Představujeme vám.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příklady sociálně ekonomických iniciativ v Polsku 2013.
Advertisements

Studijně-poznávací návštěva Ankary –
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Vysoké mýto.
Seminář ředitelů ZZ února III. pracovní seminář ředitelů nemocnic a zdravotnických zařízení Martin Zeman Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem,
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Světové organizace.
Přínos dobrovolnického programu pro onkologické pacienty
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
BENEFITY PRAHA Lesy České republiky, s.p.
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Volnočasové projekty a EU financování
Kavárna PředMěstí Sociální podnik. Koncept Výjimečný interiér – měšťanský dům v centru města Regionální produkty Sociální podnik Ten podnik žije! Skvělý.
Odměňování a stimulace
NS-LEV 21 pro lepší zdravotnictví prof. MUDr. Ivan Šterzl, CSc „Nenechat nadnárodní vlivy zprivatizovat české.
Implementace systému flexibilních benefitů
REFORMA ZDRAVOTNICTVÍ „Zdravotnictví nejvyšší kvality dostupné pro všechny!“ MUDr. David Rath.
Motivační program.
Role ceny zdravotní péče – ekonomický pohled PhDr. Lucie Antošová Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Fakultní nemocnice Ostrava
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Optimální zdravotní péče „HEALTH POLICY “ Jan Hůlek Kardia s.r.o.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
Jak na nové členy ? Sekce pro práci s členskou základnou Martin Vacek
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
Město Brno.
Systém zdravotní péče v ČR v datech OECD a dalších
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
PÉČE O PRACOVNÍKY.
Nejmocnější státy Evropy
ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature.
Podzimní škola WHO-HPH v ČR, 12.– , MZ ČR v Praze Fakultní nemocnice v Motole.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
ERASMUS - KLAGENFURT. obsah Formality Univerzita Ubytování Volný čas, okolí Studium.
Péče o pacienty s cerebrovaskulárním onemocněním v ČR.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_ Česká republika – součást společenstva hospodářsky vyspělých.
Představení Uherskohradišťské nemocnice součást nemocnic Zlínského kraje.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová Klinika infekčních, parazitárních a tropických nemocí, Nemocnice.
Zdravotnické systémy - 1 Zdravotnické systémy Pro zajištění zdravotní péče vytváří státy v oblasti organizace zdravotnictví určitou soustavu zdravotnických.
Financování hospicové péče. Seznam zdravotních výkonů a úhradová vyhláška Pro zdravotnická zařízení typu hospic je určen ošetřovací den č a jeho.
PRÁVO SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ Prameny, mezinárodní organizace, vztah ČR a EU JUDr. Petr Čechák, Ph.D.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Ostružno - Prachovské skály
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
Úskalí úhradové vyhlášky 2017 z pohledu zdravotnického zařízení
Setkání starostů měst a obcí Zlínského kraje 6. dubna 2017
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
Formy lázeňských pobytů a lázeňské péče
Česká republika – součást společenstva hospodářsky vyspělých států
VY_32_INOVACE_20_ČR – člen mezinárodních organizací
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Představujeme vám.
Benefity.
KONFERENCE PRO ŘEDITELE A EKONOMY POSKYTOVATELŮ SOCILNÍCH SLUŽEB
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Prezentace výsledků průzkumu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Cestovní kancelář DAEN
Transkript prezentace:

Představujeme vám

Česká republika Česká republika se nachází ve střední Evropě. Možná ji znáte ještě pod názvem Československo, avšak v roce 1993 došlo k rozdělení na dva samostatné státy – Česká republika a Slovenská republika. Od roku 2004 je Česko členem Evropské unie a součástí Schengenského prostoru. Vedle toho je členem dalších nadnárodních organizací jako je Organizace spojených národů (OSN) či Severoatlantická aliance (NATO). V České republice žije 10,5 milionu obyvatel, platí se zde českými korunami a mluví českým jazykem.

Ekonomické srovnání

Ekonomické srovnání

Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi jsme nemocnice s více než 120 letou tradicí jsme špičkově vybavená nemocnice, kde se nachází 33 oddělení provádíme 1 200 000 ambulantních vyšetření ročně provádíme 13 000 chirurgických, ortopedických a traumatologických zákroků ročně disponujeme kapacitou 582 lůžek ročně se u nás narodí 1 500 dětí

Investujeme do dalšího rozvoje nemocnice. Nový pavilon interny Nový pavilon onkologie, nukleární medicíny a dialýzy

Investujeme do dalšího rozvoje nemocnice. Nová nemocniční lékárna Připravujeme stavbu pavilonu pro gynekologii, porodnici a dětské oddělení a parkovacího domu v areálu nemocnice.

