Humanitární pomoc Dotace 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Financování sociálních služeb
Advertisements

Přezkum rozhodčích řízení a jejich vykonatelnost Mgr. Milan Polák.
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
České zemědělství a potravinářství na přechodu do rozpočtového období Petr Bendl, ministr zemědělství ČR.
Rozdíly a interakce veřejné služby a dobrovolnické služby Mgr. Petr Beck Odbor rodiny a dávkových systémů Ústí nad Labem
Integrovaný plán rozvoje města Kutná Hora 21. srpna 2007.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Specifika Smlouvy o poskytnutí dotace u závěrečných výzev Říjen 2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Ostrava Obnovitelné zdroje energie Ing. Jaroslav Kubín Ministerstvo životního prostředí Vršovická Praha 10 Tel.:
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Koncepce environmentální bezpečnosti a snižování rizika katastrof
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství Ing. Kateřina Krylová.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
Veřejné zakázky města nově od 2016 MĚSTO V PROMĚNÁCH ČASU A MYŠLENÍ LIDÍ 5. konference Platformy městských architektů a Společnosti Petra Parléře, o.p.s.
Změny v Pokynech pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v roce 2012.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Strategie města v oblasti podpory lázeňství a cestovního ruchu Úvodní setkání, Projekt Zvýšení kvality řízení města Františkovy Lázně, reg.
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Zahraniční rozvojová spolupráce ČR Martin Náprstek zástupce ředitele Česká rozvojová agentura (ČRA) Rozvojová spolupráce měst a obcí SMO ČR,
Krizová krevní politika ČR. V České republice je problematika zajištění dodávek transfuzních přípravků řešena ve spolupráci resortů zdravotnictví a obrany.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Seminář pro žadatele Dotační program 2016 úvod
1 P rimární prevence v Ústeckém kraji Konference „Prevence kriminality v Ústeckém kraji “ 19. listopadu 2008 Krajský úřad Ústeckého kraje.
FINANCOVÁNÍ SOCILÁNÍCH SLUŽEB V ROCE 2016 SPOLUÚČAST OBCÍ ORP NA FINANCOVÁNÍ.
Agendové IS MPSV a ÚP Plán konsolidace a rozvoje Petr Krůček 1. náměstek ministryně 29. května 2013.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Fórum pro příjemce Diskusní fórum pro příjemce dotací z ROP MS o dobré praxi a překážkách při realizaci podpořených projektů.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
STÁLÝ ZDRAVOTNĚ HUMANITÁRNÍ PROGRAM MEDEVAC
ROP JV – informace o novém programovém období
Železniční doprava pro kraje Praha, 28. listopadu 2016
Humanitární pomoc a soukromý sektor
POSTUP IMPLEMENTACE PROGRAMU SLUŽBY INFRASTRUKTURY OPPIK
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 06/2008 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc 19. května 2008.
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Dotace pro jednotky PO SDH obcí Pardubického kraje
Projektová dokumentace „Pěší stezka - lokalita Šance“ byla podpořena z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu na přípravu projektové.
Lokalizace Asie - významná místa /politická geografie/
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Změny v soutěži Vesnice roku
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Kraj Vysočina Projekt ROWANet.
Transkript prezentace:

Humanitární pomoc Dotace 2011

Humanitární pomoc ČR v roce 2010 Obecně: podruhé Operační strategie a dotační řízení; nově zákon, koncepce; Lisabonská smlouva; krácení rozpočtu z důvodu krize; hodně přírodních katastrof.

Humanitární pomoc ČR 2010 konkrétně 69,35 mil. Kč + 15 mil. Kč Haiti dvě výběrová řízení Africký roh, DR Kongo, Barma, Srí Lanka (komplexní krize) Haiti (obnova) dvě poptávková řízení (Mongolsko, Pákistán) 18 dotačních projektů / 39 mil. Kč

Humanitární pomoc 2011 Předběžně 73 mil. Kč Operační strategie Implementace GHD mj. předvídatelnost, efektivita, vyváženost Dotační řízení, CAP, ad hoc pomoc

Dotační řízení 2011 Vyhlášení prosinec 2010 – vyplacení prostředků přelom března/dubna 2010 Zachováno dvoustupňové řízení (náměty – projekty), limity (max. 2 náměty, 2 mil./projekt) Země: Etiopie/Africký roh, Barma, Haiti Pákistán?

Kontakt: hana_volna@mzv.cz tel. 224 182 547 Otázky? Kontakt: hana_volna@mzv.cz tel. 224 182 547