NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Pardubice-Spořilov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_08_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Advertisements

Poznáš, kolik je právě hodin?
ČAS.
Měření času – jednotky Autor: Mgr. Eliška Vokáčová
Násobení, dělení, převody jednotek
Několikrát méně, nácvik.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:1.12.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/5.
Pracovní listy HODINY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Vážení občané, Bydlíte v menší obci? Trápí Vás špatná dopravní obsluha a spojení s městy? Jste odkázáni na automobil či snad na taxi?
Jednotky času - procvičování
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Koňská farma Vysoká CHRASTAVA. Po příjezdu a dobrém obědě procházka a průzkum okolí.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Řípová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
PRAŽSKÁ NĚMECKÁ LITERATURA
Pohyb tělesa rychlost,dráha, čas – příklady.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo smlouvy: 4250/21/7.1.4/2011 Číslo klíčové aktivity: EU OPVK 1.4 III/2 Název klíčové aktivity: Inovace a zkvalitnění.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
II. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Zámek Hluboká nad Vltavou
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Slovní úlohy se zlomky - řešte následující slovní úlohy samostatně
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Vladislav Michl Název: VY_32_INOVACE_562_PÍSEMNÉ_SČÍTÁNÍ Téma: OPAKOVÁNÍ – PÍSEMNÉ.
Plánování a organizace veřejné dopravy
1 Slovní úlohy o pohybu úvod Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným.
1 Pohybové úlohy 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným ústavem.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_42_INOVACE_matematika_24 Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Autor Bc. Ivana Kotková.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Čas Číslo DUM: III/2/FY/2/1/11 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast: Fyzikální veličiny a jejich.
Plán trasy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Demonstrace Sraz účastníků OS v u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26.
CHAPS spol. s r.o. Bráfova Brno Tel.: Fax: Internet:
Zpracoval: Mgr. Ondřej Pacina Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_14/20_Vlakové nádraží Téma:Vlakové nádraží Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Materiál slouží k doplnění učiva o grafech. Součástí materiálu je i závěrečná samostatná práce na téma grafy.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR. SOŇA KYSELOVÁ Název materiálu: VY_12_INOVACE _ Z.8.A. 24_hospodarstvi_cr Ročník: osmý Vzdělávací.
Poznáváme čas (na digitálních hodinách) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Čas
Jízdní řády VY_32_INOVACE_19
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU:
Pracovní listy HODINY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Autobusem na výlet.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR
JÍZDNÍ ŘÁDY AUTOBUSŮ – prezentace k pracovnímu listu Český jazyk Praktická škola jednoletá nebo dvouletá Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
VY_32_INOVACE_
DIAGRAMY.
Nejprve ústně popiš jednotlivé obrázky s užitím předložek, poté zapiš do sešitu celou větou. Zkontroluj.
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3A_03
Elektronická učebnice - I
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Slovní úlohy o pohybu úvod 1
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.09_Slovo_a_věta Datum:
VY_32_INOVACE_04_Matematika_9. a 10.ročník
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov
Grafické i matematické řešení příkladu na pohybující se tělesa proti sobě. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_M2_10
S aplikacemi na výlet Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Sčítání a odčítání desítek do 100
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Hra ke zopakování nebo procvičování učiva
HOSPODAŘENÍ DOMÁCNOSTI
JEDNOTKY OBJEMU A ČASU.
Název školy : ZŠ Pardubice - Spořilov
Název školy : ZŠ Pardubice - Spořilov
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Pohyb tělesa rychlost,dráha, čas – příklady.
Transkript prezentace:

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Pardubice-Spořilov AUTOR: Mgr. Věra Janáková NÁZEV: VY_42_INOVACE_MATEMATIKA 05. JÍZDNÍ ŘÁD TÉMA: JÍZDNÍ ŘÁD ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/21.2349 Anotace: V materiálu se žáci učí orientovat v jízdním řádu a v tabulce. Plní úkoly se zadanými časovými údaji. Součástí materiálu je tabulka k vytištění.

Cestou necestou Jedeme vlakem

Alice se chystá s rodiči do Prahy do botanické zahrady. Poraď jim, kterým vlakem mají jet, aby stihli sraz s babičkou v 10:30. (Cesta z nádraží trvá asi 30 minut.) www.idos.cz Prostuduj jízdní řád. Údaje, které zjistíš, zapiš do tabulky.

PARDUBICE ODJEZD PRAHA PŘÍJEZD

8:39 9:39 8:46 9:50 9:00 10:15 Zkontroluj údaje. PARDUBICE ODJEZD PRAHA PŘÍJEZD 8:39 9:39 8:46 9:50 9:00 10:15

Úkoly: V kolik hodin by měla Alice s rodiči vyjet z Pardubic? 2. Najdi v tabulce, jak dlouho trvá cesta z Pardubic do Prahy. Proč myslíš, že každý vlak jede jinak dlouho? 3. Narýsuj tabulku do sešitu. V jízdním řádu vyhledej některá zpáteční spojení. Zapiš do tabulky.

Použité zdroje: V prezentaci byly použity obrázky ze zakoupené licence Microsoft Office.