Prostředí moderní a vybavené nemocnice zakládáme si na špičkovém vybavení na všech našich odděleních každý rok investujeme do nákupu nových přístrojů naší prioritou je vysoká kvalita péče a důvěra pacientů poskytujeme kvalitní následnou a domácí péči

Prostředí moderní a vybavené nemocnice poskytujeme nadstandartní péči díky moderním bezbolestným metodám léčby na všech odděleních postupujeme podle nejmodernějších metod a vysokých standardů spolupracujeme s fakultními nemocnicemi náš tým je složen ze vzdělaných odborníků poskytujících profesionální péči máme špičkové zdravotnické týmy

Dobrovolnické centrum Již desátým rokem v naší nemocnici funguje dobrovolnické centrum. Posláním dobrovolníků je udržovat pacienty v kontaktu se zdravým světem, posilovat jejich duševní klid a pohodu, rozvíjet snahu o uzdravení se a vnést do nemocnice více lidského kontaktu.

Besedy pro veřejnost v nemocnici pořádáme preventivní besedy pro veřejnost (například Den ledvin, Den diabetu a Den melanomu či Den hygieny rukou) úzce spolupracujeme s firmou Škoda Auto na zvýšení komfortu pro zaměstnance této firmy

Co vám nabízíme? měsíční mzdu pro zdravotní sestry: 23 960 - 27 950 Kč (887€ - 1037€) zvýhodněné pracovní podmínky pro matky malých dětí včetně možnosti jejich umístění ve vlastní školce nebo v dětské skupině

Co vám nabízíme? ubytování ve zrekonstruovaných bytech základní dovolenou pět týdnů a dodatkovou dovolenou na vybraných pracovištích placené volno dle kolektivní smlouvy na účast na odborných seminářích, kongresech a jiných formách vzdělávání možnost hrazení všech nákladů spojených s dalším profesním vzděláváním

Další zaměstnanecké benefity zvýhodněné stravování ve vlastní jídelně nemocnice příspěvky na penzijní pojištění, životní pojištění a rekreaci zaměstnanců a dětí výhodná dovolená ve vlastním rekreačním zařízení nemocnice možnost zvýšení odborné kvalifikace

Další zaměstnanecké benefity odměny k životnímu a pracovnímu výročí parkoviště pro zaměstnance a úschovna kol slevy na nákup u našich partnerů (např. masáže, zájezd, kavárna, autoopravna, nákup nábytku, taxislužba a další) zdravotní pojištění u Zaměstnanecké pojišťovny ŠKODA

u Zaměstnanecké pojišťovny Škoda Zdravotní pojištění u Zaměstnanecké pojišťovny Škoda X x

Mladá Boleslav nachází se 50 km severně od hlavního města Prahy má 40 tisíc trvale žijících obyvatel byla založena v 10. století je známá po celém světě díky automobilce ŠKODA AUTO a.s. v regionu je minimální nezaměstnanost, nadstandardní mzdy a vysoká životní úroveň

Volný čas v Mladé Boleslavi Kultura (divadlo, výstavy, galerie, koncerty, muzea – letecké, Škoda Auto) Sport (sportoviště, zázemí pro vrcholové sporty) Volný čas (bazén s wellness, koupaliště, in- line dráhy, cyklostezky, hřiště, parky)

Škoda Auto V Mladé Boleslavi více než 100 let působí světově úspěšná automobilka Škoda Auto. Zaměstnává téměř 30 tisíc lidí a udává ekonomický růst a vysokou životní úroveň Mladé Boleslavi. Navštívit můžete muzeum Škoda s řadou historických vozů nebo areál soukromé Škoda Auto vysoké školy.

Kam jet na výlet? Praha Český ráj Díky své bohaté historii je významným světovým kulturním centrem a po Londýně, Paříži, Římě, Madridu a Berlínu je šestým nejnavštěvovanějším městem Evropy. Český ráj Dvacet minut od Mladé Boleslavi začíná Český ráj. Skalní města plná stezek, vyhlídkových plošin, hradů a nalezišť drahých kamenů.

Děkujeme za pozornost