Erasmus.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Advertisements

Vojtěch Šolta student septimy
Londýn Lukáš Povišer (student tercie). Všechno je tam velice drahé. Skoro všechny městské autobusy jsou dvoupatrové a červené.
 Substituční efekt (zvýšení ceny)  Důchodový efekt (zvýšení ceny)  Ceny tzv. komplementů Zdroj:
Anglický jazyk Michaela Hrdličková, 251 PT1 – Provozní technika 1. ročník „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.
Vážení občané, Bydlíte v menší obci? Trápí Vás špatná dopravní obsluha a spojení s městy? Jste odkázáni na automobil či snad na taxi?
Estonsko (leden-červen 2014)
Šetření energie Martin, Houska, Michal, Dann. Voda je stále vzácnější a dražší vodovodní baterie-umožňují jednoduché a rychlé nastavení potřebného průtoku.
Srovnání možností virtuálních portfolií Jan Matoušek.
Regensburg /Ratisbonna Stáž ERASMUS 2010/2011
Proč být na překladatelských portálech Mladý Jeroným 2013 Martin Janda.
Tereza Hložková Rostislav Stříbrný
ÚVOD Nizozemsko nebo-li Holandsko, je jednou ze tří zemí Nizozemského království ležící v severozápadní Evropě. Je jednou z nejhustěji osídlených zemí.
Projeďme se spolu kanály v holandském Amsterdamu.
Konference nejen o retailu Noví nájemci Kam – Kdo – jak? Mezery na trhu – dostatečné? Mainstreet Internet.
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
hospodářství, průmysl, těžba a zemědělství
UNIVERSITY OF QUEENSLAND, AUSTRALIA DNY PARTNERSKÝCH UNIVERZIT 2013 Eva Cmuntová Petra Filingerová.
Nakupuj na kole Jak spojit firmy s advokáty cyklistiky.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Finanční gramotnost Hospodaření domácnosti Pořízení automobilu.
Medical students beyond frontiers
Připravil Michal Kadlec Poloha Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Závěr.
ERASMUS 2014 Estonsko - Tallinn Health Care College
 Poloha : Andalusie  Ošetřovatelství se studuje 4 roky na: 1. Escuela Universitaria de Enfermería Virgen de las Nieves Escuela Universitaria de Enfermería.
Hodnota peněz Kde mohou děti přijít k penězům? - kapesné - odměna od rodičů nebo prarodičů.
Jídlo Základy jídla I. Část
Birmingham – ERIKA BOUCHARECHASOVÁ
Plán trasy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor.
Materiál pro výukovou oporu zpracovanou v rámci projektu Informační technologie proti bariérám ve vzdělávání dětí se speciálními vzdělávacími potřebami.
VYTVOŘENÍ RODINNÉHO ROZPOČTU. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Finsko Erasmus – Finsko – Tampere 2010/2011 Lucie Zapletalová.
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
 Výuka ve slovinštině  Převažují osobní konzultace s profesory v anglickém jazyce.  Požadavky jsou v AJ:  seminární práce  prezentace  práce ve.
Erasmus Kielce, Polsko Letní semestr 2011/2012 Svatava Klubusová Marie Pluháčková.
 Liber měsíčně nájem včetně všech energií a likvidace komunálního odpadu  Pozor ve smlouvě ne všude je zahrnuta energie  Liber měsíčně.
Viana do Castelo.  Docela malé ale příjemné městečko;  Téměř na S Portugalska;  Letět z ČR do Porta => dobrá dostupnost, ( cesta cca 1,5h vlakem +
Studijní pobyt v Rakousku Lenka Čermáková 1. lékařská fakulta UK v Praze.
University of Central Lancashire Preston - England.
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Erasmus University of Liege Doporučuji se zúčastnit jazykové kurzu před výukou, který je bezplatný pro Erasmus studenty. Více informací na.
Výběrové řízení Motivační dopisy, cover letter, průměry známek K výběrovému řízení cca 60 studentů ze 130 přihlášených studentů Vybráno 21 studentů.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Pracovní stáž v Londýně
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Instituto Politécnico de Bragança, Portugalsko
Nizozemsko Rotterdam.
Autor: Mgr. Radana Marelová
Veronika Strnadová, Matyáš Brandejs
ERASMUS 2011 – Belgie – Liège Michaela Wiesnerová
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Finanční gramotnost Ekonomické dovednosti, úlohy.
UNIVERSIDAD REY JUAN CARLOS
EU_62_B_sada 2_03_M_Příjmy a výdaje 3_Pol
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Erasmus v Tartu.
TEI of Thessaly Larissa, Greece
Univerzita Rey Juan Carlos, Madrid
Josef Falta JOSEF FALTA.
VY_32_INOVACE_10 10 KP slovní úlohy autor: Miroslav Ševčík
Čisté investice do rozhlasové reklamy
Co jsme si odnesli z Evropy
Transkript prezentace:

Erasmus

Ubytování Od školy dostanete doporučení na tři agentury, které zařízují bydlení pro studenty: De Key DUWO Ymere Ceny se pohybují od 350 - 500 euro za měsíc Poplatky agenturám jsou vysoké, ale vyplatí se

Doprava MHD je hodně drahé Vyplatí se sehnat si co nejdříve kolo, dostanete se s ním všude a chozením pěšky se okradete o dost času Rozhodně si ovšem jako první pusťe nějaké video o pravidlech jízdy na kole v Holandsku Stále se rozhlížejte a aut se nebojte, spíše ostatních cyklistů a řidičích skůtru! :D

Facebookové skupiny ISN Amsterdam Online Market Skupina kde levně koupíte nejrůznější bazarové věci, většinou od studentů, kteří zde byli pár měsíců a odjíždějí Bike Marketplace – Amsterdam Nejlevnější možnost sehnat kolo, ale buďte obezřetní NS Group-tickets Amsterdam Vlaky jsou v holandsku drahé, pokud si neseženete skupinovou jízdenku na této skupině (rozdíl 30 euro)

Jak ušetřit za potraviny Používat bonus card v řetězcích Albert Heijn Je možné ušetřit třetinu až polovinu ceny nákupu, dle přizpůsobivosti a šikovnosti Ovoce a zeleninu nakupovat na venkovních trzích Je čerstvější a levnější Hodně fastfoodů a obchodů mají slevy pro studenty Například NewYork pizza ;)

Zajímavosti Holanďané jsou přívětiví a velice společenští Všichni umí anglicky a rádi vám s tím pomohou Díky jejich hovornosti se brzy naučíte konverzovat Ač se každému při slově Amsterdam první vybaví drogy a jiné neřesti, je to krásné město se skvělými obyvateli, které stojí za to navštívit na déle než víkend Vtipně zpracovaná videa na dutch culture  Na závěr snad jen: Proost!