KRONIKY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Letní škola instruktorů Malé Svatoňovice
Advertisements

Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Organizace táborů a soustředění pro žactvo
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
Registrujte se prosím  1.Podepište se do prezence Ověřte hodnocení doktorandů za Zkontrolujte svoji adresu v adresáři doktorandů 3.Prověřte.
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Pojistná smlouva pro členy SH ČMS
Grantová politika KC Praha. Jana Brežná, KC Praha Co je NNO (NGO): Nestátní nezisková organizace:  právní formou je občanské sdružení, obecně prospěšná.
(J)SDH Boskovice I Bc. Josef Jeniš.
Základní škola při Biskupském gymnáziu Krupka 1 - Bohosudov
Český červený kříž Oblastní spolek Chrudim
Metodická pomůcka pro JSDH obcí Jihomoravského kraje.
Cesta ke kvalitě v praxi
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Autoevaluační nástroje na naší škole
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Motivace ve výuce přírodopisu
Pracovní skupina ČAS Soudní znalci
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Úvod do managementu 1. seminář
Struktura zápisu porady
Přátelství v literatuře
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Kontakty, kalendář a úkoly 3. ročník oboru Sociální péče MS Outlook.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
Průběh projektu - připomínky hodnotitelů Posouzení psychosociálních rizik Kampaň Evropské inspekce SLIC 2012 MUDr.Vladimíra Lipšová SZÚ.
Přednáška Správní řízení 4 M. Horáková
Hromadná korespondence
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
Průzkum sebehodnocení zdravotního stavu a disability Popis metody průzkumu Datum: 13. června 2006 Číslo projektu: Připravil: Petr Hrala.
Za akademický rok 2013/2014 Hana Kolářová proděkanka LF UP.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
SH ČMS, Ústřední odborná rada prevence1 Požární ochrana v obcích Základní informace pro starosty obcí o povinnostech na úseku zajišťování úkolů požární.
LETNÍ ŠKOLY Zpracovala: Markéta Tischlerová. O CO SE VLASTNĚ JEDNÁ? 14-denní program pro děti ve věku od 14 – 18 let Zisk MINIMA III., VEDOUCÍHO II.
Členská základna měla 21 členů Starosta: KROTKÝ FRANTIŠEK Náčelník: BŘINEK FRANTIŠEK Podnáčelník: ČÁSTEK ANTONÍN Jednatel: PAPOUŠEK LADISLAV Četař:
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
VZ Zajištění podpory procesů a materiálně technického zázemí pro jednání pracovních skupin Informační systém Národní soustavy kvalifikací Návod na obsluhu.
Metodika pro zřizování jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Zdolávání mimořádných událostí.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ROČNÍKOVÁ PRÁCE je určena pro žáky 9. tříd Hlavním cílem je naučit se využívat získané poznatky v praxi, vhodně doplnit učivo základní školy a ověřit získané.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2016/2017
Žádost o grant.
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Ročník:  1. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
VY_32_INOVACE_Sikorová_ Ostatní evidence
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Požární ochrana v obcích
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
VY_32_INOVACE_SA4A_7 DUM 7. realizace aktivity pro 1
za akademický rok 2015/2016 Hana Kolářová proděkanka LF UP
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Pohár vědy (Science cup)
Projekt ERASMUS
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Hra k zopakování či procvičení učiva:
Vazba Fiche na článek Nařízení EP a Rady (EU) č. 1305/2013
Třídní schůzky
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
Transkript prezentace:

KRONIKY

Jednou z podmínek k co nejlepšímu hodnocení každého ročníku hry Plamen je předložení KRONIKY kolektivu.

KRONIKU JE NUTNÉ PŘEDLOŽIT PŘI PREZENCI DRUŽSTVA (o možnosti vyzvednout si ji zpět, budete VČAS INFOMOVÁNI

Nezapomeňte si kroniku OZNAČIT, ať je na první pohled jasné komu kronika patří. /nejlépe na první straně kroniky/

STRANY v kronice je NUTNÉ OČÍSLOVAT

Každý nový ročník v kronice uveďte aktuálním ročníkem hry PLAMEN (2012/2013 )

SDH BÍLANY mladí hasiči hra PLAMEN 2012/2013

Dále se doporučuje mít v aktuálním ročníku uveden: Dále se doporučuje mít v aktuálním ročníku uveden: * seznam členů kolektivu * plán činností kolektivu (zde lze označit vybrané podmínky z okruhů a strany zápisu)

SEZNAM VYBRANÝCH OKRUHU Nejdůležitější část!!! SEZNAM VYBRANÝCH OKRUHU z každého okruhu se vybírá jedna podmínka (jen odborky jsou povinné) tento seznam musí být doplněn o čísla strany, na které je o akci provede zápis

 př. I. OKRUH Kolektiv uskuteční 3 společné akce mimo den pravidelných schůzek str. 5.,12, 17 NEBO př. I. OKRUH Kolektiv uskuteční 3 společné akce mimo den pravidelných schůzek * Drakiáda - str. 5 * ZPV Trávník – str. 12 * Návštěva divadelního představení – str. 17

I. okruh uspořádat letní tábor str. 2 II. okruh každý člen odpracuje 2 I. okruh uspořádat letní tábor str. 2 II. okruh každý člen odpracuje 2. brigádnické hodiny str. 8 III. okruh získání 5 odznaků odborností str. 15 IV. Okruh žáci odešlou kresbu nebo povídku do soutěže PO očima dětí str. 11

Na straně kde je zápis proveden, vyznačte jasně a srozumitelně o jaký okruh se jedná (klidně může být dána záložka, nebo lze využít lepících štítků).

Podmínky, které jste si vybrali, musí být splněny před konáním okresního kola. To znamená, že pokud máte jednu z podmínek např. účast na letním táboře, počítá se tábor z loňského léta, apod.

Prosím neberte tyto připomínky, jako pokus o šikanu, ale jako dobře míněné rady , které pramení ze zkušeností. Kroniky kontrolují jen lidé, v časově omezené době a v jejich silách není možné listovat každou kronikou a kontrolovat stranu po straně. Je opravdu zbytečné kolektivu připisovat trestné body navíc.   V případě nejasností, se ozvěte na mail: lenasto@seznam.cz Mnoho zdaru a co nejméně zbytečných trestných bodů. LS