GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 19/2013

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Učebnice: Český jazyk v kostce, str. 18 a další. je-li součástí názvu další vlastní jméno, zachovává si rovněž své velké písmeno Spolková republika Německo,
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Nízkoprahový klub BAN! Chválit a povzbuzovat dítě je stokrát účinnější než hrozit a trestat. Orison Swett Marden.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 4. –
Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
Univerzita třetího věku kurz Znalci Databáze 2.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_12.
1 Rozvoj lidských zdrojů ve slévárenství prostřednictvím programů EU Rozvoj lidských zdrojů ve slévárenství prostřednictvím programů EU Seminář Svazu sléváren.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Elektronická přihláška Studenti z ČR a SR použijí tento formulář ! Studenti bez rodného čísla použijí tento formulář !
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
Centrum ekologické výchovy „Aquila“ v Bartošovicích na Moravě.
[Název výrobku] Marketingový plán [Jméno]. Přehled trhu Minulost, současnost a budoucnost trhu –Uveďte přehled změn podílu na trhu, vedoucích pozic, aktérů,
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Anna Kvasničková. DEFINICE Vánoce jsou křesťanské svátky narození Ježíše Krista. S Vánoci souvisí doba adventní, která jim předchází a slouží jako příprava.
Dokument KAP MSK - obsah
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Moravská Ostrava, Ostrava
Workshop k tvorbě produktu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
ERASMUS MAĎARSKO ZÁŘÍ – PROSINEC 2010.
Tvůrčí setkání Jméno předvádějícího.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Pro více informací nebo rezervaci volejte na
Den otevřených dveří, Denní stacionář Domino Vás srdečně zve na
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Služby recepce.
AUTOR: Mgr. Andrea Kunovjánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_VV_03
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
VY_32_INOVACE_10_HK ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ
Ubytování v Huddersfieldu
Technické prostředky v požární ochraně
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice
Vyjmenovaná slova po M - homonyma
ČÍM BUDU? SPISOVATEL PRODAVAČKA ZEDNÍK VETERINÁŘ SEKRETÁŘKA LETEC
Makro v Excelu.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Zeměpis – živé a neživé složky krajiny
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Nabídka lázeňských pobytů pro dialyzované pacienty na rok 2016
Cestovní kancelář Margarita
Infokanál Obce Březnice
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
5. Ročník Memoriálu Jana Marka
Poskytovatelé domácích zdravotních služeb Dohodovací řízení pro rok 2019 Společný návrh ZP
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Člověk a jeho zdraví TÉMA:
HOLIDAY INN BRNO NABÍDKA UBYTOVÁNÍ Mezinárodní kongres STERIL
Projekt strážců pralesa
Účetní doklady - spotřební materiál nákup v hotovosti Implementace Krajského akčního plánu 1 Ústeckého kraje B (IKAP B) CZ /0.0/0.0/16_034/
Pravidla chování v CHKO, národních parcích a přírodních rezervacích
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
ZÁJEZD DO ŘÍMA Eva Valešová 4.A
Zájezd do Holandska Anna Sedláčková 4.A.
Prodloužený víkend na vodě
Odborová organizace Dolu Jan Šverma, pořádá wellness zájezd do
Předmět VY_32_INOVACE_03-24 Ročník: 6. Vzdělávací oblast:
Projekt Karmelka: Školní kiosek
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Infokanál Obce Březnice
Centrum J. J. Pestalozziho, o. p. s.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 4. ročník oboru.
Transkript prezentace:

GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 19/2013 Adventní koncert sólistů Národního divadla s večerním rautem a relaxací ve wellness 7.12.2013

Vážení členové, přátelé klubu, blíží se nám čas Vánoc a proto bychom Vás rádi oslovili s nabídkou příjemně strávit druhou adventní sobotu v Golf & Spa Resortu Konopiště. Celý den si budete moci užít odpočinku a relaxace ve wellness centru (www.laznekonopiste.cz), v případě příznivého počasí pak i zahrát si golf. Večer Vás již podruhé přivítají v Radeckém sále sólisté Národního divadla a spolu s nimi vytvoříte neopakovatelnou atmosféru adventního koncertu. Večer bude zakončen stylovým rautem. Pro zájemce je připraveno ubytování v našem hotelu. Program dne: 10:00- 18:00 volný vstup do bazénové části wellness centra, vizážistické služby pro dámy (líčení na galavečer) prezentace výrobků Victoria´s Secret 18:00 – 19:00 welcome drink 19:00 – 21:00 koncert vánočních skladeb (J.S.Bach, G.F Händel, Vivaldi, F. Schubert, J.J. Ryba a další) 21:00 večerní raut - volná zábava Účinkující Alžběta Poláčková (soprán) Vratislav Kříž (baryton) Dominika Ťuková (harfa) Vladimír Rejlek (Trubka) Jaroslav Šaroun (klavír) Večerní dress code LBD

Nabídka variant: 1) Galavečer s rautem+ ubytování + neomezený vstup do wellness 1.400 Kč (cena za osobu v dvoulůžkovém pokoji) 2) Galavečer s rautem+ neomezený vstup do wellness 800 Kč (cena za osobu) Rezervace provádějte prostřednictvím recepce, kde obdržíte i další informace: Tel.: 317 784 044 Mail: gcko@gcko.cz Budeme se těšit na setkání s Vámi!