Servis nákladních vozidel

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Advertisements

Mgr. Petr Adamec. 1)UNIV 2 kraje na ISŠ Cheb 2)Zkušenosti a možnosti dalšího vzdělávání na ISŠ Cheb.
Odjezd z místa zásahu, uvedení jednotky do akceschopnosti po příjezdu z místa zásahu Ing. Milan Tlamka 2007.
Pojištění firemní flotily
Záznam o praxi vykonávané od do Vypracovala : Monika Veselská.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :25 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Digitální učební materiál
Studijní obory a jejich uplatnění.
Evropský projekt koordinovaného vzdělávání učitelů odborných škol KOORDINOVANÉ VZDĚLÁVÁNÍ ODBORNÝCH UČITELŮ Cílem projektu je zvýšit kvalifikaci pedagogického.
Technika ve službách technických služeb Oborové řešení O2 Car Control.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
VÝKON STÁTNÍHO POŽÁRNÍHO DOZORU
Prodej a opravy vozů Škoda
Stanice Technické Kontroly
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Digitální učební materiál
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Technik autoservisu Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a.
Servisní prohlídky – druhy, úkony
Skupina RWE v České republice
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
2 OBSAH 2 1HISTORIE SPOLEČNOSTI 2HLAVNÍ ČINNOSTI SPOLEČNOSTI 3CENTRÁLNÍ PNEUSERVIS ( CP )  Minulost  Správa pneumatik  Nákup pneumatik  Činnosti středisek.
Krajský úřad Libereckého kraje
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Projekt internetizace knihoven (PIK) Mgr. Martin Boka 08/2004.
3 Řízení materiálového hospodářství a fyzické distribuce
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
Podpora dopravních společností provozující CNG autobusy Den dopravy, Praha hotel Olympik Lubomír Kolman, Project Manager RWE Transgas, a.s.
Automobily – koncepce, karoserie
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
Naklady a jejich členění
Název opory – Řízení BOZP, instituce BOZP, jejich místo, úloha a pravomoci Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
Technické prohlídky pomáhají předcházet nehodám automobilů Profesní komora Stanic technické kontroly Praha 9. října 2013.
Střední škola automobilní Jihlava. SŠA Jihlava pilotní škola Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice Střední škola řemesel a služeb Velké Meziříčí.
Kjnjnjnlkjnéíáýžřčšě. o 1992 Vznik firmy o 1996 Založení společnosti s r.o. v Klatovech o 2000 Výstavba prvního skladu v Klatovech o objemu 1700 europalet.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Název přednášky Společnost Funkce, mail, případně další vhodné informace Zemní plyn - CNG a LNG - v nákladní dopravě E.ON Energie, a.s. – Jiří Šimek, Michal.
Mezinárodní doprava a spedice Logistika a skladování Servis nákladních vozidel Mycí linka a čerpací stanice.
PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Servisní a opravárenská činnost Opravy a servis převodovek Opravy ostatních strojních zařízení Montáže a demontáže ložisek Obchodní činnost Dodávky převodovek.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Diagnostika řídících jednotek II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení.
PRAVIDELNÉ TECHNICKÉ PROHLÍDKY SILNIČNÍCH VOZIDEL.
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň. Vyučované automobilní obory - téměř 1500 žáků Mechanik opravář motorových vozidel Mechanik opravář motorových.
Trestná činnost páchaná na seniorech Krajské ředitelství policie hl. m. Prahy.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
Změna názvu a loga školy od Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Střední škola automobilní Ústí nad Orlicí.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních.
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Název prezentace (DUMu): Palubní přístroje II.
Poznatky z kontrol agentur práce
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
TECHNICKÁ ÚDRŽBA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Pavel Moravec. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal
Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby
Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal
Kompletní přehled o stavu pneumatik úrovni servisu výkonu pneumatik
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB, STRAKONICE, ZVOLENSKÁ 934.
Zemědělská a dopravní technika Nové Veselí
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
Autorizovaný servis pro:
zasedání Odborné skupiny autobusy při Sdružení dopravních podniků ČR
Transkript prezentace:

Servis nákladních vozidel

Servis nákladních vozidel 2002 – uvedení do provozu Zaměstnanci servisu: ● Vedoucí servisu a asistentky ● Školení mechanici a technici ● Skladníci náhradních dílů

