Aktivní senior v České Skalici.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odlehčovací pobytová služba
Advertisements

Sociální služby SOZ.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Zákon o sociálních službách
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
Z APOJOVÁNÍ SENIORŮ DO KOMUNITNÍHO ŽIVOTA V PRACHATICÍCH.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Obecné cíle pro KPSS 1. Vytvoření objektivního a názorného informačního systému pro veřejnost 2. Zlepšení bytové politiky 3. Vznik asistenčních služeb.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Sociální služby města Velké Meziříčí
Prezentace pečovatelské služby
Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, komunikace
Klíčová otázka č. 4 Jak uskutečňovat komplexní sociální, zdravotní a další služby lidem bez domova? Představení „balíčku služeb“ – co vše je třeba (tj.
Cesta k udržení mobility a soběstačnosti seniorů
Plán aktivního stárnutí ve městě Brně součást projektu „Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno“ Rodina spojuje generace Projekt Brno-Zdravé.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Sociální zemědělství Nová možnost sociálního podnikání
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Zkušenosti z inspekce přímé péče na základě práce s biografií Domov pro seniory Velké Meziříčí, příspěvková organizace Mgr. Eliška Gregorová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Konference knihovníků Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa „SENIOŘI V KNIHOVNÁCH – KNIHOVNY PRO SENIORY V EUROREGIONU NISA“ Městská knihovna Semily 27. až 28.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Domov pro seniory Chotěboř. Z historie  Město Chotěboř již několik let uvažuje o výstavbě zařízení pro seniory.  Původní záměr výstavby domu s pečovatelskou.
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
Transformace sociálních služeb z pohledu obce Jméno: Mgr. Alena Krušinová Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Sociální služby města HB – Domov pro seniory Bc. Milan Žák, DiS. Sociální pracovník organizace.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Koordinační skupina SENIOŘI. Koordinační skupina V současnosti 16 členů Organizace, agentury, které poskytují sociální služby Svazy, aktivity, které vyplňují.
Komunitní plán sociálních služeb města Žatce na roky Mgr. Petr Antoni Dne
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Lidé mezi lidmi Bc. Alena Brožková, Domov bez zámku Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Vzdělávání pro zdrav í PředmětZdravověda Tematický.
Domovy pro seniory. se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
FARNÍ CHARITA LITOMYŠL Sídlo: Bělidla 392, Litomyšl.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
 Zřizovatel: Ústecký kraj (od )  Adresa: Za Humny 580, Trmice  Vznik: 1991 (jako příspěvková organizace Statutárního města Ústí nad Labem..v.
Odlehčovací služby. terénní, ambulantní nebo pobytové služby poskytované osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění.
MUDr. František Schneiberg
Pečovatelská služba.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Spolupráce zdravotníků a sociálních pracovníků; možnosti následné péče
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
Úloha kraje v síťování sociálních služeb
SmoČR a senioři v obcích
Helena Chodounská Ukazatele potřebnosti sociálních služeb
DOVOLTE, ABYCHOM VÁS PŘIVÍTALI V PREZENTACI NAŠEHO DOMOVA
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Terénní a ambulantní Pečovatelská služba
Seniorské bydlení listopad 2017
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Aktivní senior v České Skalici

Domovy na Třešňovce Domov pro seniory – 95 lůžek Původně Ústav sociální péče → Ústav sociální péče a domov pro seniory Příspěvková organizace Královéhradeckého kraje Domov pro seniory – 95 lůžek Zajišťuje komplexní zdravotní a sociální péči Volnočasové aktivity – i účast veřejnosti Hudební vystoupení, přednášková činnost (Univerzita třetího věku), tematické akce Doplňkové služby – kadeřnictví, pedikúra, kantýna, revize el. spotřebičů

Pečovatelská služba Zřizovatel město Česká Skalice Kapacita 70 osob Ambulantní a terénní služby – poskytnutí stravy, pomoc při péči o osobu vlastní, péče o domácnost Poskytována na území České Skalice a příměstských částí Ročně zajišťuje více než 6 000 obědů

Bytový dům Olga Městské byty určené seniorům 26 bytů → 10 bytů pro 2 osoby → 16 bytů pro 1 osobu Kadeřnictví, praktický lékař, masáže, společenská místnost Konferenční místnost – možnost pronájmu Výstavní a prodejní činnost, přednáškové akce, aktivity pro seniory

Setkávání občanů Přednášková činnost - bytový dům Olga - městská knihovna Vánoční a velikonoční výstavní akce Městská knihovna - přednášky/události spjaté s Českou Skalicí - křty nových knih - hudebně literární večery Komise komunitního plánování – zapojení veřejnosti do kulturního dění Cestopisné přednášky – Ruchadlo Zájezd „Čistá řeka“, „Za město krásnější“

Město jako součást života seniorů Gratulace při životních výročích – komise pro oslavy a slavnosti Vánoční balíčky a gratulace - občané České Skalice - Domovy seniorů v okrese Náchod

Děkuji za pozornost