TICKET RESTAURANT® CARD

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
mPO2S (mobilní POS terminál od O2)
Advertisements

Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Modré volání Zaměstnanecký program pro skupinu AGROFERT HOLDING, a.s.
Platební karty Podstata Embosované a čipové karty Debetní karty
SOCIÁLNÍ KARTA Vladimír Šiška, I. náměstek ministra, MPSV.
VY_62_INOVACE_1_2_09 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Platební karty I.
Ekonomická gramotnost
Název projektu Moderní škola Registrační číslo projektu
Věrnostní program.
Kupovat na splátky, nebo na úvěr ? Pokud si chceme pořídit nějakou věc nebo službu a nemáme na ni dostatek hotovosti, můžeme ji koupit na splátky nebo.
PLATEBNÍ STYK - příkaz k úhradě, složenka, platební karta
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiálu VY_32_INOVACE_147.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Bezhotovostní platby a jejich zabezpečení Vojtěch Ouška UOP
sKarta je novou peněženkou. Jejím prostřednictvím budou klienti ÚP od státu dostávat sociální dávky.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Poštovní poukázky.
6. července 2013VY_32_INOVACE_100302_Bankovnictvi_2_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Blaha. Obchodní akademie.
VY_32_INOVACE_FG.9.18 Finanční gramotnost – 9.ročník Téma- Platební karty Období zpracování – duben 2013 Metodické poznámky – prezentaci je možné použít.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Platit se dá i jinak než penězi
Češi mají zájem o mobilní platby Zájem o využití mobilního telefonu jako platební karty Zdroj: Advanced Payments Czech Republic 2013; n=498 Ano Možná.
Vstup Vstup do internetového bankovnictví je zabezpečen Klientským číslem a kódem PIN. Tyto údaje obdržíte v aktivačním balíčku k internetovému bankovnictví.
VY_62_INOVACE_1_2_10 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Platební karty II.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
 Podstata  Využití  Zabezpečení  Zdroj: Petr Kinský a kol.: Finanční gramotnost, obsah a příklady z praxe škol. Praha. Národní ústav odborného vzdělání,
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
Peněžní ústavy Petr Machala. 1.Každá domácnost, firma i stát musí každý měsíc platit řadu služeb. a)Které provozní náklady platíte u vás doma? b)Jakým.
OBCHODNÍ BANKY – PLATEBNÍ KARTY Ing. Renata Slaná
Bankovnictví.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
VYTVOŘENÍ RODINNÉHO ROZPOČTU. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
FINANČNÍ GRAMOTNOST PLATEBNÍ KARTY. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_62_INOVACE_73 8 _ Přímé bankovnictví II. AutorIng. Renata Wagnerová Průřezové téma Člověk a svět.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
FINANČNÍ GRAMOTNOST NAKLÁDÁNÍ S PROSTŘEDKY NA BĚŽNÉM ÚČTĚ 2 VÝBĚRY HOTOVOSTI A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_12 Název materiáluBěžný účet,
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PENÍZE Bezhotovostní peníze.
S K ARTA. Jedná se o platební kartu od České spořitelny sKartu postupně obdrží všichni klienti, kteří pobírají sociální dávky a podporu v nezaměstnanosti.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_14 Název materiáluPřímé bankovnictví.
Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0205 Název vzdělávacího materiálu: Platební karty Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek Páže Předmět:
Elektronické platební prostředky, platební karty, platební systémy Předmět Platební styk, Jaro 2008 Mgr. Bc. Libor Kyncl Právnická fakulta Masarykovy univerzity.
EU_62_B_sada 1_04_M_Platební karta_Poliačíková Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. AutorIng. Jana Poliačíková Anotace.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_62_INOVACE_01B_15_Bezhotovostní placení TEMA:Finanční.
Občanská výchova Formy placení. Platby a platební styk  Za zakoupené zboží nebo službu je vždy nutné zaplatit.  Mezi plátcem a příjemcem peněžní částky.
FINANČNÍ GRAMOTNOST BEZHOTOVOSTNÍ PLATEBNÍ STYK ZŠ HejniceZ.Hyxa.
VY_62_INOVACE_ – Přímé bankovnictví Autor Ing. Hana Sůvová
EU_62_B_sada 1_05_M_Bankomat_Poliačíková
Nákupy v e-shopech mimo ČR
Pasivní bankovní operace - platební karty
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 5.
Moderní platební nástroje
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Platební karta Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
EU_62_A_sada 1_09_M_Banka_Pol
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Peníze, Bankovní účet, internetové.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Bezhotovostní placení 4.
EU_62_B_sada 1_07_M_Účet_Poliačíková
1. Charakteristika platebního styku
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jana Drtinová Číslo
Oblíbený platební nástroj
PLATEBNÍ KARTY Projekt Senioři komunikují.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

