Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Dotační příležitosti.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Fondy EHP 2004 – 2009 (2011) Finanční mechanismy (FM) 1 a Fondy EHP 2009 – 2014 (2016) Finanční mechanismy (FM) 2 Školení pro hodnotitele 30/7/2014 Odbor.
Fondy EHP 2009 – 2014 (2016) Finanční mechanismy (FM) 2 Hodnocení kvality žádostí Programová oblast č.16 Odbor projektového řízení MK Oddělení fondů EHP.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
Odbor kultury a památkové péče Oddělení kultury Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu společenských a kulturních aktivit.
Pracovní skupina Lidské zdroje a vysoké školy Ing. Irena Ptáčková.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
KROMĚŘÍŽ zkušenosti z programového období
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Národní dotační programy
statutární náměstkyně hejtmana
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Malá muzea a jejich význam pro region
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Besip Zlínského kraje Zlín,
Ekonomický vývoj Pardubického kraje a návrh rozpočtu 2012
Dotace pro jednotky PO SDH obcí Pardubického kraje
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Změny v soutěži Vesnice roku
Aktuální dotační příležitosti IROP
Odbor dopravy a silničního hospodářství
Výsledky projednávání
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Možnosti financování obnov památek 2018 Ing. Alena Pospíšilová. 8. 1
IROP – Obnova památek kulturního dědictví Šternberk,
Dotační program pro rok 2019
Transkript prezentace:

Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová. 16. 1

AKTUÁLNÍ DOTAČNÍ VÝZVY MKČR - Havarijní program - Program na záchranu nemovitých kulturních památek v havarijním technickém stavu Uzávěrka: 31.1.2017 / Vyhlašovatel: Ministerstvo kultury ČR MKČR - Program péče o vesnické památkové rezervace... MKČR - Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností Uzávěrka: 29.2.2017 / Vyhlašovatel: Ministerstvo kultury ČR

SZIF– Dotace na údržbu a obnovu kulturního dědictví Příjem žádostí: od 1.2.2017 do 24.2.2017 / Vyhlašovatel: Ministerstvo zemědělství ČR Účel: Údržba a obnova stávajících kulturních prvků venkovské krajiny, historických zemědělských strojů, významných zemědělských historických dominant mimořádného kulturního významu, údržba a budování míst pasivního odpočinku, které neslouží osobnímu užívání a ani nejsou předmětem podnikání.

MMR - Rozvoj základní a doprovodné infrastruktury cestovního ruchu Rozvoj aktivit, které slouží návštěvníkům případně rezidentům v rámci volnočasových aktivit Uzávěrka: 16.1.2017 / Vyhlašovatel: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Výzva Živá komunita - Program Nadace VIA Uzávěrka: 8.3.2017 / Vyhlašovatel: Nadace VIA IROP Výzva č.52 - Revitalizace vybraných památek Výzva č. 52 - Obnova, zpřístupnění, modernizace, bezpečnost Uzávěrka: 28.3.2017 / Vyhlašovatel: Ministerstvo pro místní rozvoj

Fond Zlínského kraje ROZVOJOVÉ PROGRAMY A KRIZOVÉ ŘÍZENÍ na podporu rozvojových priorit Zlínského kraje, mimo oblast kultury, sociálních věcí, mládeže a sportu, KULTURA na podporu kulturních akcí a aktivit, vydavatelské činnosti a obnovy památek, MLÁDEŽ A SPORT na podporu sportovních a mládežnických aktivit, SOCIÁLNÍ VĚCI na podporu sociálně zdravotních aktivit, ROZVOJOVÉ PROJEKTY na financování rozvojových projektů Zlínského kraje.

PROGRAM NA PODPORU STAVEBNÍ OBNOVY A RESTAUROVÁNÍ KULTURNÍCH PAMÁTEK A PAMÁTEK MÍSTNÍHO VÝZNAMU KUL03-17 VYHLÁŠENÍ VÝZVY: dne 21.12.2016 HTTP://WWW.KR-ZLINSKY.CZ/KUL03-17-PROGRAM-NA-PODPORU-STAVEBNI-OBNOVY-A-RESTAUROVANI-KULTURNICH-PAMATEK-A-PAMATEK-MISTNIHO-VYZNAMU-AKTUALITY-13640.HTML

Příjem a Registrace žádostí: od 23.01.2017 do 03.02.2017 do 13:00 hod Tištěná podoba žádostí V r. 2017 alokováno v rozpočtu 6 000 000 Kč Neinvestiční dotace  

Prostor na dotazy Děkuji za pozornost. Ing. Alena Pospíšilová vedoucí Oddělení památkové péče tel. 577 043 607 e-mail: alena.pospisilova@kr-zlinsky.cz