Děti z Bullerbynu 10 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Advertisements

Základní škola Soběslav, tř. Dr. Edvarda Beneše 50 Tř. Dr. E. Beneše 50/II, Soběslav, IČO: tel: Vzdělávací.
Roční doby © Petra Lillová
VY_42_INOVACE_28_01. Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu:
Procenta – obchod VY_42_INOVACE_33_01. Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název.
Rodina a její funkce Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu:
Obvod a obsah rovnoběžníku VY_42_INOVACE_26_02. Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Slovní úlohy Sčítání a odčítání do VY_32_INOVACE_15_05 Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření.
WORD Stínování, barva písma Zpracovala: Mgr. Jana Krejčová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Geometrický význam vzorců VY_42_INOVACE_11_01. (a + b) 2 a a b b Pozoruj vyjádření obsahu čtverce o straně (a +b) (a + b) 2 = a2a2 b2b2 ab a 2 + ab +
VY_32_INOVACE_08_16 Název:Pádové otázky Autor:Mgr. Dana Staňková Vytvořeno: Ročník:5. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací.
Slovní úlohy o společné práci VY_42_INOVACE_24_01.
Matematické hry Vetřelec, Bludiště Násobky přirozených čísel, čísla složená, prvočísla VY_42_INOVACE_07_01.
Slovní úlohy s procenty VY_42_INOVACE_18_01. Opakování - procenta Doplň: Základ je % % %
Domácí zvířata a jejich mláďata VY_32_INOVACE_12_03 Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Zdeňka Bitterová Název materiálu:
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Druhy čar Technické kreslení VY_42_INOVACE_01_02.
Druhy a dvojice úhlů Konvexní, nekonvexní, ostrý, tupý, pravý, přímý, plný Vedlejší, vrcholové, souhlasné, střídavé VY_42_INOVACE_09_02.
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Šárka Svobodová Název materiálu:
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Zobrazení bodů, útvarů v osové souměrnosti, osově souměrné útvary
NOTA PŮLOVÁ.
TATO PRÁCE JE ŠÍŘENA POD LICENCÍ CC BY-SA 3
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Převody jednotek obsahu
Školník Kulda je jednička
Domácí mazlíčci VY_32_INOVACE_06_03
Přehled zahraničních dětských spisovatelů a jejich díla
Děti z Bullerbynu 16 Autor: Mgr
Složené slovní úlohy Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_ 15F Škola:
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
Plánované rodičovství
Děti z Bullerbynu 11 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 2 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Šárka Svobodová Název materiálu:
Pravoúhlá soustava souřadnic v rovině
  KYSELINY – TEST Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_01_26.
Školník Kulda je jednička
Polovina Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné používání.
Slovní úlohy polovina, čtvrtina
Sčítání, odčítání, násobení, dělení – příklady k procvičení
Vyjmenovaná slova L Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné.
CVIČÍME PAMĚŤ Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření. Všechny objekty použité k vytvoření tohoto materiálu.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Děti z bullerbynu 1 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 13 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Převody jednotek délky
Děti z Bullerbynu 7 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 4 VY_32_INOVACE_05_10 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 3 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_08_HELENA_ZMATLIKOVA Název materiálu:
Bezpečně na silnici VY_32_INOVACE_20_03
DĚTI Z BULLERBYNU 18 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová Vytvořeno: květen 2012 Ročník: 3. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: jazykové a komunikační dovednosti.
Děti z Bullerbynu 6 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Děti z Bullerbynu 12 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová
Slovní druhy Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. Materiál je určen pro bezplatné používání.
Květinové jarní probuzení VY_32_ INOVACE_01_03
Fotografie jsou z archivu autora..
KOŘEN VY_32_INOVACE_12_23.
Složené slovní úlohy o n více, o n méně
Vyjmenovaná slova po S,V,Z
Školník Kulda je jednička
NOTA OSMINOVÁ.
Notová osnova.
3 : : 4 Počítání s poměrem 5 : 20 VY_42_INOVACE_31_01.
tato práce je šířena pod licencí cc by-sa 3
Transkript prezentace:

Děti z Bullerbynu 10 Autor: Mgr. Marcela Vrubelová Vytvořeno: březen 2012 Ročník: 3. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: jazykové a komunikační dovednosti Vzdělávací obor: český jazyk a literatura Tematický okruh: literární výchova Téma: A. Lindgrenová: Děti z Bullerbynu Anotace: Test určený pro kontrolu porozumění textu po přečtení příslušné kapitoly knihy Pomůcky: notebook, dataprojektor, papíry Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských zařízeních. Jakékoliv další využití podléhá autorskému zákonu. Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_11_10

ANNA A JÁ JDEME NAKUPOVAT

Úkol číslo 1: Kdo šel nakupovat? Lisa a Anna Anna a Britta

Úkol číslo 2: Jakou písničku si cestou zpívaly? o dětech b) o falunské uzence

Úkol číslo 3: Co dostaly od strýčka Emila? lízátko b) žvýkačku c) kyselé bonbony

Správné odpovědi:

Úkol číslo 1: Správná odpověď: Lisa a Anna

Úkol číslo 2: Správná odpověď: b) o falunské uzence

Úkol číslo 3: Správná odpověď: c) kyselé bonbony

LINDGRENOVÁ, Astrid. Děti z Bullerbynu. Praha : Albatros, 2009. 215 s LINDGRENOVÁ, Astrid. Děti z Bullerbynu. Praha : Albatros, 2009. 215 s. ISBN 978-80-00-02372-4. Ilustrace: Helena Zmatlíková Tento učební materiál vznikl s laskavým svolením nakladatelství Albatros. Metodický postup: test zkopírujte a vytiskněte při prezentaci žáci označí správné odpovědi správnost odpovědí si při další prezentaci sami kontrolují vyhodnoťte Následující slide je možno zkopírovat do programu Microsoft Office Word

Anna a já jdeme nakupovat Test Anna a já jdeme nakupovat Správnou odpověď zakroužkuj: Úkol č. 1: Kdo šel nakupovat? a) b) Úkol č. 2: Jakou písničku si cestou zpívaly? Úkol č. 3: Co dostaly od strýčka Emila? a) b) c)