Servis nákladních vozidel Hlavní specializace Vedlejší specializace

Certifikace a školení Certifikace

Servisní a diagnostické vybavení Diagnostika VOLVO VCADS PRO Laserové měření geometrie JOSAM Válcová zkušebna brzd s programem pro vyhodnocení účinnosti, souměrnosti, sladění brzd (auto + návěs + vlek) MAHA Servisní zařízení pro údržbu a plnění klimatizace WÜRTH Zařízení k demontáži a montáži pneumatik nákladních automobilů, průmyslových a zemědělských vozidel a vozidel pro zemní práce včetně vyvážení pneumatik JUMBO TCS 26 Startérů a alternátorů Zkušebna Diagnostika nezávislých topení WEBASTO, EBERSPAECHER Diagnostika brzdových systémů (VOLVO, DAF, MAN, IVECO, MERCEDES a přípojných vozidel) WABCO, KNORR,WABCO WÜRTH Měření emisí Bosch BEA 460

Služby Pravidelné prohlídky a údržby vozidel a souprav Pozáruční servis vozů Volvo, Man, Iveco, DAF, Mercedes a přípojných vozidel Měření emisí + příprava a zajištění STK Kontroly a opravy brzdových systémů všech typů vozidel, návěsů a přívěsů + měření účinnosti + sladění brzd jízdní soupravy Kontrola a měření geometrie vozidel a celých souprav Opravy plachet Diagnostika + elektromechanické práce Klempířské práce včetně sváření (nerez, Alu) Opravy hnacích agregátů včetně středních oprav Prodej náhradních dílů Volvo a Schmitz (k dispozici velké skladové zásoby) Prodej doplňkového sortimentu : výbava ADR, upevňovací prostředky pro zabezpeční nákladu, autokosmetika Hlavní služby

Služby Montáž nezávislé klimatizace , nezávislého topení (teplovzdušné i teplovodní) Diagnostika klimatizace – opravy, plnění, čištění - desinfekce Diagnostika ABS, EBS, ECAS Pneuservis – výměny a opravy pneu, prodej BRIDGESTONE, MICHELIN, GOODYEAR, protektorů REMIX a RECAMIC Výjezdový servis 24 hodin denně Expresní dodávky náhradních dílů Plánování a sledování údržeb v našem informačním systému, archivace zakázkových listů Ekologická likvidace odpadů po opravách včetně olejových náplní Prodej AD Blue Další služby

Služby Rozšířili jsme pro Vás naše služby o stanici měření emisí výfukových plynů pro dieselové motory nákladních automobilů. Měření emisí výfukových plynů provádíme u těchto typů vozidel: Mercedes, Volvo, Nissan, Ford, Volkswagen, Scania, Irisbus, Iveco, Karosa, SOR, Neoplan, Renault, MAN Příprava na STK Připravíme Vaše vozidlo na státní technickou kontrolu a změříme jeho emise. V případě nutnosti odstraníme po dohodě s Vámi všechny zjištěné nedostatky. Budete mít naprostou jistotu, že je Váš automobil dokonale připraven. Pokud chcete ušetřit čas za vyřizování STK, vyřídíme vše za Vás. Přistavte svůj vůz do našeho servisu a odjeďte již s vyřízenou technickou kontrolou. Měření emisí

Služby Mycí linka Pro rozšíření nabídky služeb vybudovala společnost v roce 2004 ve svém areálu i mycí linku pro nákladní vozidla, autobusy ale také osobní vozida Díky bezkontaktnímu mytí včetně voskování je umytí vozidla vysoce kvalitní a zaručuje, že nedojde k poškrábání laku . Mytí je možné i včetně případné desinfekce = využití pro vozidla typu Izoterm, chladící a mrazící návěsy, silo cisterny a vozidla určená pro převoz potravin. Jedná se o speciální údržbu jejíž postup byl schválen Krajskou veterinární správou . Používaný prostředek má atest Ústavu pro státní kontrolu veterinárních biopreparátů a léčiv

Digitální tachografy a karty řidiče Získání dat a podkladů pro vyhodnocení řidiče pomocí programu TIS-OFFICE. Zpracování podkladů za přestupky řidičů a vyvození nápravných opatření Převod dat do formátu pro kontrolní orgány, PDF pro uživatele Uschování a vypálení dat na CD

Sklad náhradních dílů – TEL. : +420 376 377 335 Kontakty Servis – TEL. : +420 376 377 333 Sklad náhradních dílů – TEL. : +420 376 377 335 Pavel Matějka - vedoucí servisu telefon: +420 602 579 833 e-mail: matejka@lorenc-logistic.eu František Štich - směnový mistr telefon: +420 724 051 711 Michal Pecl – směnový mistr, zástupce vedoucího servisu telefon: +420 724 952 863 Eva Kuchařová – asistentka vedoucího servisu telefon: +420 376 377 333 + FAX Martina Jandová - asistentka vedoucího servisu e-mail: dilna@lorenc-logistic.eu Iveta Kastnerov á – skladnice ND telefon: +420 376 377 335 Ján Žigo – skladník ND fax: +420 376 377 335 Jan Lukáš – skladník ND e-mail: skladnd@lorenc-logistic.eu

Děkujeme za pozornost.