Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PUBLICITA Informační a propagační aktivity v rámci OP VK Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Advertisements

PODSTATNÉ A NEPODSTATNÉ ZMĚNY Seminář pro příjemce 10. ledna 2012.
PODSTATNÉ A NEPODSTATNÉ ZMĚNY 6. října Podstatné a nepodstatné změny Změny v projektu – v průběhu realizace projektu může dojít k odchylkám od schválené.
Vendula Hanzalová Publicita grantových projektů OP VK ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
CorelDRAW – dodatky (19). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Mgr. Inka Vaverková Praha, 8. února 2016.
VY_32_inovace_01_infpojmynet1_01 Vypracovala: Mgr. Lucie Bernátová Datum: leden 2013 Předmět:Informační technologie Ročník:7. ročník Škola - adresa:Základní.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 4 ČSN Obor:Elektrikář.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část -řízení a administrace projektu seminář pro příjemce – 4. výzva GG 3.2 Krajský úřad Ústeckého.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
1 Lesná - Workshop pro příjemce Administrace projektu ( projektová část ) Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky OB21-OP-EL-STZ-NEV-U Ochrana.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
This lecture is co-financed by the European Social Fund and the state budget of the Czech Republic.
Jak na projekt? Ing. Iva Gavendová Inovace výuky regionálního rozvoje, CZ.1.07/2.2.00/
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Romana Bendová Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Kontrola prvního stupně Seminář pro projektové partnery ze 4. výzvy
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Seminář pro příjemce věcná část řízení projektu TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Jaké formy CLILu? Tento projekt je spolufinancován z Evropského.
Ing. Aneta Hornychová Vedoucí realizačního týmu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Seminář pro příjemce OPVK
Hotelová škola Mariánské Lázně Adresa školy
Digitální učební materiál projektu CZ.1.07/1.5.00/
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NAJDI PÍSMENKO skupina písmen N, Š, D, Z, K ZAČÍT HRÁT
Tato prezentace byla vytvořena
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 3. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 7: Jednotažky
Analýza závěsu podvozku letadla
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 1. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Seminář SoMoPro III. - Právní část Mgr. Klára Benišová/1258
ZOBRAZENÍ MNOŽINY R DO JEDNOTKOVÉ KRUŽNICE
-v tržním hospodářství zaujímá klíčovou pozici
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Analýza brdového listu
Zpracoval: Martin Bílek
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Upravila R.Baštářová.
Propagace a publicita malého projektu
Fond pro bilaterální vztahy První otevřená výzva
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Zpracoval: Martin Bílek
Cyklus malého projektu
Zpracoval: Martin Bílek
Transkript prezentace:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 9. ledna 2012 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

Obecná pravidla každý příjemce podpory je povinen informovat veřejnost, že je projekt spolufinancován z EU, resp. ESF finanční spoluúčast EU, resp. ESF musí být zdůrazněna během všech činností realizace projektu (při zahájení, v průběhu realizace, při prezentaci např. v médiích, na internetu, v interních a výročních zprávách o realizaci projektu, během konferencí a seminářů) TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

Propagace projektu - nástroje propagačních aktivit internet tiskové zprávy tiskové konference články a tématické přílohy v tisku, inzerce v tisku publikace, školící a informační materiály letáky a plakáty propagační předměty TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

Užívání log Příručka pro příjemce (verze 5, září 2011 - bod č. 11 -str. 134 - 139): nástroje propagačních aktivit pravidla povinné publicity (logolink) výňatky z manuálů ESF, OP VK, MŠMT Manuál vizuální identity OP VK verze říjen 2009 loga OP VK, logolink OP VK - použití logolinku na tiskových a elektronických materiálech, na propagačních předmětech TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

Manuály vizuální identity Manuál vizuální identity OP VK Grafický manuál Ústeckého kraje Manuál vizuální identity ESF v ČR www.esfcr.cz Manuál vizuální identity MŠMT www.msmt.cz Všechny manuály jsou vystaveny a aktualizovány na adrese: http://opvk.kr-ustecky.cz TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

Logo Ústeckého kraje Povinnost užívat logo Ústeckého kraje jako poskytovatele: uvedeno ve Smlouvě o realizaci projektu, článek VII, bod č. 11 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ

Mgr. Eva Soukupová soukupova.e@kr-ustecky.cz 475 657 556 731 642 377 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