Operátor skladu (terminál Klecany-Zdibsko)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Dita Pelantová Šárka Lukešová 3.VSRR
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Zasilatelství a logistika z pohledu studentů.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA DOPRAVNÍ
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Personální informační systém
Benefity efektivní investice do zaměstnanců aneb jak zvýšit jejich motivaci k pracovnímu výkonu © Siemens VDO Automotive AG 2007 | SV HR TRU.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Kdo vlastně jsme? Jsme skupina mladých fotografů, kteří se zajímají zejména o MHD. Navštěvujeme dny otevřených dveří, muzea, hrady, zámky a nakonec jednou.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_246.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Ing. René Kuchár  Zakládající člen od roku 2001  Člen Výboru APA od roku 2011.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:17. září 2012 Číslo.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Motivační program.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Veletrh Pracovních Příležitostí !!! 13. – 14. březen 2014 Corinthia Hotel Prague
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 4. duben 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.8.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Pracovní desatero.
MARKETINGOVÝ MIX.
Prezentace pracovního portálu R. Cerkal
Stipendijní politika Přírodovědecké fakulty Opatření děkana č. 2/2012.
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
1. Králi nebes, kdo vypoví | jména tvého moc? | Kdo byl k dílu, které konáš, | tobě na pomoc? | Jen ten žije, na koho | ty v lásce pohledíš: | Světy vstaly,
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1150Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
VY_62_INOVACE_ Pracovněprávní vztah.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
Jak vybrat ty správné zaměstnance? Bronislava Plesníková, CSR Manager LMC s.r.o.
Přechodné zaměstnávání příklad dobré praxe z Fokusu Vysočina Pavel Říčan s přispěním Aleny Prýmkové, Dany Javorské, Jany Horákové.
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
VÝPOČET ČISTÉ MZDY 2013 HRUBÁ MZDA Vypočítáme ji podle druhu mzdy Časová – počet odpracovaných hodin x hodinový tarif Úkolová – počet kvalitních výrobků.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
PRACOVNÍ DOBA VY_32_INOVACE_2_1_5 PRACOVNÍ DOBA Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední odborná.
MEZINÁRODNÍ MEDIÁLNÍ DÍLNA ZACHÁZENÍ S MEDIÁLNÍM OBSAHEM A JEHO PRODUKCE Termín: Místo: djo-Jugendbildungsstatte Spuckschloss Bahratal.
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Nabíráme nové zaměstnance
Společnost KASI, spol. s r. o
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
Praktické dovednosti absolventa
Ing. Veronika Dostálková MBA
Plzeň, Petr Vyhnánek prorektor pro rozvoj a vnější vztahy
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
KURÝR (terminál Klecany-Zdibsko)
Politika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Mohelnice
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
Praktické dovednosti absolventa
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
Operátor výroby Požadujeme: Výuční list/SŠ Pečlivost, samostatnost
KURÝR dlouhodobá brigáda
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Nastartuj svou kariéru dřív než ostatní!
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
Transkript prezentace:

Operátor skladu (terminál Klecany-Zdibsko) PŘÍLEŽITOST PRO STUDENTY I ABSOLVENTY Operátor skladu (terminál Klecany-Zdibsko) Hledáš možnost přivýdělku ke studiu? Potřebuješ si směny naplánovat podle svého? Chybí ti jistota pravidelného příjmu? V DHL se směny plánují dle domluvy, takže výše příjmu je na tobě! CO BUDE TVÝM ÚKOLEM? Provádění veškerých činností spojených s manipulací importních a exportních zásilek, identifikace zásilek podle průvodních dokumentů, zadávání dat do PC, administrativa. CO OD TEBE OČEKÁVÁME? Pracovitost a spolehlivost. Trestní bezúhonnost. Samostatnost. Odhodlání pracovat alespoň 12 hodin/týden (3 čtyřhodinové směny). PROČ PRACOVAT ZROVNA U NÁS? Práci v sehraném kolektivu mezinárodní společnosti s vedoucím postavením na trhu. Stravenky plně hrazené zaměstnavatelem. Slevové programy u našich dodavatelů/partnerů z různých oblastí, (např. telefonní paušály). Podpora zdraví zaměstnanců ze strany zaměstnavatele (příspěvek, dny zdraví). Účast na akcích pořádaných pro zaměstnance. Dobrou dostupnost MHD na pracoviště z metra Kobylisy. Zaujala tě naše nabídka? Pak neváhej a zašli nám co nejdříve strukturovaný životopis na adresu eva.liebichova@dhl.com. Pro bližší informace nás můžeš též kontaktovat na telefonním čísle +420 737 214 838.