Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Tiskárny   Jaké druhy tiskáren známe? 2. Jaké jsou základní barvy, které kupujeme do inkoustové tiskárny?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Merkantilní tiskoviny Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Advertisements

MY JSME MŠ VYHLÍDKA J.K.Tyla
Počítačové sítě Netware © Mgr. Petr Loskot
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
ZÁKLADY POČÍTAČOVÉ GRAFIKY Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_LENKA_KLOUCKOVA_GRAFIKA_ZAKLADY_GRAFIKY_RASTR_03 Název školyStřední škola.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Jehličková tiskárna Číslo DUM: III/2/VT/2/1/15 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
1060n-sitova-tiskarna-samolepicich-stitku-usb- lan_ien jpg =tbn:ANd9GcTHN8EGTqyMig.
PAPÍRY Zpracovala: Mgr. Jitka Hot ařová Střední škola informačních technologií a sociální péče, Brno, Purkyňova 97.
Správa barev v linuxu Martin Sivák. Trocha teorie ● Barva jako vlnění – Jak vzniká barva, kterou vidíme? – Metamerismus ● Lidské oko – Tyčinky a čípky.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 4. ročník Ing. Hana Adamcová Vytvořeno: 2011.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR. SOŇA KYSELOVÁ Název materiálu: VY_12_INOVACE _ Z.8.A. 20_hospodarstvi_cr Ročník: osmý Vzdělávací.
Papercraft Vytvořeno: Žáky 9.A ze základní školy v Mladé Boleslavi.
Bc. Jan Hutl a Chov domácích zvířat (mazlíčků) 4. ročník Žáci se seznámí se základními informacemi o chovu domácích zvířat. Povinnosti a zodpovědnost.
Parametry počítačových zdrojů Jaký typ zdroje máme: AT či ATX (AT se dnes již nepoužívá) Výkon zdroje – určuje nám jaký maximální odběr el. proudu nám.
Ivo Peterka FHS Barvy v počítači a HTML..
Anotace: Žáci se v prezentaci seznámí s pojmem aritmetický průměr a jeho výpočtem. Procvičují si výpočty u tabule nebo na pracovním listě. Snímek 5 je.
INFORMATIKA – Test č.1 VY_32_INOVACE_03 Sada 6 ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM Autor: Mgr. Iveta Mocharová ZŠ a MŠ Dešná IT ve škole 1622­/21/7.1.4/2010.
Mgr. Petra Toboříková. 1. Vstupní zařízení 2. Výstupní zařízení.
BAREVNÉ PALETY A MONOCHROMATICKÉ ZOBRAZOVÁNÍ JANA ŠTANCLOVÁ Obrázky (popř. slajdy) převzaty od RNDr. Josef Pelikán, CSc., KSVI.
Statistika je věda a postup jak rozvíjet lidské znalosti použitím empirických dat. Statistika.
HARDWARE VÝSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ.
Výstupní zařízení – tiskárny, rozdělení
Tistarna ingoustová a laserová
Tiskárny Urbanová Nicola 1.A.
Tiskárny Šárka Prokopová 6.B
Setkání zástupců 1. ročníků
ZŠ NEDAKONICE VYTVOŘILI: Michaela Lukůvková Martin Hrobař
Počítačová síť,LAN,WAN,PAN
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Autor: Zuzana Dvořáková Vedoucí práce: Ing. Ludmila Opekarová, Ph.D.
ČISTOTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Elektrické spotřebiče v domácnosti
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Elektrické vodiče a izolanty
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
LED TISKÁRNY, PLOTTER, MODEM A POČÍTAČOVÉ REPRODUKTORY
EU_62_B_sada 1_06_M_Příkaz k úhradě_Poliačíková
Výstupní zařízení – druhy tiskáren
Výstupní zařízení počítače - tiskárny
Vedoucí práce: Ing. Lenka Ližbetinová, Ph.D.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
ARCHIMÉDŮV ZÁKON Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_04_29.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
VY_62_INOVACE_ – Monetární politika Autor Ing. Hana Sůvová
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
POČÍTAČ VY_32_INOVACE_02 Sada 6 ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM
Autoři: Lada Czakerová Petra Matoušková Filip Habáň
BARVA.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Rastrová grafika Základní termíny - rozlišení. Rastrová grafika Základní termíny - rozlišení.
Šlehání a tření vháníme do potraviny vzduch
Přídavná zařízení.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Tiskárny Jehličková a Inkoustová
Informatika Počítačové sítě.
Pohybové úlohy 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
VY_62_INOVACE_ – Příklady na výpočet úroků z vkladů a úvěrů
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Osově souměrné útvary Název : VY_32_inovace_16 Matematika - osově.
Rastrová grafika O. Kánský 2012.
Interaktivní elektrický obvod
Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_17_20 Obrazové technologie   Uveďte základní typy zobrazovacích technologii. V jakých jednotkách se uvádí velikost displeje?
Barista Daniel zajíc NS2.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Měření objemu kapalin
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_52_INOVACE_35_ vodní_rostliny_ad1 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Autor:
Šablona 32 VY_32_INOVACE_10_31_ Barvy.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_217_ČJ2
Modelová oblast PR Příhrazské skály
Informatika Počítačové sítě.
Transkript prezentace:

Otázky a úkoly VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Tiskárny   Jaké druhy tiskáren známe? 2. Jaké jsou základní barvy, které kupujeme do inkoustové tiskárny? 3. Jaké zapojení tiskárny je nejjednodušší? 4. Jaké formáty papíru se do tiskárny mohou vkládat? 1. Zjistěte, jakou tiskárnu máte doma. 2. Zjistěte, jakou tiskárnu máte ve škole. 3. Zjistěte, kolik barvy v tiskárně ještě zbývá. 4. Zjistěte, jaký formát papíru se vkládá do školní tiskárny.

1. Nejčastěji je v domácnostech inkoustová tiskárna. 2 1. Nejčastěji je v domácnostech inkoustová tiskárna. 2. Nejen ve školách ,ale i v kancelářích a místech s velkým počtem pracovníků bývá laserová tiskárna. 3. Zjistíte nástrojem instalovaným společně s tiskárnou. (Vlastnosti tiskárny) 4. A4, A3 nebo obálky Inkoustové, laserové, jehličkové 2. červená, modrá, žlutá, černá 3. přímé kabelem USB 4. A4, A6 – pouze ty, které tiskárna podporuje   Tiskárny VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Řešení

A4 Nápověda VY_32_INOVACE_4_2_19_20 Tiskárny   Jaké druhy tiskáren známe? 2. Jaké jsou základní barvy, které kupujeme do inkoustové tiskárny? 3. Jaké zapojení tiskárny je nejjednodušší? 4. Jaké formáty papíru se do tiskárny mohou vkládat? 1. Zjistěte, jakou tiskárnu máte doma. 2. Zjistěte, jakou tiskárnu máte ve škole. 3. Zjistěte, kolik barvy v tiskárně ještě zbývá. 4. Zjistěte, jaký formát papíru se vkládá do školní tiskárny. A4