TICKET RESTAURANT® CARD PŘEDSTAVENÍ TICKET RESTAURANT® CARD Masarykova univerzita v Brně

Elektronická forma papírové stravenky Ticket Restaurant® se stejnou daňovou výhodností jako papírové stravenky Karta je bezkontaktní PayPass™, platby do 500 Kč není nutno ověřovat PIN kódem Předplacená karta MasterCard®, zabezpečená PIN kódem Kartou lze platit na POS terminálech a na speciální mobilní platební aplikaci, je aktivní také pro online platby přes internet KARTA JE PERSONALIZOVANÁ

Výhody ticket restaurant card ® pro zaměstnance JEDNA KARTA STÁLE U SEBE ÚSPORA „konečně platím jen cenu oběda! A neřeším počítání stravenek, vracení hotovosti, nedoplácím!“ „jedna karta plná stravenek. Pohodlí v peněžence a stravenky stále u sebe“ POHODLNÉ ZÁBAVNÉ PLACENÍ BEZPEČNOST PŘEHLED „karta s bezpečnostním PIN kódem“ „při ztrátě ji zablokuju a peníze mi převedou na novou“ „SMS zůstatek kdykoli a hned, online účet, vyhledávač provozoven…“ „Tak jednoduché, rychlé a zábavné. Jen „pípnu a jdu“ “

Výhody ticket restaurant ® card pro zaměstnance Jednoduchá a zábavná forma placení - bezkontaktní platba Paypass™, „pípnete a jdete“ Úspora – v restauraci si vezmou jen tolik, kolik skutečně utratíte, můžete si koupit třeba jen malou svačinu Praktická platba - nemusíte počítat stravenky, doplácet hotovost nebo naopak tratit při platbě stravenkou vyšší hodnoty Pohodlné a komfortní použití – jedna karta plná stravenek stále v peněžence Máte svůj online kartový účet a stálý přehled o svých transakcích Bezpečnost – při ztrátě nebo odcizení karty kartu zablokujete a zamezíte tak ztrátě prostředků Mobilní aplikace TicketCard by Edenred, sms zůstatek a další služby

Jak karta funguje Další služby pro vaše pohodlí Kartu obdržíte spolu s uvítacím dopisem, ve kterém najdete návod k aktivaci karty Součástí balíčku pro vás je i informační brožura se všemi důležitými informacemi o tom, jak kartu používat, jaké jsou další služby s kartou spojené a podobně Non stop telefonická podpora na speciální zákaznické lince jen pro vás, držitele Ticket Restaurant® Card na čísle 840 111 317 Speciální aplikace TicketCard by Edenred pro zjištění zůstatku na kartách a vyhledání provozoven, kterou si můžete stáhnout zdarma na GooglePlay, AppleStore a Windows Store Online účet ke kartě Aktuální info o zůstatku na kartě zaměstnance přes SMS zprávu a online kartový účet Speciální webová stránka www.trc.cz se vším, co vás ještě zajímá o kartě

Kde lze kartu uplatnit Ve vybraných restauracích, kavárnách, obchodních řetězcích a obchodech s potravinami, rychlých občerstveních atd. v České republice v uzavřené síti smluvních partnerů akceptujících Ticket Restaurand Card na POS terminálech a mobilních platebních aplikacích a online ve vybraných provozovnách Tyto provozovny jsou označeny speciální samolepkou Provozovny najdete v mobilní aplikaci TicketCard by Edenred nebo se zeptejte vašeho zaměstnavatele Pokud máte oblíbenou restauraci a přejete si, aby akceptovala kartu Ticket Restaurant®, neváhejte se na nás obrátit a my ji pro vás oslovíme

Co by vás ještě mohlo zajímat Karta má denní transakční limit 500 Kč kumulativně Kartu nelze použít pro výběry z bankomatu Prostředky na kartě mají stejnou platnost jako papírové stravenky, tedy vždy max. 15 měsíců, a to do 31.12. Prostředky na kartě si v případě potřeby můžete vyměnit za papírové stravenky Ticket Restaurant, a to 2x měsíčně až 500 Kč

Legislativa – SHODNÁ JAKO PRO PAPÍROVÉ STRAVENKY Peněžní prostředky na kartě jsou určeny ke stejnému účelu jako papírové stravenky a platí pro ně shodná legislativa Slouží tedy k úhradě nákladů za stravování především během pracovního dne. Prostředky na kartě by měla být pokryta hodnota hlavního jídla, dále s ní lze hradit nákup potravinářského zboží. Nelze uplatnit k nákupu nepotravinářského zboží  

Děkujeme a Přejeme vám dobrou chuť!