Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VÝROBNÍ PROGRAM Technologické prvky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VÝROBNÍ PROGRAM Technologické prvky."— Transkript prezentace:

1 VÝROBNÍ PROGRAM Technologické prvky

2 Mýval : mycí automat MA - 120, MA - 180
Zařízení je určeno k automatickému čištění a dezinfekci dojících zařízení. Různé možnosti provedení. Objem nádrže 120 nebo 180 litrů. Automatické dávkování dezinfekčních prostředků. Přihřívání dezinfekčního roztoku.

3 Mýval : mycí automat MA - 40
Zařízení je určeno k automatickému čištění a dezinfekci dojících zařízení. Určeno pro menší dojírny. Objem nádrže 40 litrů. Ruční dávkování dezinfekčních prostředků. Přihřívání dezinfekčního roztoku.

4 Doprava mléka Součástí dopravy mléka je čerpadlo mléka, sběrná nádoba, odlučovač a plovákový spínač. Objem nádoby 50 nebo 80 litrů. Různé typy sběrných nádob v provedení jednostranném nebo oboustranném. Průměry vývodů pro vstup mléka dle požadavků zákazníka (50,63,76 mm)

5 Soustrojí vývěvy DVL-209, DVL-211
Základem soustrojí je rotační, olejem mazaná lopatková vývěva. Řešení jako monoblok. V nabídce několik typů.

6 Soustrojí vývěvy DVL-214 Rotační, olejem mazaná lopatková vývěva.
Určeno pro konvové dojící zařízení.

7 Vzduchová vývěva VVT Základem soustrojí je bezolejová vývěva s rotačními písty. Soustrojí je opatřeno vzduchovým filtrem a tlumičem výfuku. Součástí je frekvenční měnič pro regulaci výkonu dle okamžité potřeby. Min. výkon 2700 nebo 3500 l/min. při podtlaku 50 kPa.

8 Vzduchová vývěva VVK Základem soustrojí je bezolejová vývěva s rotačními písty. Soustrojí je zcela zakrytované. Součástí je frekvenční měnič pro regulaci výkonu dle okamžité potřeby. Min. výkon 2100 l/min. při podtlaku 50 kPa.

9 Mobilní konvové dojící zařízení
Určeno pro malochovatele. Provedení jednokonvové Provedení dvojkonvové Možnost volby dojící soupravy Konve nerezové nebo plastové, objem od do 30 litrů.

10 Konve pro dojení Provedení nerezové, objem od 16 do 25 litrů.
Provedení plastové, objem 30 litrů. Víko nerezové nebo plastové.

11 Dojící soupravy Objem sběrače 195 a 420 cm3. Různé modifikace.

12 Pulzátory Provedení elektromagnetické nebo vzduchové.
Synchronní, asynchronní

13 Průtokoměr mléka AfiFlo
Komfortní automatika pro řízení procesu dojení. Měří nádoj, vodivost mléka, dobu dojení a jeho průběh. Automatické stažení dojícího stroje Možnost ovládání branek dojírny. 6 místné zobrazení ID zvířete a dalších jeho údajů. Kódové výstrahy pro mlezivo, antibiotika a jiné. Možnost blokace startu dojení. Jako samostatná jednotka nebo součást kompletního počítačového systému AfiFarm.

14 Průtokoměr mléka AfiLite
Zjednodušená verze automatiky AfiFlo s jedním displejem. Měří nádoj, vodivost mléka, dobu dojení a jeho průběh. Automatické stažení dojícího stroje 6 místné zobrazení ID zvířete a dalších jeho údajů. Kódové výstrahy pro mlezivo, antibiotika a jiné. Možnost blokace startu dojení. Jako samostatná jednotka nebo součást kompletního počítačového systému AfiFarm.

15 AfiLab : Real-Time analýza mléka
Mini-laboratoř pro rozbor složek mléka on-line přímo v dojírně. Revoluční nástroj na trhu. Měří obsah tuku, proteinu a laktózy. Detekce úrovně PSB. Detekce přítomnosti krve v mléce. Kontinuální měření při volném průtoku mléka. Bez pohyblivých součástí omezujících průtok. Monitorování každé dojnice během každé směny dojení. Data jsou analyzována a okamžitě k dispozici v řídícím programu.

16 Identifikační systém Automatická identifikace zvířat pomocí pedometrů.
Jediný 6-místný ID systém na trhu. Spolupracuje s průtokoměry mléka AfiFlo a AfiLite. Manuální, obchozí nebo bodová varianta systému. Pedometr měří pohybovou aktivitu zvířete po celých hodin. Novinka : Pedometr Plus Měří navíc dobu a periodu ležení zvířete.

17 Pedometr Plus Měření krokové aktivity, doby & periody ležení zvířete.
Novinka na trhu. Další nástroj při detekci říje. Indikace zdravotních problémů. Sledování komfortu zvířete (welfare). Obraz kvality lože. Výstraha blížícího se otelení.

18 Pedometr Plus

19 Afi2Go Elektronický diář s integrovanou čtečkou pedometrů.
Novinka na trhu. Nástupce diáře AfiPalm. Obsahuje mobilní verzi AfiFarm. Zvýšená odolnost pro práci ve stáji. Speciální anténa pro identifikaci zvířete.

20 Afi2Go


Stáhnout ppt "VÝROBNÍ PROGRAM Technologické prvky."

Podobné prezentace


Reklamy Google