HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnost práce a základní znalosti z oblasti chemie
Advertisements

7krát efektivnější čištění
Kemira DesinFix™ Dezinfekce pro vaše životní prostředí
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Projekt „Environmentální výchova ve školních úlohách, experimentech a exkurzích“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/
Znečišťování a ochrana vody Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem v rámci Operačního programu.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Iva Šrámková zpracováno:1.
Kyseliny a zásady.
VÝROBNÍ PROGRAM Technologické prvky.
Radegast nefiltrovaný ležák
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_HRUBA_11.
UHLIČITANY.
Animace F5.
Čistění sanitárních zařízení
Voda Veronika Drzková, 2.E.
RNDr. Božena Macešková, CSc. 2011
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2., 3. Téma: Chov Zvířat
VY_52_INOVACE_ZB03_2464TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Sterilizace je proces, který zabezpečuje usmrcení všech životaschopných mikroorganismů včetně spór.
Model: CS 05 • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
technologie využití biomasy
Mýdla Mgr. Lenka Fasorová.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
JD Advantage Stripy.
Nejdůležitější produkty organické chemie
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:III/2 VY_32_INOVACE_BI614 Jméno autora:Mgr. Lucie Křepelová Třída/ročník3. ročník.
Složení a fyzikálně-chemické vlastnosti bílkovin
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
VY_32_INOVACE_TMM21160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Čistění interiéru JD Advantage.
STAVEBNICTVÍ Zdravotechnika Příprava teplé vody I (STA56)
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Postřiky proti škůdcům Kód VM:VY_52_INOVACE_64_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin Tematická oblast:Škůdci.
Klikněte pro vložení textu DNY ZEMĚ 2015 Zabezpečení pitné vody Krajská hygienická stanice Jihomoravského kraje se sídlem v Brně se sídlem.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Pokuste se vlastními slovy definovat karboxylové kyseliny: Karboxylové kyseliny jsou organickými kyselinami (zároveň kyslíkatými deriváty, které ve.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
Voda Zbožíznalství 1. ročník Voda - nejrozšířenější sloučenina - zároveň velmi vzácný zdroj, kterého ubývá.
Hasicí přístroje Bc. Balonová Soňa MŠ, ZŠ a SŠ Karviná, příspěvková organizace.
Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o. Most Kmochova 1823, Most DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Valentová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN , financovaného.
Chemické vlastnosti vod Anotace: Prezentace slouží k přehledu tématu chemické vlastnosti vod Je určena pro výuku ekologie a monitorování životního prostředí.
VODA vodárna a čistírna odpadních vod Jaké existují druhy vod dle obsahu nečistot? pitná - musí být zdravotně nezávadná - získává se z podzemí či úpravou.
záznam o odběru vzorku Anotace: Prezentace slouží k přehledu tématu rozbory vod – anionty ve vodách Je určena pro výuku ekologie a monitorování životního.
MASARYKOVA UNIVERZITA
PŘÍPRAVA MÝDLOVÉHO SLIZU
Průmyslové kompostování: dostupné technologie a jejich vlastnosti
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
širokospektrální baktericidní účinek
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
jednoduchá příprava struků - baktericidní účinek
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Ošetření dle ročního období
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Voda hydrosféra základní podmínka života (tělo člověka – 60 – 70%vody)
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
EKOLOGICKÁ LIKVIDACE PLEVELE.
Paliva Benešová Markéta 2015/16.
Jarní cena sládků 2019 Sanitace a dezinfekce.
Vliv rizika práce na pracovní úrazovost a na celkový stav pracovníků v zemědělství z pohledu BOZP Ing. Jaroslav Hotový, Praha 2019.
Transkript prezentace:

HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení Dojící zařízení Dezinfekce a čištění dojících zařízení Výhody Hyprocloru Ed - čištění a dezinfekce odbourává vodní kámen zásaditý prostředek Čištění zařízení HYPROCLOR ED má čistící, dezinfekční vlastnosti a odbourává vodní kámen. Vhodné v kombinaci s HYPRACIDem. HYPROCLOR ED se používá především ve večerních hodinách ve střídání v denním používání HYPRACIDu. Dezinfekce HYPROCLOR ED je koncentrovaný biocidní přípravek pro čištění a dezinfekci dojícího zařízení. Odstraňuje organické usazeniny. Návod na použití Po dojení opláchněte zařízení teplou pitnou vodou. Nechte roztok HYPROCLOR ED cirkulovat 5 až 10 minut při nejnižší koncentraci 0,5% a teplotě 50 ° C. Opláchněte studenou pitnou vodou. Složení HYPROCLORu ED Detergent, oxidant, dizinfektant, odmašťuje a odstraňuje vodní kámen. Balení: 25kg, 70kg, 230kg, 1200kg Dezinfekční přípravky jsou biocidy podléhající regulacím. Jsou zárukou účinnosti a ochrany zdraví lidí a zvířat a životního prostředí. Používejte biocidy bezpečně. Před použitím čtěte etiketu a informace o produktu.