Jaké mají žáci chutě? Vypracoval Martin Králík, Marek Pavlica

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_160_Slovní úlohy v oboru do 1000 AUTOR: Jana Dzubáková ROČNÍK,
Advertisements

Informační technologie 2 Informační technologie Jarní semestr 2005.
ANKETA. Ptali jsme se našich učitelů Celkem jsme se ptali 12 učitelů. Co je to Fair Trade? Odpovědi učitelů: 6x spravedlivý obchod 2x férový obchod 1x.
Statistika I 2. cvičení.
Obsah statistiky Jana Zvárová
Statistika 8. ročník Autorem materiálu je Mgr. Jana Čulíková
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_12_INOVACE_54_8TR_M Autor: Ing. Šárka Lamatschová.
Vytvořil Institut biostatistiky a analýz, Masarykova univerzita J. Jarkovský, L. Dušek, M. Cvanová II. Vzorce v Excelu Tipy pro práci s Wordem.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_143_Výlet-slovní úlohy AUTOR: Jana Dzubáková ROČNÍK, DATUM:
Moji kámoši Projekt:internetoví vzdělávací klub Téma:moji kamarádi
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, p.o. Tato prezentace.
Statistika 2 Aritmetický průměr, Modus, Medián
Vypracoval:Aleš Dobiáš, 8.B Daniel Dobiáš, 8.B
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_09/C1 AutorIng. Liběna Krchňáková Období vytvořeníSrpen.
STATISTIKA Zdeňka Hudcová.
Sestavování jídelníčku VY_32_INOVACE_09 Sada 8
VY_32_INOVACE_21-15 Statistika 1 Základní pojmy.
Základy zpracování geologických dat
Stravovací služby – formy a realizace rychlého občerstvení
Bylo osloveno 117 žáků. Vyplněných dotazníků bylo vráceno 75, tedy 64%. Odpovědi žáků-respondentů jsou podrobněji vyhodnoceny v následujících grafech.
D. Burešová, V. Sládková, A. Šatavová
Člověk a zdraví Výchova ke zdraví Stravovací pojmy VY_32_INOVACE_12 Sada 8 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Pro pokračování prezentace klikejte myší.
HRAJEME SI S ČÍSLY Odčítání do 10 VY_32_INOVACE_8 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
Seriály Vypracovali: Marek Moštěk, Barbora Šebelová, VIII. D.
Základy statistiky Autor: Jana Buršová.
Číselné soustavy V Jana Bobčíková Převody mezi dvojkovou, osmičkovou a desítkovou soustavou.
VY_32_INOVACE_21-16 STATISTIKA 2 Další prvky charakteristiky souboru.
Kurzy eura v roce 2009 k prvnímu dni v měsíci zaokrouhlené na celé Kč Kč28.
Kombinatorika, pravděpodobnost, statistika
STATISTIKA. Jak jsme se ptali  Položili jsme lidem z 8.C otázky, kolik bodů by dali vybraným předmětům  Mohli bodovat od 1 do 5  Tím, že 1 bod je samozřejmě.
Statistika SVAČINY.
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
Statistika Statistika je matematická disciplína, která zpracovává výsledky hromadného pozorování (o objemu výroby, dovozu či vývozu zboží, výdajích a příjmech.
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
Statistika Kde lidé (ne)nakupují. Ptaly jsme se náhodných lidí v Uherském Hradišti na pár otázek. A jak to dopadlo? Tak se dívejte!:)
Naše škola a první pomoc DOSEDĚLOVÁ, VAGUNDOVÁ, TICHÁ, VIII.B.
Anna Smělíková, Simona Krpalová a Karolína Wanke, 8.A
Městská cyklonavigace Filip Šamánek Petr Kalivoda.
Jídlo Základy jídla I. Část
Večeře Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Popisné charakteristiky statistických souborů. ZS - přesné parametry (nelze je měřením zjistit) VS - výběrové charakteristiky (slouží jako odhad skutečných.
Statistika 1.cvičení. Základní informace Ing. Daniela Krbcová Materiály ze cvičení, přednášky Skripta k předmětu,
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
Číslo a název projektu: CZ /1. 5
26. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
CITOV.
Statistika aut v domácnostech
Absolutní a relativní četnost
Oblíbené fastfoody.
Projekt Karmelka: Školní kiosek
Statistika - opakovací test k procvičení
PIZZA VY_32_INOVACE_2C_06 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Statistika Petr Cícha Pavel Král Michal Křivák.
Petrů, Macháčková, Körberová
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Kolářová, Marková, Pecha 8.B
Grafy pro malé školáky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Magdalena Málková. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Vypočítej tabulky a+b a b
Autor: Honnerová Helena
Statistika.
… jak přesně počítat s nepřesnými čísly
Tománek, Obdržálek VIII.C
Transkript prezentace:

Jaké mají žáci chutě? Vypracoval Martin Králík, Marek Pavlica a Jan Janík (ten, co hledal obrázky)

Statistika Statistika je obor zkoumající vlastnosti souborů mnoha číselných hodnot. Ptali jsme se 47 žáků z tříd 8.C a 6.C., jaký je jejich oblíbený pokrm, jestli mají rádi kebap a kam by si zašli na jídlo. Zpracovali jsme výsledky do tabulek a následně do grafů. Pojďme zjistit odpovědi!

Jaký je váš oblíbený pokrm?

38% dětí odpovědělo, že ´mají nejraději pizzu 38% dětí odpovědělo, že ´mají nejraději pizzu. Za to moc lidí nemá rádo nezdravé řízky. Peťo.   1-pizza 2-kebap 3-řízky 4-smažený sýr 5-čínské nudle 6-jiné 7-špagety absolutní četnost 18 7 1 2 5 10 4 relativní četnost 0,38 0,15 0,02 0,04 0,11 0,21 0,08 relativní četnost v % 38% 15% 2% 4% 11% 21% 8%

Máte rádi ? Většina – 80% dětí odpovědělo, že má rádo kebap. hodnota   1-ANO 2-NE absolutní četnost 38 9 relativní četnost 0,8 0,2 relativní četnost% 80% 20%

Kde byste si nejraději objednali jídlo?   1-kebap house 2- cukrárna 3-fastfood 4-restaurace 5- jiné 6-pizzerie absolutní četnost 11 14 15 7 relativní četnost 0,23 0,3 0,32 0,15 relativní četnost v % 23% 0% 30% 32% 15%

Děkujeme za pozornost KONEC