Agama vousatá (Pogona vitticeps)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Registrační číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Šablona: 32 Sada: Př 8/17 Předmět: přírodopis Ročník: 8.
Advertisements

NÁZEV ŠKOLYěh BRÁNA, základní škola a mateřská škola Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTURozvoj čtení a.
Projekt spolufinancován ze státní rozpočtu ČR a Evropským sociálním fondem Název projektu: Živá příroda ve škole Číslo projektu : CZ.1.07/1.1.20/
ROSTLINY A JEJICH ORGÁNY LIST. Šablona : V/2 Sada: 2/13 Ověření ve výuce: Třída: 4 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci.
Volba budoucího povolání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Nemetová. Dostupné z Metodického portálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
VY_32_INOVACE_13_01_zeměpis světa. AUSTRÁLIE B)Velký bariérový útes Jak se jmenuje největší korálový útes světa, nacházející se východně od Austrálie?
Včely Jméno autora:Mgr. Kateřina Kačmárová Škola:ZŠ Náklo Datum vytvoření (období):05/2013 Ročník:čtvrtý Tematická oblast:Naše příroda ve čtvrtém a pátém.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_23_PRVOUKA.
Chobotnice pobřežní Johanka Sadílková.
Název projektu: Modernizace vzdělávání Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název klíčové aktivity:INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY V OBLASTI PŘÍRODNÍCH.
Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic, Na Vyhlídce 6, Dobrá Voda u Českých Budějovic EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek.
Druháci a matematika 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Marie Janků. Dostupné z Metodického portálu
Geometrická tělesa Matematika a její aplikace (matematika pro 2. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré?
LAHŮDKOVÁ ZELENINA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: lahůdková, zelenina, mangold, kopr, artyčok, bambusové.
PARYBY II..
HÁDANKY Z LESA Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
EKOLOGICKÝ PŘÍRODOPIS
  AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková
Základní škola a mateřská škola J.A.Komenského
KOZA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Alena Doušová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
Název školy: ZŠ Karla Klíče, Hostinné Autor: Mgr
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Zahrada 4.tř. VY_32_INOVACE_19 Jméno:.
Členovci Štíři.
Autor: Kouglová Rita Název : VY_32_INOVACE 14C_09Téma Vánoční svátky
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Modrý drak Glaucus Atlanticus
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
AUTOR: Mgr. Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_21_PŘEHLED SVĚTADÍLŮ
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
DRAVÍ VAČNATATCI AUSTRÁLIE
VY_32_INOVACE_11_ZDRAVÍ_ zdraví, nemoc, zdravá strava
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Prezentace Adrian Grézl
Hovězí vývar s kapustou a rýží
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice – Spořilov
Co je to metafora? Ukázky metafory v poezii. Práce s textem básní.
VY_32_INOVACE_53_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
KVÍZ S NOTIČKAMI DO PÍSNIČKY
Ekosystém louka Živočichové
JARO U NÁS VY _32 _ INOVACE _01
Název projektu: Modernizace vzdělávání
Rostliny Anotace: Materiál je určen k výuce přírodovědy ve 4. ročníku ZŠ. Seznamuje žáky se základními znaky, stavbou a dělením rostlin.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_CERTOVSKE_RYMOVANI Název materiálu:
Chráníme přírodu Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_19_CHRÁNÍME PŘÍRODU_HULEJOVÁ Člověk a jeho.
VY_32_Inovace_2.2.7 Zelenina
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření březen 2012
VY_32_INOVACE_33_CJ_ 2 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Staň se meteorologem !.
Křeček džungarský.
Třída: Savci Autor: Zuzana Veselíková Vytvořeno: červen 2011
Exercise 1.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření březen 2012
ZŠP a ZŠS Uherský Brod projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
Přírodopis – 7.ročník Ryby - lalokoploutvé VY_32_INOVACE_
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_32_Jaro Téma: Jaro
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Co je jinak-čtení s porozuměním
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
AUTOR: Mgr. Radoušová Marcela
Transkript prezentace:

Agama vousatá (Pogona vitticeps)

Charakteristika Jak už je v nadpisu,agama vousatá dostala své jméno kvůli výrůstkům připomínající vousy. Agama vousatá je všežravec,což znamená,že jí maso,ovoce a zeleninu Agama vousatá je nenáročný ještěr na chov.Pochází z Austrálie.

Potrava Agama vousatá má na jídelníčku: cvrčky,červi,ovoce a zeleninu,květy a listy pampelišky a švábi. Dospělá agama může jíst i sarančata a holata myší(1xměsíčně).

Moje agama Moje agama se jmenuje Max. Jí:červi,cvrčky,ovoce a zeleninu,holata myší a sarančata. Je to samec,

Pohlaví Samec má rozčepýřenějšíhlavu,bradavičky na stehnech a „hemipenisy“. hlava bradavičky hemipenisy