Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S2_15.
Advertisements

Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_05.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S3_07.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Inf Používání a tvorba databází. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
ZAPOJENÍ SPOLEČENSTEV DO TVORBY NOREM VÝTAHOVÝ PRŮMYSL ČR.
BEZPEČNOST JEŘÁBOVÉ DOPRAVY Při konstrukci a provozu jeřábů musí být přísně dbáno na zásady bezpečnosti, aby nebyl ohrožen život a zdraví osob a zabránilo.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_14.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
I DENTIFIKACE NA INTERNETU Mgr. Marie Kardová Leden 2014.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
NÁZEV ŠKOLY : Základní škola Hostouň, okres Domažlice, příspěvková organizace NÁZEV PROJEKTU: Moderní škola REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_03.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Inf Vizualizace dat a tvorba grafů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Obchod, trh Základy hospodaření.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Provozovny společného stravování
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Technické vybavení počítače - Počítač PC
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Inf Počítač a lidé s handicapem
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
POŽÁRNÍ PREVENCE V GASTRONOMICKÝCH PROVOZOVNÁCH
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Kategorie odbytových středisek
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Název projektu: Moderní škola
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
EXCEL 2010 Úvod k funkcím 1. část.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Střední škola obchodně technická s. r. o.
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Transkript prezentace:

Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/34.0963 Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu VY_32_INOVACE_OdP_S2_15 Popis výukového materiálu Název: Dokumenty související s provozem hotelu Směrnice ředitele o metrologii a tvorbě prospektu Autor: Bc. Pavel Lang Datum: 23.12.2013 Obor: a) 65-41-L/01 Gastronomie (nástavbové studium) b) 65-41-L/01 Gastronomie Ročník: a) - 2. ročník a b) - 4. ročník Předmět: Hotelový provoz Anotace výukového materiálu 1. Materiál je určen pro výuku předmětu Hotelový provoz a je v souladu s ŠVP 2. Materiál je prezentován žákům prostřednictvím ICT s výkladem a doplněním při současném použití učebnic Moderní řízení hotelového provozu (Ing. J. Beránek a kol., Magconsulting 2013) a Cestovní ruch pro střední školy a pro veřejnost (D. Drobná a E. Morávková, nakl. Fortuna Praha 2004) Součástí materiálu je krátký test s označením odpovědí. Další formou zpětné vazby je test jako souhrn několika realizovaných materiálů. Pro výuku je použit - PC s dataprojektorem - interaktivní tabule - interaktivní dataprojektor - učebnice

Dokumenty související s provozem hotelu Metrologie, tvorba prospektu Bc. Pavel Lang

Směrnice ředitele o uplatnění zákona o metrologii a navazujících předpisů v provozovně poskytující hostinské a ubytovací služby 1/2 Směrnice upravuje jednotnost a správnost používaných měřidel a postupy měření v provozovnách Odpovědný pracovník vede dokumentaci potřebnou pro plnění úkolů ze zákona vyplývající při uvádění měřidla/měřidel do oběhu zajišťuje prvotní ověření stanovených měřidel a prvotní kalibraci ostatních měřidel, pokud tak již nebylo zajištěno výrobcem, dovozcem nebo opravcem.

Směrnice ředitele o uplatnění zákona o metrologii a navazujících předpisů v provozovně poskytující hostinské a ubytovací služby 2/2 používá stanovená měřidla pouze pro daný účel a jen po dobu platnosti provedeného ověření; zodpovídá za seznámení všech zaměstnanců org., kteří používají výše uvedená měřidla.

Směrnice ředitele o tvorbě hotelového prospektu 1/4 Hlavní a nejdůležitější zásadou je nutnost vžít se do role hosta, a tedy netvořit prospekt sám pro sebe. Všeobecné údaje: úplná adresa, telefon, fax, počet lůžek a pokojů, rok výstavby, otvírací doba, technické vybavení

Směrnice ředitele o tvorbě hotelového prospektu 2/4 Charakteristika: zaměřit se na nejdůležitější jedinečné a nezaměnitelné elementy nabídky, definovat výhody oproti konkurenci; nezamlčovat nevýhody (zvyšuje to věrohodnost všech v prospektu uvedených informací) Služby: zvláště je třeba uvést služby, na které konkurence zapomíná, např. vyzvednutí na letišti nebo nádraží zdarma, přijímané kreditní karty, možnost vzít do hotelu s sebou domácí zvíře apod.

Směrnice ředitele o tvorbě hotelového prospektu 3/4 Popis umístění: jak hosté nejlépe hotel najdou, připojení plánku, brát v úvahu všechny druhy dopravy, popis okolí (možnosti zábavy, dopravní trasy apod.) Cenové údaje: ceník je vhodnější použít jako přílohu (kvůli případným změnám cen – nebude třeba měnit celý prospekt), údaje musí být pravdivé, úplné a jasné

Směrnice ředitele o tvorbě hotelového prospektu 4/4 Doplňkové údaje: host potřebuje kromě informací o hotelu samotném také informace o místě a případně regionu; doplněním nabídky jsou informace o možnostech výletů, sportovních aktivitách, pamětihodnostech atd.

DĚKUJI ZA POZORNOST Výstupy - TEST Jaké informace by měl obsahovathotelový prospekt? 2. Jaké informace má obsahovat Směrnice ředitele o uplatnění zákona o metrologii a navazujících předpisů v provozovně poskytující hostinské a ubytovací služby? DĚKUJI ZA POZORNOST Bc. Pavel Lang