1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt MŠMT ČR EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/
Advertisements

Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
ANKETA – AUTORSKÝ ZÁKON Základní škola Bor 6. a 9. ročník – srovnání Mgr. Vladimír Dub.
1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Test pozornosti pro dámy
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Prvočísla Procvičte si hledání prvočísel pomocí tohoto testu.
IN YOUR EYESANASTACIA.
FACEBOOK - anketa ( © 2010 Načítání…
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. SADA č.22I Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO.
Toto přímé a živé umění dovoluje umělcům rozostřit hranice a dělící čáry mezi uměním a životem. Tento směr je útokem na smysly, který vzniká kombinací.
Geometrická tělesa – Krychle a kvádr
Hádej obrázek – měřidla délky
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_RUBMO_CESKYJAZYK_20
Základní škola, Ostrava – Poruba, Porubská 831, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – CZ.1.07/1.4 00/ Název projektu – BRÁNA JAZYKŮ.
PŘÍRODOVĚDA.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
MOJE VLAST Vědomostní hra Prvouka 3.ročník Gabriela Mikulková 2012.
Vojtěch Hynais.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět :Geometrie Ročník : 5.
,,Konceptové umění je předně umění, jehož hlavním materiálem jsou myšlenky a koncepty, stejně jako například materiálem hudby jsou zvuky.‘‘ Harry FLYNT.
,,Chci se zabývat obrazem, který zachytil fotoaparát… a který je dvojrozměrný a nabitý povrchovými detaily.‘‘ Umělci poukazují na to, jaký dopad na naše.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Sedláková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
ČLOVĚK 2 Mgr. Alena Ščuková Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Úvod do estetiky estetika.
…aneb jak jsme pokročili v našem projektu (tentokrát hledáme způsoby, pomocí kterých klesne spotřeba vody v domácnosti)
Virus Objevil se nový virus známý pod jménem „Práce“. Když dostaneš „Práci od některého z kolegů, nadřízeného anebo em, v žádném případě se ji nedotýkej!
Ponoř se do modra …
NÁZEV ŠKOLY : Základní škola Hostouň, okres Domažlice, příspěvková organizace NÁZEV PROJEKTU : Moderní škola REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
OB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U Vlastenectví a národní tradice.
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_2C_08_POPIS_UMELECKEHO_DILA Popis listopadu 2011 Popis – úvod, co vše můžeme popisovat, specifika popisu uměleckého.
EU_62_A_sada 1_19_M_Typy rozpočtů_Pol Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Ing. Jana Poliačíková Anotace Prezentace.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Jolana Navrátilová NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_Opera, Bedřich Smetana.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Název školy ZŠ a ZUŠ J. E. Purkyně Libochovice Autor Bc. Jiří Grüner
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
KALIGRAMY Tematická oblast
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Luďka Pavlíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_16_Vyvození písmene šŠ TÉMATICKÝ.
Modernizace společnosti
Déjà - vu Tematická oblast
Další hudební formy Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
LETTRISTICKÁ MOZAIKA Tematická oblast
AUTOR: Mgr. Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_252_PAMÁTNÉ OBJEKTY
Název oborové práce Jméno autora třída.
The Beatles AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Gertruda Miličková NÁZEV: Starověké Řecko – Kultura a literatura.
VY_32_INOVACE_01_Poznávání planet Sluneční soustavy Autor:
PRAŽSKÝ VÝBĚR AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
Popis mé kamarádky Adély Hronkové.
Dvourozměrné geometrické útvary
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Jolana Navrátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_02_Folklór regionu Bojkovic,
VY_32_INOVACE_ZE6-08 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
  Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Využití ICT, výtvarná výchova, Ready made – umění objektu Autor: Mgr.
Včely Jan Bureš.
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov, příspěvková organizace
Foto tvého narození Vítej !.
VY 32 INOVACE 543.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Formální interpretace uměleckého díla
Transkript prezentace:

1

Prezentace slouží k seznámení s uměním.

Lidé tvoří umění.

Kde můžu vidět umělecká díla:

Jak se nazývá toto umělecké dílo:

Odpověz na otázku: Které druhy umění znáš? Obohacuje umění náš život? Jak se nazývají umělci, kteří díla vytvářejí? Znáš jména některých umělců? Kde můžeš vidět umělecká díla? Kde můžeš v Bojkovicích vidět umělecká díla? Už jsi viděl umělecké dílo?

Zdroje: http://chrudimdnes.cz/wp-content/uploads/2010/12/02-koncert-zus-250120112.jpg http://www.predskolaci.cz/wp-content/uploads/2009/05/malir-umelec.jpg http://www.occupationsguide.cz/en/povol/picnew/1102d.jpg http://img.radio.cz/pictures/krajani-web/divadlo_bohemia000000000.jpg

http://www.seniorum.cz/uploads/article/8379.jpg http://www.marianskelazne.cz/system/images/BAhbB1sHOgZmSSIkMjAxMi8wNy8yMC8xM181MF8yNF8yMzhfMDA0LmpwZwY6BkVUWwg6BnA6CnRodW1iSSIMNzMweDUwMAY7BlQ/004.jpg http://www.interregion.cz/turistika/stavby/cirkevni_stavby/sobcice_kostel/sobcice_kostel_2.jpg http://www.1000vecicomeserou.cz/wp-content/uploads/narodni.jpg http://www.hrady.cz/data_g/831/32187.jpg http://knihovnachvalkovice.files.webk.cz/images/800pxaltebuecher.jpg

http://junior.proglas.cz/res/data/035/004061.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3e/Still_life_with_Bible.jpg/220px-Still_life_with_Bible.jpg http://www.volny.cz/jirina.hankeova/kapitola-08/nahled-basen-steblo.jpg http://slovanskamythologie.wz.cz/socha.jpg http://www.antiksemafor.cz/photo/112_obraz-zatisi.jpg http://www.keramikaprasek.cz/keramika/hlavni_obr.jpg http://www.arup.com/Projects/Copenhagen_Opera_House/~/media/Images/Projects/C/Copenhagen_Opera_House/Opera2_900x600.ashx?mh=800&mw=1000