Fatcakes (Paulus Natango) 17/09/15 | Recept | Namibie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kynutý koláč se švestkami
Advertisements

Pala č inky MENU. Menu P ř íprava -> P ř íprava -> T ě sto -> T ě sto -> Sma ž ení -> Sma ž ení -> Nápl ň -> Nápl ň -> Dozdobení -> Dozdobení -> Autor.
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
Identifik á tor materi á lu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba banketek Autor Hana Nykodymová Anotace.
Pekařská výroba  Výroba chleba  Výroba běžného pečiva  Výroba jemného pečiva.
ČACHOCHBILI (KUŘE NA CIBULCE A RAJČATECH) (Ciala) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
MINUTKY Z VEPŘOVÉHO MASA Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: vepřové maso, před příprava,
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název.
Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba pizza pečiva Autor Hana Nykodymová Anotace.
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
Identifik á tor materi á lu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba chleba škvarkového Autor Hana Nykodymová.
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
Univerzita třetího věku kurz Znalci Databáze 2.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyIVY_32_INOVACE.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
BÚZ (Jagarmaa) 10/09/15 | Recept | MongolskoMongolsko
MINUTKY ZE SKOPOVÉHO MASA Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: minutky, skopová kýta,
RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU (Ciala) 26/01/15 | Recept | GruzieGruzie
Var Autor: Pavlína Čermáková Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“ OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
VICTORIA SPONGE CAKE (Tony) 15/04/15 | Recept | Velká BritánieVelká Británie
Mocniny Mocniny desetinných čísel.
Trvanlivé pečivo  Sušenky  Oplatky  Perníky  Trvanlivé pečivo ze šlehaných hmot  Suchary, preclíky, tyčinky.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE.
Termika kalorimetrie Bublinové úlohy Mgr. Miroslava Bělochová.
Přepočty surovinových norem
ČEPAUGŠ (Anita a Zulaj) 21/01/15 | Recept | Č e č ensko Č e č ensko
CHAČAPURI SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ (Tamara) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana
Jednotky délky. Najděte mezi následujícími větami nesmysly. a) Naše škola je vysoká cm. b) Tondovi dorostlo háro na 0, km. c) Martinův fix.
OVESNÉ KULIČKY (Rahima) 20/10/15 | Recept | AfghánistánAfghánistán
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
Vánoční cukroví Perníčky Homolková, Hyská.
DUM - Digitální Učební Materiál
Pekařské a cukrářské výrobky a těsta
SLOVNÍ ÚLOHY ŘEŠENÉ ROVNICEMI.
Vareniky (Nataliye) 19/01/15 | Recept | Ukrajina
Výpočet procentové koncentrace roztoku
Výpočet hmotnostního zlomku
Suroviny pro cukráře I. ročník
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Výroba plundrového těsta
Treska na konžský způsob
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
DUM - Digitální Učební Materiál
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
Lité těsto.
Kypřící prostředky P. Pechová, 2012.
Gruzínský lilkový salát s barevnými paprikami
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Kuřecí moambe (Paul) 25/10/15 | Recept | Konžská dem. republika
Formátování dokumentu
EU_32_sada 2_08_PV_Podnebí, podnebné pásy_Duch
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Donuty.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Pozn. Zaměřeno na práci v MS PowerPoint
Měrná tepelná kapacita látky
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Baba ghanoush (Alan) 09/04/15 | Recept | Sýrie
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Kalorimetrická rovnice
Příprava perníkového těsta
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Transkript prezentace:

Fatcakes (Paulus Natango) 17/09/15 | Recept | Namibie http://foodblog.migrace.com/cs/recepty/00051/fatcakes

Fatcakes (Paulus Natango) Fat cakes jsou koblížky namibijské. Nezalekněte se názvu a vyzkoušejte tuto smaženou delikatesu - koblížky jsou sice lehce dekadentní, jejich vláčné těsto obalené v křupkavé kůrce vás však zaručeně povznese do gurmánských výšin! A přiznejme si - kdo si při vyhlídce blížících se podzimních plískanic nezaslouží vydatnou vzpruhu? Doba přípravy:  35min (z toho 20min kynutí těsta) Nasytí: 7 osob

Na přípravu potřebujeme: 1 kg hladké mouky 1 hrnek cukru 1 lžičku soli 1 balíček instantního droždí 1 litr vlažné vody olej na smažení Postup: Do velké mísy přesejeme mouku. Přidáme cukr, sůl a droždí a vše dobře promícháme. Pomalu přilíváme vodu, až za neustálého míchání vytvoříme hladké těsto. Mísu přikryjeme utěrkou a necháme asi 20 minut kynout. Do hrnce nalejeme trochu oleje a zahřejeme ho – stačí na mírnou teplotu, aby se při smažení koblížků těsto celé propeklo. Postupně nabíráme kousek těsta velikosti lidské dlaně a navlhčenýma rukama z něj vytvoříme kuličku, kterou smažíme do zlatova.

Dobrou Chuť! Proudly created by maasha 2016