Téma: Harmonogram a organizační záležitosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Novela zákona č. 218/2000 Sb. – povinnost zřídit účty u ČNB
Advertisements

Účast veřejnosti ve veřejné správě Výkon ústavně zaručených práv II. 31. března 2014.
Aktuálně k prováděcí vyhlášce o schvalování účetních závěrek
Pracovní setkání s účetními obcí Zlínského kraje Schvalování účetních závěrek Zlín, 3. října 2013 Ing. Leona Kočařová Odbor ekonomický Krajského úřadu.
Budoucnost odpadového hospodářství z pohledu Ministerstva životního prostředí XII. Celostátní finanční konference “Pokles ekonomiky a dopad na hospodaření.
1 Informativní schůzka k předkládání návrhů výzkumných záměrů s termínem zahájení od 1. ledna 2005 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha,
O samosprávě Pohádkový příběh tak, jak jsem je odposlechl z bájných vyprávění starců a vykoukal z prachem zapadaných kronik, doprovázený různými kejklemi.
Obchodní a pracovní právo 1 Úvodní přednáška. Organizační záležitosti  Účast povinná 4 neúčasti bez udání důvodu možné 4 neúčasti bez udání důvodu možné.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
Google formuláře.
1 „Zájmy České republiky a přijetí společné měny“ Stav příprav v jednotlivých sektorech a úkoly pro další období Vladislav Flek vedoucí Organizačního výboru.
Nová pravidla veřejné podpory
VÝKON STÁTNÍHO POŽÁRNÍHO DOZORU
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
„ Validace dobré praxe 2 “. Harmonogram semináře 10:00 – 10:15 Zahájení 10:15 – 11:00 Validace – výstupy a využití 11:00 – 11:30 Zkušenosti RP s validací.
ISSS 2003, Hradec Králové1 Elektronická podatelna Mgr. Tomáš Lechner, Triada, spol. s r. o.
Příprava zapisovatelů na SZZ
Krajské zřízení Přednáška M. Horáková.
Působnost Ministerstva vnitra a jeho role systému povolování obchodu s vojenským materiálem Mgr. Milena Bačkovská Odbor bezpečnostní politiky.
Zavedení systému řízení pracovního výkonu provázaného do systému odměňování a vzdělávání zaměstnanců ministerstva, rozvoj manažerských dovedností Dodavatel:
Porada tajemníků obcí s rozšířenou působností Benešov, Brno Aktuální informace k legislativním návrhům zákonů o ÚSC a dalším.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Česká národní banka Česká národní banka je podle zákona č. 6/1993 Sb., o České národní bance (pdf, 190 kB) zodpovědná za dohled nad finančním trhem v.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Finanční a rozpočtové právo
14:00 - Zahájení Workshopu I 1. Vitá vás Oskar - Fabrice Denis 2. Projekt GPRSforum II 3. Motivace a hodnocení Technoidů 4. Zásady komunikace na
Právní předpisy obcí Krajský úřad Zlínského kraje, únor 2015
Státní správa Petr Machala.
PŘÍLOHA A: SCHÉMA INTEGRACE DOHLEDU NA FINANČNÍM TRHEM V ČR.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Standard ISVS a weby KrÚ a MěÚ Jaroslav Svoboda Ministerstvo vnitra ČR.
Seminář pro příjemce grantu Phare 2003 RLZ 1. února 2006, Praha seminář pro příjemce Phare 2003 RLZ Národní vzdělávací fond.
Současná pravidla regulace hazardu na území obcí a připravované změny od roku 2016 Odbor 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Ostrava 9. 4.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 1 Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra Principy dobré správní praxe v činnosti.
Regulace loterií a jiných podobných her a připravované změny od roku 2017 Odbor 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Mgr. Markéta Srpová 25.
Správa v resortu MFČR Dana Šramková Petr Mrkývka.
Implementace zákona o státní službě
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_OBP Název školy SPŠ.
Maturitní zkouška podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) platnost od Maturitní zkouška podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) platnost.
Regulace lékového trhu MUDr. Tom Philipp Ph.D., MBA; náměstek pro zdravotní pojištění Mgr. Martin Mátl; ředitel odboru farmacie Podvýbor pro ekonomiku.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Působnost odboru dozoru a regulace vodárenství - oddělení stížností, kontroly a regulace v rámci dozoru MZe v oblasti VaK Seminář MZe pro vodoprávní úřady.
2. února 2016 TISKOVÁ KONFERENCE. Co je KOBRA? -Nemá vlastní budovy, -nemá zaměstnance, -nemá dokonce ani korespondenční adresu, protože není institucí,
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
Minikonference Gymnázium Brno - Řečkovice 17.červen 2010
Elektronické podávání v rámci daňového řízení; dopady nařízení eIDAS 9
Workshop I. Téma: Kauce Vytvořeno: Odborem 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 27. červenec 2016.
Výtvarný tábor na koních
Dopad hydrologického sucha na kvalitu povrchových vod
NÁVRAT Informativní seminář 7. října
Workshop FN Brno ve spolupráci se Studentskou komorou LF MU
Geologická olympiáda 2017 Mgr. Jitka Pešková.
Alois Rašín první ministr financí ČSR ( )
Praha, 23. března 2017 Alice Štollová Kovandová
WORKSHOP 3 1. Organizační zajištění zahraniční spolupráce
Odbor komunikace – Oddělení Public Relations
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
ŘÍMSKÁ REPUBLIKA 510 – 31 př. n. l..
JUDr. David Bauer ředitel odboru 28 – Regulace a metodika účetnictví
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly Ministerstva vnitra oddělení dozoru Brno Poznatky z dozorové činnosti ve vztahu k tvorbě obecně závazných vyhlášek.
Systém správy dokumentů
A ZKUŠEBNÍ ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÝ
Obecná část rozpočtového práva III
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Územní systém ekologické stability (ÚSES) krajina v územním plánování Informace z metodické porady MŽP s krajskými úřady porada KrÚ JMK s ÚÚP JMK
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
Kvalita sociálních služeb Markéta K. Holečková, MPSV
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
Obecná část rozpočtového práva III
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

Téma: Harmonogram a organizační záležitosti Workshop I. Téma: Harmonogram a organizační záležitosti Vytvořeno: Odborem 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Praha 27. července 2016

Harmonogram Zahájení programu v 9:00 Přestávka na dopolední kávu Oběd – 12:00 – 12:35 Přestávka na odpolední kávu Ukončení programu v 16:00

Organizační záležitosti Překlady zákonů a prováděcích předpisů Prezentace budou zveřejněny na webu Ministerstva financí Z došlých dotazů bude vytvořen FAQ seznam otázek a odpovědí zveřejněný na webu Ministerstva financí Zřízení společného mailu DotazyZHH@mfcr.cz Pokládání dotazů – písemně