Vodafone Zaměstnanecký program

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Školní síť a její připojení k internetu
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
U:fonův Fofr Internet Za nula
Bezpečnostní rizika mobilních zařízení Jak přijít o vše v jednom malém mobilu PhDr. Vojtěch Bednář.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Mobilní Internet v ČR Situace a stav na přelomu 2008/9 Patrick Zandl Lupa.cz.
Produktová prezentace Euphony
Nabídka produktů pro pracovníky v oboru farmacie
Smlouva o zabezpečení krizové komunikace
Uznatelné výdaje v projektech podpořených ze strukturálních fondů EU v administraci NROS Vyúčtování globálních grantů.
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
Technologie a možnosti rozvoje mobilních sítí Jiří Peterka.
Datový balíček Ufonův internet U:fon přichází s další atraktivní datovou nabídkou. Od budou moci zákazníci, kteří už mají nebo si pořídí Ufonův mobilní.
Výjezdní zasedání ORJ Hodonín
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
s ohledem na LTE a místní prostředí
Platební karty a přímé bankovnictví Základy ekonomiky a účetnictví – 9. ročník Autorem materiálu je Jitka Fialová, ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres.
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Telefonování přes Internet
Dámy a pánové, držte si klobouky, zrychlujeme!. Internet Expres od 1. února 2006 zrychluje  Revoluce v nabídce vysokorychlostního internetu od ČESKÉHO.
NEBOLI. Pojem elektronické bankovnictví Podstatou je elektronické jednání mezi klientem a finanční institucí. Podstatou je elektronické jednání mezi klientem.
Analýza vývoje odchylek ve vazbě na vývoj trhu s elektřinou v ČR Pavel Kašpar AEM Praha.
Možnosti připojení k Internetu ve Velkém Meziříčí
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Integrovaný regionální knihovní systém 3. generace Ing. Petr Štefan, Kp-sys s.r.o. Pardubice.
Připojení k internetu Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí. Grafické znázornění části internetu.
Nabídka pro pracovníky v oboru farmacie
Tato prezentace byla vytvořena
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Charakteristika a členění bankovních produktů
TARIFY aneb Ceny telekomunikačních služeb. Způsoby tvorby cen z hlediska marketinku: 1. Nákladově určená cena 2. Podle konkurence (vůdce a následovatel…)
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_62_INOVACE_73 8 _ Přímé bankovnictví II. AutorIng. Renata Wagnerová Průřezové téma Člověk a svět.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0201 Název vzdělávacího materiálu: Bankovní účty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
FINANČNÍ GRAMOTNOST NAKLÁDÁNÍ S PROSTŘEDKY NA BĚŽNÉM ÚČTĚ 2 VÝBĚRY HOTOVOSTI A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY.
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Vytvořili: jaroslav Šindler a Tereza Žitníková I.B.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
TarifSMLL+XLXXL Měsíční paušály300 Kč450 Kč650 Kč950 Kč2000 Kč3 900 Kč Volné minuty neomezené V rámci o25,605,00 4,003,000 Ostatní sítě v ČR5,605,00.
Další služby internetu Šablona 32 VY_32_INOVACE_7_10_Další služby internetu.
Daň z příjmů Zaměstnanci. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_14 Název materiáluPřímé bankovnictví.
VoIP – internetová telefonie Úvodní seznámení © Mgr. Petr Loskot
Jak funguje internet. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
„Prezentace práce jednotlivých týmů a jejich členů“ Prezentace a komunikace informací – 4SA426.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
Typy připojení k internetu
Průvodce aplikací GSMlink aneb Jak je jednoduché komunikovat s Athosem
Elektronické bankovnictví
Mobilní zařízení pro ČZU
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
EVROPSKÁ REGULACE B2B.
Telefónica O2 - nová éra vysokorychlostního internetu
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Transkript prezentace:

Vodafone Zaměstnanecký program BTS

Základní pravidla Zákazník si může pořídit až pět hlasových a pět datových SIM karet. Telefonní čísla jsou vedena na jednom samostatném zákaznickém účtu, je možné fakturovat na jednotlivé uživatele. Vlastníkem zákaznického účtu je vždy jedno RČ, které zodpovídá za řádné a včasné platby všech členů účtu. Internet do notebooku je možné pořídit jen s podmínkou pořízení hlasové SIM se závazkem na 24 měsíců. Internet v mobilu je možné pořídit pouze s hlasovým tarifem. Pokud zákazník nemá žádnou, nebo má špatnou, platební historii, je nutné, aby při pořízení nové SIM složil Volací jistinu, jejíž standardní výše je 200 Kč. Volací jistinu automaticky vracíme po třech včas a řádně uhrazených vyúčtováních.

Nabídka hlasových tarifů Volání a SMS se závazkem na 24 měsíců Volání a SMS v síti Volání a SMS do všech sítí Business RED+ Neomezené volání a SMS v síti Vodafone Ostatní sítě 1,19 Kč/min a 1,51 Kč/SMS Neomezené volání a SMS do všech sítí + 1,5 GB dat Neomezené volání a SMS do všech sítí až pro 4 členy 3 GB sdílených dat roaming na 3 dny neomezeně pro každého člena 60 Kč/měsíc (minimální měsíční plnění 50 Kč již zahrnuto v ceně balíčku) 449 Kč/měsíc (minimální měsíční plnění 249 Kč 1 499 Kč /měsíc (minimální měsíční plnění 1490 Kč již zahrnuto v ceně balíčku) Ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH a u měsíčních poplatků jsou zaokrouhleny na celé koruny směrem nahoru.

Datová nabídka Internet do mobilu Internet do tabletu a notebooku s tarifem pro volání a SMS v síti Připojení pro mobil 300 MB Připojení pro mobil 1,5 GB 101 Kč/měsíc 143 Kč/měsíc Internet do tabletu a notebooku se závazkem na 24 měsíců Mobilní připojení 4 GB Mobilní připojení 10 GB 260 Kč/měsíc (minimální plnění 249 Kč) 500 Kč/měsíc (minimální plnění 490 Kč) Internet na doma bez závazku ADSL 8 Mbps/VDSL 20 Mbps VDSL 40 Mbps 400 Kč/měsíc 533 Kč/měsíc

Struktura Zákaznického účtu zaměstnance Zákazník Jan Novák Zaměstnanec společnosti = „Garant účtu“ Plátce Jan Novák (otec) Veselá 2, Pardubice Účtovací období 10. v měsíci 777 123 459 Balíček 1 Plátce Martina Nováková (matka) Dlouhá 50, Přelouč Účtovací období 4. v měsíci 776 543 865 Balíček 2 Plátce Petr Novák (děda) Krátká 5, Chrudim Účtovací období 25. v měsíci 775 231 840 Plátce Jan Novák (otec) 773 873 078 Připojení do tabletu/NTB 608 134 569 Balíček 1

Administrátorské a uživatelské heslo Zákaznický účet Zákazník Jan Novák (zaměstnanec společnosti) Administrátorské heslo Přichází na kontaktní číslo zákazníka Plátce Jan Novák Uživatel 777 458 956 Uživatelské heslo Přichází na nově aktivovanou SIM Uživatel 608 889 452 Uživatelské heslo Přichází na nově aktivovanou SIM Administrátorské heslo umožňuje plnou kontrolu Zákaznického účtu. Uživatelské heslo umožňuje provádět vybrané operace, které mají vliv pouze na dané telefonní číslo.