Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
PROJEKTY A AKTIVITY konference Nástrahy a nebezpečí kyberprostoru Mgr. Lukáš Látal.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Vzdělávání finanční gramotnosti pro české občany každého věku Jak nejlépe vzdělávat děti ve FG? - vysvětlováním základních pojmů od 3 let - hrou - soutěžením.
B EZPEČNOST DĚTÍ NA INTERNETU : ZAPOJENÍ RODIČŮ DO PREVENTIVNÍCH AKTIVIT Národní centrum bezpečnějšího internetu
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov - střední odborná škola s.r.o. Polská 357, Trutnov Národní konference „e-skills – ICT ve vzdělávání – evropské inspirace“
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Závěrečná konference k projektu
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Praha bezpečně online projekty prevence elektronického násilí a kyberkriminality páchané na dětech a dětmi Modelový příklad pro II. videokonferenci.
Kraje pro bezpečný internet Republikový výbor pro prevenci kriminality MUDr. Jiří Běhounek, hejtman Kraje Vysočina, předseda Komise Rady AKČR.
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU „Nebezpečí číhá všude“ workshop Brno 2011.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Kraje pro bezpečný internet Pracovní setkání, ZSMV Hotel Solenice Tomáš Marek, koordinátor KPBI, Krajský úřad Plzeňského kraje.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Vytvoření společné platformy podpory technického vzdělávání se zapojením všech stupňů vzdělávání, zaměstnavatelů a dalších subjektů.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Strategie bezpečnosti ICT Kraje Vysočina
Novinky z IROP.
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Rámec pro podporu infrastruktury
Aktuální informace o stavu
Setkání KAP a MAP JMK 7. prosince 2016
Elektronická bezpečnost v Kraji Vysočina
„Žijeme a pracujeme na Vysočině“ představení projektu
Kraje pro bezpečný internet 26. 9
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Název projektu: Ve škole po škole
Pracovní skupina Vzdělávání
Název operačního programu:
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Elektronická bezpečnost v Kraji Vysočina
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Při technické univerzitě v Liberci
PORADA S PRACOVNÍKY OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ ZA OBLAST ŠKOLSTVÍ
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Vítejte na třetí místní konferenci
Tvorba ŠAP a jejich návaznost
Vítejte na třetí místní konferenci Strategické řízení a plánování
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Aktuality P-KAP. Aktuality P-KAP Dotazníkové šetření 2018 Ukončení šetření dotazník navazuje na dotazníkové šetření, které bylo realizováno.
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Setkání Kašperské Hory aktivity Policie ČR
Transkript prezentace:

Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti Lucie Časarová, Kompetenční centrum pro informatiku prosinec, 2016

Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti v roce 2016 Organizace seminářů, školení, konferenci Odborný seminář k el. bezpečnosti (květen 2016) Konference Řešení elektronického násilí a kyberkriminality (říjen 2016) Seminář Základy finanční gramotnosti na internetu, Seminář kybernetická bezpečnost pro informatiky (březen 2016 – realizace v rámci KPBI) eBezpečná škola 2 školy (ČZA v Humpolci, Hotelová škola Světlá a střední škola řemesel Velké Meziříčí) Značka Kraj Vysočina DOPORUČUJE PRO BEZPEČNÝ INTERNET (8 společností) Portál eBezpečnosti www.kr-vysocina.cz/ebezpecnost Projekt KPBI Kreativní soutěž pro žáky základních a středních škol v Kraji Vysočina (uzávěrka 31.12.2016)

KPBI Aktivní zapojení 12 krajů (formální podpora všech krajů) E-learningové kurzy pro: Děti a studenty Rodiče a veřejnost Soc. pracovníky Příslušníky a zaměstnance Policie ČR Pedagogy Senioři (od prosince 2016) Soutěžní kvíz pro děti a studenty (28 462 registrovaných, 12 816 úspěšných absolventů) – 3 800 registrovaných na Vysočině, 2020 úspěšných absolventů na Vysočině (zdvojnásobení počtu oproti 2015) Dostupné na www.kpbi.cz

Kreativní soutěž Určena pro žáky ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina Forma soutěžních příspěvků: video, plakát (komiks) 125 soutěžních příspěvků (25 videí) Vyhlášení vítězů: leden 2016

Plánované aktivity pracovní skupiny na rok 2017 Rozšíření značky eBezpečná škola na další školy Rozšíření značky Kraj Vysočina DOPORUČUJE PRO BEZPEČNÝ INTERNET Realizace projektu Kraje pro bezpečný internet Vyhodnocení soutěže pro děti Organizace seminářů, školení a dalšího ročníku mezinárodní konference ...

www.kr-vysocina.cz/ebezpecnost Kontakty www.kr-vysocina.cz Děkuji za pozornost…. Ing. Lucie Časarová – Kompetenční centrum pro informatiku Kraje Vysočina casarova.l@kr-vysocina.cz, +420 721 947 046 www.kr-vysocina.cz/ebezpecnost www.kr-vysocina.cz www.kr-vysocina.cz/it www.rowanet.cz