POKYNY K ZÁPISU PŘEDMĚTŮ VE STAGu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁHRADA MZDY PŘI DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI VY_32_INOVACE_16_1_5 NÁHRADA MZDY PŘI DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/
Advertisements

Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Podnikání.
Filozofická fakulta Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem Vítejte na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Raichová. Materiál je publikován pod licencí Creative Commons. ze sady:3tematický.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru MIEZ, předmětu ELEKTRICKÉ STROJE A PŘÍSTROJE, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
2. cvičení z KIV/ZI Webnet. Náplň cvičení Univerzitní www stránky Portál a STAG Webmail Koleje, menzy a knihovna Diskový prostor.
Inf Tabulkový procesor - funkce. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Úvod do speciální pedagogiky Mgr. Dana Brožová.  katedra SP, Poříčí 9 (1. patro, dveře č.104)  konzultační hodiny: úterý 14,30 – 15,30 hodin čtvrtek8.
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
Pedagogické disciplíny II. Část Aplikované. Rozdělení aplikovaných pedagogických disciplín  Školské  Mimoškolské  Na hranici školských a mimoškolských.
Software Licence a distribuce Karel Nymsa Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Setkání se studenty přijatými na FCHT Petr Zámostný proděkan pro pedagogickou činnost.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Energetická hodnota potravin (EH)
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
Rozložení náboje na vodiči
Centrum na podporu integrace cizinců
Slovní úlohy řešené rovnicemi
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_20_Rovinné útvary
Biologie - pokyny ke zkoušce
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
MATEMATIKA Čísla celá základní pojmy.
Vlastnosti kořenů kvadratické rovnice ( Viètovy vzorce)
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Průběh výuky předmětu Fyzika
Batové dávky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vojtěch Mrózek. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mona Drábková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Způsoby zápisu algoritmů
PhDr. Lenka Gajzlerová jaro 2013
Algoritmizace - opakování
Algoritmizace - opakování
Logistika a Supply Chain Management
Kvadratické nerovnice
Informatika I – Cvičení 2.
Informatika I – Cvičení 2.
Zadání projektu REK 2 Kupr Jaroslav.
ROZVRHOVÁNÍ SLUŽEB VE ZDRAVOTNICKÉM ZAŘÍZENÍ
Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Zeměpis, Liberecký kraj Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název.
Lineární nerovnice – příklady k procvičování
Vliv změn ve Studijním a zkušebním řádu na registrace a zápis studentů
Vykazování postupu nebo stavu
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název materiálu: Přihlášení ke službě Edu Live
Soustavy dvou lineárních nerovnic o jedné neznámé
Parametrická rovnice přímky
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Mezní stavy materiálu Ivo DLOUHÝ - ÚFM AVČR, Žižkova tel.: Libor PANTĚLEJEV – A3/ tel.:
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Přesnost a chyby měření
PŘEDZKOUŠKOVÁ PREZENTACE
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Kondiční cvičení v tělocvičně Překážková dráha
Úvodní přednáška pro 1. ročník
ZLEPŠENÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA EOA
Struktura pedagogiky.
VY_32_INOVACE_SA4A_9 DUM 9. realizace aktivity pro 2
Portál - role studenta v informačním systému STAG
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

POKYNY K ZÁPISU PŘEDMĚTŮ VE STAGu

Seznamy přednášek při zápisu vycházejte z materiálu SEZNAMY PŘEDNÁŠEK dostupné zde: https://www.pdf.upol.cz/fileadmin/userdata/PdF/STUDIJNI/2017_201 8/PdFkomb.pdf

jedna zkratka – více rozvrhových akcí některé předměty mají stejnou zkratku pro více studijních oborů – předmět je rozvrhován vícekrát V POZNÁMCE K ROZVRHOVÉ AKCI je napsáno PRO KOHO (KTERÝ OBOR) JE URČENA ŘIĎTE SE PŘI ZÁPISU POZNÁMKAMI př. KPS/KPS1Q je určen pro SPANDR, SP VYCH, SPMŠ (SPPV) a U1SPN, dále pak pro obory bez speciální pedagogiky termín 22.9. je určen pro SPANDR, SP VYCH, U1SPN a SPMŠ termín 20.10. a 27.10. je určen pro jiné obory – bez speciální pedagogiky ZAPIŠTE SE NA TERMÍN 22.9.

tabulkové rozvrhy v průběhu roku se řiďte tabulkovými rozvrhy v týdnu od 4.9.2017 budou zavěšeny na stránkách Ústavu spec.ped. studií USS.UPOL.CZ v tuto chvíli stále ještě není jejich finální verze – stále se řeší změny 3. ročník OBOR: Speciálně pedagogická andragogika 2017/2018   Datum Posl. 8.00-9.30 2 hodiny 9.45-11.15 11.30-13.00 13.30-15.00 15.15-16.45 17.00-18.30 6.10. 40 N16 USS/KAPS3 Psychopedie 3 Kozáková KAZ/KAPSD Psychologie dospělosti ? 20.10. 42 N15/N14 USS/KAKS5 Komplexní služby pro ZP 5 Krutilová USS/KAET3 Etopedie 3 Popelka 10.11. 45 N11 USS/KALO3 Logopedie 3 Kytnarová KAZ/BKZDS Základy zdrav. a soc. péče

změny rozvrhu ZMĚNY HLÍDEJTE NA STRÁNKÁCH USS.UPOL.CZ každý týden ve středu (nejpozději ve čtvrtek) jsou zde zavěšeny změny v rozvrhu na daný pátek – podle oborů hlídejte změny, ať se vám nestane, že přijedete na výuku, která se ze závažných důvodů (např. nemoc vyučujícího) nekoná

potíže u zápisu systém hlásí, že předmět nemá na ZS (příp. LS) nasazený rozvrh předmět je s největší pravděpodobností nasazen do rozvrhu v jiném semestru, než bylo původně určeno předmět zkuste vyhledat zadáním zkratky do okénka „vyhledání předmětu“, jakmile bude vyhledán, tak si jej zapište pokud systém hlásí, že je pro předmět obsazena kapacita C předměty kapacita záměrně omezena, je potřeba kontaktovat vyučujícího, zda Vám povolí kapacitu navýšit, posléze přeposlat povolení navýšení od vyučujícího na emailovou adresu jerabkova.katerina@gmail.com. Kapacita bude navýšena. A a B předměty nejprve zkontrolujte, že se zapisujete na předmět určený pro váš obor (poznámka) pokud se zapisujete správně – kontaktujte pro navýšení dr. Jeřábkovou (jerabkova.katerina@gmail.com)

další info, dotazy apod. stránky USS.UPOL.CZ jinak: http://uss.upol.cz/cs/pro-studenty/rozvrhy-kombinovaneho-a-celozivotniho- vzdelavani/ jinak: emailem na: jerabkova.katerina@gmail.com vždy uvádějte zkratku problémového předmětu