Odborné učiliště Chroustovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Pk CZ.1.07/1.1.00/
Advertisements

Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov Modelářsko-robotický a CAD/CAM kroužek PROJEKT OPVK - PODPORA TECHNICKÉHO A PŘÍRODOVĚDNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Představení projektu „Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP Otrokovice“ Reg. č. CZ.1.07/1.1.00/
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Dětské umění překonává hranice. Principy přeshraniční spolupráce projektu Možnost poskytnutí širší nabídky oborů i v případech, kdy by pro školu (samostatně)
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Mgr. Inka Vaverková Praha, 8. února 2016.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání Prospěchová stipendia ve školním roce 2016/2017.
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Stavební výkresy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_01
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Dokument KAP MSK - obsah
Ing. Kateřina Lichtenberková
Daňová evidence STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Program přeshraniční spolupráce:
Prospěchová stipendia
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
„Prohloubení spolupráce odborných škol
Náležitosti výkresu VY_32_INOVACE_26_516
Průběh čerpání - Šablony pro SŠ/VOŠ I..
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
Krajský metodický kabinet ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 3: Internacionalizace
Aktuální informace o projektu IKAP
STŘEDNÍ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Třídní schůzky 4.A
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
Řídící výbor – , hod. Městský úřad Český Krumlov projekt „MAPII – ORP Český Krumlov“ reg. č. CZ /0.0/0.0/17_047/
Ustavující jednání Řídícího výboru MAP II, Praha 1
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
Transkript prezentace:

Odborné učiliště Chroustovice Prezentace projektu OPVK osa 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání Název projektu: Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Pk CZ.1.07/1.1.00/44.0012

Základní údaje Trvání projektu – srpen 2013 – červen 2015 Žadatel projektu – Pardubický kraj Patneři projektu – vybrané střední školy Pk Zapojené základní školy – smlouvy o spolupráci Způsobilé náklady projektu OU Chroustovice – 9 309 600,- Kč (pouze tech. a přírodovědně založené obory, ne služby a gastro)

Základní cíl projektu Podpořit kvalitu a zájem o přírodovědné a technické obory

KA projektu- realizace KA1- Investiční vybavení pro laboratoře, odborné učebny – 0.597 mil – ponky, virtuální svařování, řezání plazmou - probíhá výběrové řízení

KA projektu - realizace KA2 -Vybavení prostor pro výuku hmotným neinvestičním majetkem a spotřebním materiálem – 3,2 mil – nástroje, nářadí, materiál - probíhá výběrové řízení

KA projektu- realizace KA3 - Vzdělávání PP k obsluze strojů a zařízení, které byly zakoupené v rámci projektu- 0,138 mil ( sváření, int. tabule) Sváření -spolupráce se svářecí školou Chrudim Zapojeno 6 pedagogů – každý dva moduly Interaktivní tabule - Proškolí dodavatel IT - Zapojeno 30 pedagogů

KA projektu- realizace KA5 - Celoroční pravidelně se opakující volnočasové aktivity, zaměřené na přírodovědné a technické vzdělávání žáků SŠ – 0,145 mil

KA projektu - realizace KA 5 –kroužek Zedník Spolupráce s lektorem Domu techniky Pardubice Cíl – získat praktické a teoretické dovednosti a znalosti pro získání průkazu lešenáře (každý rok 10 žáků)

KA projektu - realizace KA 5 –kroužek KOVO Spolupráce s lektorem Svářečské školy Chrudim Cíl – získat praktické a teoretické dovednosti a znalosti pro získání svářečského průkazu – sváření obloukem, řezání plazmou (každý rok 5 žáků oboru Zámečník,Opravář)

KA projektu - realizace KA 5 – kroužek Zahradník Spolupráce se soukromým lektorem Cíl – získat praktické a teoretické dovednosti a znalosti pro získání průkazu na křovinořez (každý rok 5 žáků)

KA projektu - realizace KA 5 –kroužek Truhlář Spolupráce se soukromým lektorem Cíl – získat praktické a teoretické dovednosti a znalosti pro získání průkazu na motorovou pilu (každý rok 6 žáků oboru Truhlář, Tesař)

KA projektu - realizace KA11-Stavební úpravy dílny kovo oborů - 3,9 mil – přestavba parkovací haly (0,8 mil spoluúčast kraje) Bude dobudováno z ROP Dílna zámečníci Dílna opraváři, autoservis

KA projektu - realizace KA11 – nový vzhled haly

KA projektu - publicita

KA projektu - realizace KA11 – dílna oboru Zámečník Svářecí centrum a Obráběcí centrum

KA projektu - realizace KA11 – dílna oboru Opravář - pneuservis, příprava na STK, opravy vozidel

KA projektu -realizace KA12 - Sdílení učeben/dílen/laboratoří SŠ pro povinnou výuku žáků ZŠ – 1.194.881Kč

KA 12 Zapojené základní školy 1)ZŠ T.G.Masaryka Chroustovice, Chroustovice 166, 538 63 Chroustovice, 2)Speciální ZŠ Vysoké Mýto, Rokycanova 761, 566 01 Vysoké Mýto, 3)Speciální MŠ, ZŠ a praktická škola Pardubice, Do Nového 1131, Pardubice 530 02 4)Speciální ZŠ Chrudim, Školní náměstí 228, 537 01 Chrudim, 5)Speciální ZŠ a MŠ Litomyšl, 9. května 118, 570 01 Litomyšl, 6)Speciální základní škola Svitavy, Milady Horákové 488, 568 02 Svitavy, 7)Speciální základní škola Ústí nad Orlicí, Lázeňská 206, 562 01 Ústí nad Orlicí, 8)Základní škola praktická Česká Třebová, nám. 17. listopadu 2060, 56002 Česká Třebová,

KA 12 Zapojené základní školy 9)Základní škola Lanškroun, nám. A. Jiráska 140, 563 01 Lanškroun, 10)ZŠ praktická a MŠ speciální Pardubice, A. Krause 2344, 530 02 Pardubice, 11)Základní škola praktická a ZŠ speciální Heřmanův Městec, Masarykovo nám. 46, 538 03 Heřmanův Městec, 12)Speciální základní škola Skuteč, Rubešova 531, 539 73 Skuteč, 13)Speciální základní škola Bystré, Zámecká 1, Bystré 569 92 14)Základní škola Hlinsko, Ležáků 1449, 539 01 Hlinsko. 15) Speciální základní škola,mateřská škola a Praktická škola Moravská Třebová, Komenského 287, Mor. Třebová, 571 01 16)Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, Komenského 432, Pardubice 530 09

KA 12 Základní informace Organizace PD – vždy 13 žáků + 2 učitelé Termíny 1 pol.-listopad- leden 2 pol. – březen-květen 1 a 3 denní (Klášterní,V. Mýto, Chrudim) 1den = 6 hodin = 1 řemeslo Zajištěna doprava, strava, ubytování

KA 12 Základní informace Práce na dílnách dle digitalizovaného pracovního postupu Vzniká soubor 200 pracovních postupů (výrobky,technologie)

KA 12 Základní informace Výroba čarodějnice + soutěžní vyhodnocení 10.6. 2014 (spolupráce oboru Truhlář,Módní dekoratérka,Aranžér a Zámečník)

Děkuji za pozornost Realizační tým : Věcný manager - Ing. Jaroslav Bálek, jaroslav.balek@seznam.cz, 603100053 Věcný manager - Mgr. Miloslava Šilarová, silarbeda@seznam.cz, 731658191 Koordinátor SŠ - Mgr. Petr Horáček, phoráček@chroustovice.cz, 777639228