PLÁN ČINNOSTI plán činnosti ČKA na období 05/2017–04/2018

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora KVET v novele zákona o hospodaření energií
Advertisements

Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
STANDARD VÝKONŮ A ČINNOSTÍ AUTORIZOVANÝCH OSOB
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
ZPRACOVÁNÍ STŘEDNĚDOBÝCH PLÁNŮ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ÚZEMÍ
Bc. Jana Darmopilová, H2IGE1 LS 2014 PŘEDPISY A NORMY PRO INŽENÝRSKOU GEODÉZII 17.
Přednáška na téma Rozbor udržitelného rozvoje území a vyhodnocení vlivů vyhodnocení vlivů zásad územního rozvoje a územního plánu na udržitelný rozvoj.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Nástroje územního plánování
Městský architekt z pohledu výkonu architektonické profese Konference O městských architektech, jejich potřebnosti a postavení v místní správě Cheb, 15.
Ekologický urbanismus zkušenosti z Úval JUDr. Ing. P. Petržílek, Ph.D. místostarosta Seminář pořádaný Ekologickou platformou při ČSSD a Masarykovou.
Energetika a stavebnictví Územní energetická koncepce Mezinárodní konference ABF P r a h a Josef Fiřt Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Činnost veřejné správy. Nejčastější členění činnosti s bezprostředními právními důsledky X činnosti organizační činnosti s bezprostředními právními důsledky.
Pracovní skupina KRAJINÁŘSKÁ ARCHITEKTURA Valná hromada ČKA
7. zasedání pracovní skupiny interních auditorů kraje Vysočina
Akční plán pro Evropu a resortní koncepce výzkumu a vývoje – návrh opatření v kompetenci jednotlivých resortů.
KONCEPCE BYTOVÉ POLITIKY DO ROKU 2020 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ červen 2011.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
PŘETRVÁVÁ KRIZE VE STAVEBNICTVÍ? 1 Přetrvává krize ve stavebnictví? Praha, Žofín, 7. října 2014 Ing. Jiří Koliba náměstek ministra pro stavebnictví.
PETERKA & PARTNERS v.o.s. Praha - Bratislava
Podle české legislativy
PRACOVNÍ SKUPINA PRO VZDĚLÁVÁNÍ předseda: prof. Ladislav Lábus Valná hromada ČKA,
ROZPOČET 2009 NÁVRH ROZPOČTU 2010 Informace pro VH ČKA 2010,
PRACOVNÍ SKUPINA pro přírodu a krajinu Valná hromada ČKA,
Evropská směrnice INSPIRE Ing. Pavla Tryhubová Katedra mapování a kartografie ČVUT v Praze, Fakulta stavební.
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_PROJEKTOVA.
VZOR PREZENTACE – ZDŮVODNĚNÍ PROGRAMU ROZVOJE OBCE PRO ZASTUPITELE Příloha č. 2 k problémovému okruhu PO2 – Koncepční rozvojový dokument obce MANAŽERSKÝ.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
1 Co nového v hospodářské soutěži? Více ekonomický přístup Milan Brouček hlavní ekonom Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže SVATOMARTINSKÁ KONFERENCE.
B. Agenda představenstva - Prosazování Politiky architektury Gesce: Pracovní skupina pro Politiku architektury předseda Dalibor Borák CÍL : Zvýraznění.
Ochrana přírody v ČR. Historie první pokusy – Maiestas Carolina 1355 Karel IV. první pokusy – Maiestas Carolina 1355 Karel IV Hojná voda v Nov.
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
Seminář Platformy Starostové starostům – Poslanecká sněmovna – Státní akta Jak zvolit architekta města? Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D. Architekt.
Ing.arch. Martin Hilpert Architekt města Semily
STAVEBNÍ ZÁKON Účinnost k Předpisy Zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění zákona č. 68/2007.
Organizační zabezpečení práva životního prostředí JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
AUTORIZOVANÉ OSOBY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
182. Žofínské fórum Co přinese nově chystaná legislativa z Ministerstva pro místní rozvoj? 8. září 2015 Ing. Miloslav Mašek, CSc. generální ředitel.
Page  1 YOUR LOGO STÁTNÍ Aktuálně k účetní reformě veřejných financí David Bauer a Michal Svoboda Praha, Ministerstvo vnitra 5. března 2013.
Stavební právo. NOVÝ STAVEBNÍ ZÁKON Účinnost k , velká novela k
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR JUDr. Jana Nedvědická Odbor práva veřejných zakázek a koncesí MMR ČR Zákon o veřejných zakázkách – možnosti společensky.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Kroměříž 13. –
Ministerstvo informatiky Cíle a plány. Cíle  Čtvrtina agend veřejné správy dálkově přístupná – ČR lídr e-Governmnetu ve střední Evropě  IT gramotná.
Autorizační razítko a jeho použití Autorizační razítko se uděluje na základě složení autorizační zkoušky – ČKA, ČKAIT Jeho použití se řídí : ust. §13 odst.3.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Stavební právo.
Vodohospodářské aktuality
Kvalita v sociálních službách jako proces
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
odbor sociálních služeb a sociální práce, MPSV
Informačních systémů veřejné správy
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Zákon o ochraně veřejného zdraví před hlukem a řízení hluku v komunálním prostředí (Zákon o hluku) věcný záměr.
Sociální šetření a legislativa
Účast veřejnosti při ochraně životního prostředí
Setkání kariérových poradců Louny –
Aktuální informace z odpadového hospodářství
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Politika architektury a stavební kultury ČR – informace o plnění
Zasedání RSK
Transkript prezentace:

PLÁN ČINNOSTI plán činnosti ČKA na období 05/2017–04/2018 Plán vychází z ustanovení § 23 odst. 6 zákona 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a inženýrů a techniků činných ve výstavbě. 1) Aktivně se podílet na přípravě, tvorbě a projednávání zákonů a předpisů, související s výkonem profese a jejich novelizací; jedná se zejména Stavební zákon a jeho prováděcí předpisy a vyhlášky, Zákon o výkonu povolání, Památkový zákon, Zákon EIA a další související legislativu.   2) Propagovat architekturu a profesi architekta, zejména pomocí vydávání newsletteru, bulletinů a ročenky, pořádání konferencí, seminářů, a především pokračováním v programu celoročních aktivit, souvisejících s Českou cenou za architekturu. 3) Propagovat zodpovědný přístup k vystavěnému prostředí, přírodě a krajině a koncepční přístup k rozvoji sídel – zejména směrem k městům a obcím (metodika a osvěta): zadávání veřejných zakázek, soutěže, pozice městského architekta. Aktivně se zapojit do implementace Politiky architektury a stavební kultury ČR. 4) Průběžně aktualizovat standardy výkonů, aktivně působit směrem k možnosti vydávání honorářových řádů.