FIMO.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Autor Ing. Martin Allmer Škola Euroškola Strakonice Datum
Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.
Výrobky Z KERAMIKY – metodický postup Vytvoření výukové pomůcky pomocí ICT techniky (příklad –Andílek) Dětský domov, Základní škola a Střední škola, Duchcov,
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Nabídka háčkovaného prádla pro rok 2012 – skladem k Lenka Doležalová
Těžší instalace aut do hry
Soustava lineárních rovnic
Zase je tu nemoc šílených krav
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Jak na web První krůčky Lukáš Reindl. Co je potřeba Budeme potřebovat počítač, na kterém běží alespoň nějaký jednoduchý textový editor (ve Windows Notepad.
Klamy a další zajímavosti
Jak vytvořit složku. Menu Pokud chceme vytvořit složku, máme 2 způsoby. První způsob : Druhý způsob : Krok 1 Krok 2 Krok 3.
Instrukce: Vítejte! Pokud si přejete naučit se kreslit králíčka Ryzyho ( ohnivě zbarvený králíček na obálce knihy), teď máte příležitost! Potřeby: Stačí.
Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs Druhý programátor: Dominik Walta Tvůrce dokumentace: Adam Novák, Prezentátor: David Malát 2012/2013.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Optické klamy profesora Lahvičky.
Optické klamy Martina Mihalíková 8.Au.
Vyrábíme společně originální Stargate trička
Balení pro výrobu miminka nebo batolete v košilce
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
LCD (Liquid crystal display). Základní informace Tenké a ploché zobrazovací zařízení skládající se z omezeného (velikostí monitoru) počtu barevných nebo.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Potřebný inventář Žák si přinese: ostrý vykosťovací nůž utěrku
Úprava digitálních fotografií Terezie Svobodová. => cesta mezi fotoaparátem a tiskem…
BUDOVA Z MODELOVACÍ HMOTY
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Mexická kuchyně.
Encaustika pro začátečníky
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
SPEŠL PEČENÉ KOLENO ALA Ing.Tonda Dymák. V první řadě si ukážeme kde a co nejlépe nakoupit, aby to opravdu stálo ZA TO Tak kolínka nakupuji v PLUSU (U.
Tvorba návodu Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Tvorba návodu Ověřeno ve výuce:
Registrační číslo CZ.1.07/1.400/
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
MIROSLAV PYTLÍK KATEŘINA KŘIVÁNKOVÁ PETRA SOCHŮRKOVÁ TEREZA VYHNALOVÁ
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
Nonogram, kódovaný obrázek
PROGRAMOVÁNÍ V PHP PERSONAL HOME PAGES INCLUDE. 2 PŘÍKAZ INCLUDE SLOUŽÍ K VLOŽENÍ SOUBORU DOVNITŘ PHP SKRIPTU. PŘÍKAZ INCLUDE PŘEDSTAVTE SI TŘEBA, ŽE.
Auta na elektriku  2011.
Zlato a stříbro.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
1. 2 Hypertextové odkazy Na stránce se mohou nacházet místa, na která když klepnete myší, dostanete se na jinou stránku, na jiný server nebo na jinou.
Vzájemná poloha dvou rovin
Podprogramy (subroutines) Pojmenované kousky programu, které –tvoří logicky ucelené části –se v programu opakují Jsou zapsány na jednom místě a v případě.
Úloha - tlačítko VY_32_INOVACE_GR_783. TLAČÍTKO Zadání - vytvořte obrázek tlačítka GIMP: Postup: 1. Vytvoříme nový soubor o velikosti 88 x 31 pixelů,
Radka Tintschlová. Takto vypadá logo aplikace SimpleMind+
Basketbalová pravidla
Ema s. , Adam, JAKUB D. , BOHDAN
Základní škola a mateřská škola Ostrava - Bělský Les, B. Dvorského 1, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Martin.
PIXLR ‒ ONLINE GRAFICKÝ EDITOR (5) ANEB NEJLEPŠÍ VĚCI JSOU ZADARMO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslav Zavadil. Dostupné.
S l u n í č k o Autor : Mgr. Romana Vítková ZŠ a MŠ Nedašov VY_32_Inovace_15VR-2.
Význam kosmického gama záření: Gama záření nám umožňuje studovat procesy, odehrávájící se ve velmi aktivních objektech, jako jsou supernovy, černé díry,
Název školyZákladní škola a mateřská škola Libchavy Název a číslo projektu EU peníze pro ZŠ Libchavy CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivityIII/2.
Hrajeme si na architekty 4.skupina
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Pepíčka zkouší trenér zvířat (str. 224)
Basketbalová pravidla
Betty Bojovnice Anna Binderová Třída:5.B Škola:Hluchák.
Soustava lineárních rovnic
2. Jak si snadno vytvořit nový vzor pomocí bloků.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Tak tohle je ta „moderní doba“ (v kresleném humoru)
Jádro jádro Studujeme srážky jader olova , které mají 82 protonů a 125 neutronů. Jádra o sebe mohou jen škrtnout nebo se opravdu dramaticky srazit s velkou.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Tvorba webových stránek na google – Sites (4.)
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Transkript prezentace:

FIMO

Co to je? Fimo je modelovací hmota, ze které lze vyrábět mnoho zajímavých šperků, dekoračních předmětů a mnoho dalších věcí.

Fimo hmota se rozděluje na tři základní typy: soft classic effect Mezi classic a soft je jen nepatrný rozdíl. Classic je mírně tužší než soft, takže se trochu hůře zpracovává. Pokud si pořídíte Fimo effect, můžete sehnat mnoho druhů - po vypečení průhledné, fosforové, se třpytky a další.

Na internetu můžete nalézt mnoho stránek s návody Na internetu můžete nalézt mnoho stránek s návody. Od návodů na šperky po návody na dekorační předměty. Další návody, najdete i na videoportálu youtube.com z různých koutů světa. Stačí zadat fimo či fimo tutorial a naleznete mnoho zajímavých návodů. My osobně obvykle vybíráme návody z náhodných stránek a poté pracujeme podle své fantazie.

Přestože to vypadá, že je hmota poměrně drahá (cena se pohybuje mezi 50 – 65 Kč), není to tak. Z napohled malého kousku se dá vytvořit mnoho zajímavých věcí. Barvy se také celkem dobře míchají. U této hmoty máte celkem stoprocentní jistotu, že vytvoříte něco, alespoň částečně, originálního.

A teĎ návod na náš nápad - puzzlík Přichystejme si: - tmavě zelenou, světle zelenou a černou fimo barvu - ostrý nožík, desku ( abyste si neudělali rýhy do stolu), váleček a plech

Otevřeme fimo a odřízneme potřebný kus hmoty. Hmotu vždy před použitím pořádně propracujeme.

3) Z černé hmoty uválíme tenký váleček 3) Z černé hmoty uválíme tenký váleček. 4) Ze světle zelené hmoty rozválíme tenkou placku. Do té pak „zabalíme“ černý váleček a trochu proválíme.

5) Poté i z tmavě zelené hmoty uděláme placku a také do ní „zabalíme“ váleček a zas trochu proválíme. Na obou koncích zarovnáme. 6) Váleček přeřízneme v polovině. Dvě části přiložíme k sobě a znovu přeřízneme v půli. Toto opakujeme tak dlouho, dokud nedosáhneme určitého rozměru (a dokud to jde  ) viz obrázek.

Takto jsme vytvořili placku, kterou ještě trochu rozválíme, aby v ní nebyly žádné díry. Z placky vyřízneme puzzlík (samozřejmě si z ní můžete vyříznout cokoliv).

9) A konečně jsme u posledního a také nejlehčího kroku: Troubu si předehřejeme na 110°C a vložíme do ní plech s fimo výrobky. Pečeme max. 30 minut.

Na prezentaci spolupracovalY : Tereza Nováková a Sabina Rischlingová