VÝRAZNÉ SLEVY 20% + malý dárek při pojištění majetku - bydlení, domácností, firem,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Domácí násilí a veřejné zdravotní pojištění Nárok, regresy, data, budoucnost?
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Mgr. Aleš Adamec vedoucí Domova Pístina závěrečná konference Už nechci v kleci! 20. – , Ústí nad Labem.
Anglie je největší a nejlidnatější země Spojeného království Velké Británie a Severního Irska.
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Mgr. Břetislav Košťál, DiS. ambasador projektu "Na vlastní kůži" Deinstitucionalizace a reforma péče o duševní zdraví v ČR Konference Na vlastní kůži 19.4.
Majetkové pojištění jinak BEZPEČNÝ DOMOV Pojištění budov, bytů, chalup a domácností.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
Prezentace studentské společnosti FimArt, o. s. – FimArt, o. s. – studentská společnost.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Dítě jako majetek v rozvodovém řízení. Co dítě prožívá? Proč rozvod rodičů dítě tak bolí? Protože bylo zvyklé na jistotu, která najednou není. Čas rozvodu.
Důvody vzniku projektu…. Méně jak 50% obyvatel využívá internet! Méně jak 50% obyvatel využívá internet! Jen málo z těch, co ho využívají, ho využívají.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Lidská společnost digitálního věku
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
TRANSFORMÁTOR Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_18_32.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
MÁTE VE SVÝCH DATECH NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ. Stávající datový sklad Pasivní homologace adresy Identifikátory subjektu IČ, jméno, příjmení, domácnost (první.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Společnost Autor: Mgr. Lenka Radošová POJĎTE, HONEM, PŘICHÁZEJÍ, UŽ NASTÁVÁ ČAS. KLUCI, HOLKY - KAŽDÝ TO VÍ,
Hospodaření a tvorba ceny Výchova k občanství 7. ročník.
Individuální domácnosti v bytech -zkušenosti, komplikace, situace a Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
Chráněné bydlení. pobytová služba poskytovaná osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu zdravotního postižení nebo chronického onemocnění, včetně.
koncepce rodinné politiky Dipl.-Pol. Jana Maláčová
Měření výkonu ekonomiky 2. seminář – TNH 2
Setkání zástupců 1. ročníků
Chytré snižování skládkovaného odpadu
Čas, kdy si musím vybrat, co dál…
MICROSOFT WINDOWS.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Majetek domácnosti Autor: Pavla.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Mzda Autor: Pavla Lukešová.
Volkswagen Marathon Praha
NÁLEŽITOSTI OBCHODNÍHO DOPISU 1
Název projektu: Moderní škola
Pomoc obětem domácího násilí
Chování zákazníka Zahrnuje všechny činnosti, které zákazník uskutečňuje v souvislosti s nákupem a užitím zboží nebo služby.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
GE Money Bank.
PROCENTA - trojčlenkou
Ekologicky příznivý životní způsob v běhu času (GA S)
Finanční gramotnost Prevence předlužení.
Vypracovala Daniela Kubů ZŠ a MŠ Malý Újezd
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_SPOLEČENSKÉ_CHOVÁNÍ Výchova.
1. Jsem šťasten, vím, | že Pánu smím v životě náležet, | on silou mou i odvahou, mně neublíží svět, | on silou mou i odvahou, | mně neublíží svět.
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ NOVOVĚK
Spolek krušnohorských včelařů
DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ
RISKUJ 2 EKONOMIKA. RISKUJ 2 EKONOMIKA INFLACE NEZAMĚSTNANOST HDP
GDPR: ochrana osobních údajů
Cestovní kancelář Margarita
Penzijní spoření jako forma motivace zaměstnanců
Klikni myší pro další obrázky... (Tvůj vlastní život to ocení)
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Milí rodiče a prarodiče,
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, dělba práce Autor: Pavla Lukešová.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Informace pro vycházející žáky a jejich rodiče
JARNÍ TRHY 2019.
Dobrovolnická činnost ADRA se seniory a pro seniory
„LÉTO NA BAZÉNĚ“ LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ PLAVECKÝ TÁBOR
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
ŠKOLA V PŘÍRODĚ ÚBORSKO
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Právní úprava cestovního ruchu v ČR
Centrum J. J. Pestalozziho, o. p. s.
Terénní krizová služba
Transkript prezentace:

VÝRAZNÉ SLEVY 20% + malý dárek při pojištění majetku - bydlení, domácností, firem, drobného podnikání Vám poskytne : Generali Pojišťovna, a.s. Stod, Domažlická 220, tel.377 320 657,377 220 500, mobil : 723 583 633, 603 700 628. Na zavolání Vás i osobně navštívíme. Pojištění majetku zahrnuje mnoho produktů, které obvykle chrání váš domov nebo podnikání. Chraňte svůj zdroj obživy a také místo, kde se cítíte nejlépe. Vybrat si ideální produkt je díky široké nabídce Generali snadné.