Otien o Huru.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘEDPOKLADY PRO ZAŘAZENÍ DÍTĚTE DO PROJEKTU ADOPCE NA DÁLKU
Advertisements

Název vzdělávacího materiálu
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
PRVNÍ PŘEMYSLOVCI.
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_Rodina TÉMA: Příbuzenské.
Všem lidem na celém světě přeji…
Rodina a její funkce.
9. Izákovi se narodila dvojčata– Ezau a Jakub
PŘÍBUZENSKÉ VZTAHY Vypracovala: Mgr. Miloslava Tremlová.
Rodina a její podoby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Drápalová Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Nadační fond Nehemia Projekt Nadačního fondu Nehemia ve spolupráci s křesťanskou etiopskou organizací Ethiopian Mulu Wongel Amgnoch Church Development.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
CHUDOBA.
KEŇA – kam turisté nechodí
Zažili jste někdy pocit: "Tady to znám, tady už jsem přece byl...? Miloš Knor - Pohádka o třinácti důchodech.
Proč miluji důchod.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Prvouka 3.ročník ZŠ „DOMOV-RODINA-TRADICE -VÁNOCE“
např.  závislost dětí, starých lidí, nemocných a zdravotně postižených na těch, kdo se o ně dokáže postarat  společenská nerovnost – v minulosti měli.
Já Tobě nyní chválu vzdávám
Mezilidské vztahy 3. ročník
INFORMACE Violet byla naší školou adoptována v roce Chodí na univerzitu Maasai Mara, do promoce jí zbývají 2 roky. Studuje obor Sociální práce Rodina.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Výchova k občanství RODINA
Šárka Šustová, ČSÚ Kulatý stůl Praha, Příjmy a životní podmínky domácností s dětmi a bez dětí.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B. Seznámení s adopcí Afrických dětí Jde o pomoc dětem, které se nacházejí v podmínkách úplné chudoby. Cílem je především.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | ŽIVOTNÍ PODMÍNKY A MÍRA OHROŽENÍ PŘÍJMOVOU CHUDOBOU ZAMĚSTNANCŮ V ČR Oddělení sociálních.
Rodičovství. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce– Rodičovství.
Vypracovala: Mgr. Jana Jelínková
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
ADOPCE NA DÁLKU prvouka. Guinea Hlavní město : Conakry Počet obyvatel: Jazyk: francouzština.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Výchova k občanství TEMA: VZTAHY V RODINĚ ČÍSLO.
Adopce na dálku.
Čím chci být ,až vyrostu.
Ne, celé vzdělávání (školství) se ocitlo na rozcestí…!
„Cesta za snem“ Prázdniny u moře
Rodina, náhradní rodinná péče
Slaďování pracovního a rodinného života podle dat VŠPS
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Czech club in Birmingham
Rodina, příbuzenství.
Otien o Huru.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B.
Omar Zainab Ali.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
Život karla IV..
Příjmy a výdaje rodiny Nováků
Všichni o ní mluví, ale víme, jak opravdu vypadá? Školní inkluze
ŽIVOTOPIS části ŽOMJ-Životopis-části-karty-Výzva 2016.docx
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Otázky pro průběžnou práci
Výstupy a závěry výzkumu na téma osvojení v Dánsku, Anglii a České republice Osvojování v Anglii Konference je financována Nadací Sirius.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Uganda Vytvořila: Andrea Katič. Podnebí Leží na rovníku. Tropické kontinentální podnebí s letním počasím po celý rok. Díky nadmořské výšce zde nejsou.
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
ŽIVOT V ČESKÝCH ZEMÍCH PO HUSITSKÝCH VÁLKÁCH
Mimořádné události u nás a ve světě
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Otien o Huru

Otienovi je dnes 12 let. Je velmi šťastný, že jsme mu dali příležitost ke studijím. Otien žil pouze se svojí matkou, jež neměla možnost zaplatit mu školné. Teď, díky Vám všem má Otien možnost se vzdělávat. Po vystudování školy bude mít možnost uplatnit se v nějakém zaměstnání a a žít bez pocitu toho, že ulehá, a každý den vstává s pocitem hladu.

Chtěli bychom Vás požádat o to, aby jste také pomáhali. Mohli by jste pomáhat například tím, že také jako rodina adoptujete nějakého Keňana. Podívejte jak by byli šťastní. A také z čeho by jste jim pomohli.

Tohle jsou děti, jež pomoc potřebují: Fidel Odongo Odongo Fidelovi zemřel otec na AIDS. Nyní žije se svou matkou a dvěma sourozenci. Matka se svým příjmem nedokáže dostatečně zajistit vzdělání svým dětem.

Samson Otieno Omoth Otec je už skoro rok nemocný a není schopen živit rodinu. V adopci byl nyní rok, ale původní rodič ho nemůže nadále podporovat, a tak hledáme někoho, kdo adopci převezme.

Letrice Akoth Letrice pochází z chudé rodiny. Její rodiče pracují v zemědělství, nemají ale dost prostředků na to, aby mohli dívence zajistit vzdělání. Letrice má ještě dva starší sourozence.

Jimia Yusuf Jamia žije se svojí matkou a dvěma staršími bratry v jedné místnosti. Matka prodává zeleninu na tržišti, aby měli co jíst. Nevydělá však dost na to, aby mohli jít její syni na střední školu.

http://www.youtube.com/watch?v=HRohJRiTBPg&feature=related