darů k partnerství Spolupráce České spořitelny, a.s. a Nadace Partnerství.
Financování komunitních projektů Tento příspěvek vznikl při řešení grantu podpořeného Vzdělávací nadací Jana Husa Ing. Jana Krbová.
© Interface Wien GmbH Interface Wien GmbH Vítejte v Interface Wien!
Fundraising PE 415.
1 Grantové schéma Vyrovnávání šancí žen a mužů Národní vzdělávací fond.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Sociální podnikání v ČR Prosinec Sociální podnikání Inovativní přístup k podnikání s pozitivním dopadem na společnost Společensky prospěšné podnikání.
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
Identifikace a rozvoj talentů ve skupině PRECIOSA
Aplikace komunitně vedeného místního rozvoje do venkovského prostředí Venkovská konference Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. (20.
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Společenská odpovědnost organizací
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
DIDO (Online informační portál pro hendikepované) Projekt DIDO, Posilování civilní společnosti v předvstupním procesu: Grantová podpora neziskových organizací.
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
Neziskové organizace a jejich financování
Evropská obchodní akademie1 Projektové řízení fundraising Evropská obchodní akademie Děčín projektové řízení klíčová kompetence školského pracovníka.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
NEZISKOVÉ ORGANIZACE VYMEZENÍ, VÝZNAM. 2 Občanská společnost občan Soukromý sektor stát VEŘ. PROSTOR Dána institucemi a organizacemi různého charakteru.
Konference ke II. kolu Iniciativy Společenství EQUAL Konference k vyhlášení druhého kola výzvy Iniciativy Společenství EQUAL v ČR Iniciativa Společenství.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Vodafone - případová studie „Integrace Společenské odpovědnosti (CR) do firmy“ Přemysl Filip Senior Manager Společenské odpovědnosti Listopad 2007, VŠE.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 Ing. Soňa Krátká
Sociální zemědělství Nová možnost sociálního podnikání
Vstřícný zaměstnavatel Kritéria soutěže. 1. Organizace práce Vstřícnost a reálné možnosti využívání flexibilních forem práce Další úpravy pracovního režimu.
Sociální podnikání jako nástroj integrace lidí s mentálním postižením nebo duševním onemocněním - zkušenosti z Plzeňského kraje Martin Fojtíček.
Dárcovství času a expertní dobrovolnictví Miriam Zábrženská.
Financování NO Systém veřejného financování - financování z veřejných rozpočtů Finance z neveřejných zdrojů (tuzemských i zahraničních) Nadace tuzemské.
Do not put content in the brand signature area Zuzana Smolinsky, Manager Communications and PR ING Commercial Banking Praha, 23. listopadu, 2010 Snídaně.
Individuální dárcovství 2.0 možnosti, nástroje a trendy červen 2015.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Výzkumné komunity / Privátní panely / Výzkum trhu Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
Č ESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V P RAZE  Založena v roce 1906  6 fakult  studentů  Univerzita třetího věku Strategie CSR na ČZU  Výzkumná univerzita.
N ÁSTROJE ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ŘÍZENÍ ÚŘADU Společenská odpovědnost úřadu.
Dobrovolníci v neziskovém sektoru Historické kořeny dobrovolnictví Dobrovolnictví vzájemně prospěšné Dobrovolnictví veřejně prospěšné Terminologické rozdíly:
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Z AJIŠŤOVÁNÍ VEŘEJNÝCH SLUŽEB Kontrahování služeb se soukromým a neziskovým sektorem.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
© ABB Group November 15, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Steinerová, ABB s.r.o., Workshop,
MIKROEKONOMIKA Ekonomika neziskových organizací. Společenský význam neziskových organizací Nezisková organizace (nonprofit, nověji not-for-profit) = organizace,
TRANSFER Výzva 03_15_116 Ústí nad Labem,
Strategie.
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
Jak získat a udržet zaměstnance v sociálních službách
Podpora podnikání z pohledu bankovního sektoru
„Jsme rovnocenní partneři“
Společensky odpovědné podnikání
Osobní prodej Osobní forma komunikace s 1 nebo více zákazníky
Sociální podnikání a lokální ekonomika Mgr. Alena Zieglerová
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
Firemní dárcovství Radek Jiřičný Research Director
Co je program Mládež v akci?
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
ORP a NNO Petr Holý.
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Manažerské kompetence
Transkript prezentace:

Individuální dárcovství Diskusní konference Fóra dárců 24. června 2015

CSR, filantropie, individuální dárcovství CSR strategie ČSOB odpovědné podnikání – produkty, služby, nástroje pilíře CSR strategie a na ně navázané interní programy a externí grantové výzvy a strategická partnerství s NNO filantropie a odpovědnost – součást hodnot a firemní kultury → podpora individuálního dárcovství mezi zaměstnanci, klienty, veřejností (grantové programy, online nástroje)

Různé nástroje, jeden směr 1/2 Grantové programy pro mladé filantropy (děti a mladé lidi): Pomáhej (ČSOB a Nadace VIA) http://www.csob.cz/cz/Csob/O-CSOB/Spolecenska-odpovednost/vzdelavani-rozvoj/Stranky/grantovy-program-pomahej.aspx na podporu lokálních iniciativ a veřejně prospěšných aktivit: Era pomáhá regionům (Era, Fórum dárců a Dark Side) www.erapomaharegionum.cz angažující zaměstnance: matchingový fond Pomáháme s ČSOB (interní program ČSOB) zapojující klienty: CSR v nových pobočkách

Různé nástroje, jeden směr 2/2 Technologie online dárcovství: portály Daruj správně a Modrý život Konto pro neziskové organizace – pro příjem plateb ve prospěch NNO (http://www.klikniadaruj.cz/) aplikace Klikni a daruj platební terminály

Drobnosti, ale důležité odborné dobrovolnictví (koučink, mentoring, vedení workshopů v rámci grantů pro sociální podniky a Akademie Modrého života pro NNO) manuální pomoc – individuální/ skupinová (teambuildingy) – portál Byznysu pro společnost www.zapojimse.cz trhy neziskových organizací v centrále a interní iniciativa zaměstnanců Pečeme pro dobrou věc sportovní akce – ekvivalent startovného ve prospěch jedné z partnerských NNO

Alena Králíková alkralikova@csob.cz Děkuji za pozornost. Alena Králíková alkralikova@csob.cz