V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OP Rybářství 2007 – 2013 Plná elektronizace příjmu Žádostí o dotace z OP Rybářství a koncept administrace v novém programovacím období Ing.
Advertisements

1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Obecná část Pravidel – změny oproti Pravidlům období
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Program rozvoje venkova ČR na období NEJČASTĚJŠÍ CHYBY ŽADATELŮ O DOTACE 11. října 2016 od 8:00 – 31. října 2016 do 13:00.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Ing. Ondřej Vodhánil, Odbor projektových opatření rozvoje.
Seminář k výzvě MAS Havlíčkův kraj z PRV Fiche 7 Rozvoj nezemědělské činnosti a agroturistiky Fiche 2 Podpora rozvoje zemědělských podniků.
Schválením žádosti projekt nekončí
Seminář pro žadatele Výzva MAS č. 2 PRV
Podání žádosti o dotaci
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
Dotační program pro podporu zemědělského podnikání v rámci strategie komunitně vedeného rozvoje (CLLD) MAS Region HANÁ, z.s. – 1. výzva PRV Fiche 2 -
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Seminář k 1. výzvě MAS Havlíčkův kraj z PRV Fiche 3 Podpora zpracování a uvádění zemědělských produktů na trh.
Program rozvoje venkova 2014 – 2020 LEADER
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Setkání regionálních výrobců
Seminář pro žadatele Výzva č. 1 PRV
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
PRV a projekty přes MAS Havlovice
1. výzva PRV MAS Sdružení Růže, z.s.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030
Název projektu: Posílení kapacit CLLD pro MAS Sokolovsko na období Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/15_003/   Seminář pro příjemce.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Program rozvoje venkova
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Program rozvoje venkova
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Seminář pro příjemce k 3. Výzvě PRV 2014 – 2020
Stav výzev IROP, OPZ a PRV
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Vazba Fiche na článek Nařízení EP a Rady (EU) č. 1305/2013
2. VÝZVA MAS ROŽNOVSKO Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Místní akční skupiny Rožnovsko na období
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Podání žádosti o dotaci
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Seminář k výzvě MAS Havlíčkův kraj z PRV Fiche 7 Rozvoj nezemědělské činnosti a agroturistiky Fiche 2 Podpora rozvoje zemědělských podniků.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
F5 – Neproduktivní investice v lesích
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s. PRV výzvu č. 1. k předkládání žádostí o podporu v rámci operace 19.2.1 Programu rozvoje venkova V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.

Jak podat žádost Registrace žadatele do Portálu farmáře: http://eagri.cz/public/web/mze/farmar/portal-farmare-pro-nove-uzivatele/zadost-o-pristup-na- portal-eagri.html Přístup do Portálu farmáře (přihlašovací jméno a heslo) žadatel získá podáním žádosti na podatelně Regionálních odborů SZIF a Centrály SZIF. Žadatel může podat žádost o přístup i prostřednictvím datové schránky (jn2aiqd) nebo e-Podatelny s elektronickým podpisem (podatelna@szif.cz). Žadatel vygeneruje Žádost o dotaci (ŽoD) z účtu na Portálu farmáře. Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes portál Farmáře naleznete na webových stránkách SZIF. Žadatel vyplní a odevzdá ŽoD v termínu příjmu žádostí v kanceláři MAS. Předání oznámí telefonicky předem, ale není tím garantováno pořadí registrace. Projekty žadatelů budou registrovány v pořadí, ve kterém je žadatelé donesou do kanceláře MAS. Předání příloh, žádosti a podpis dokladů = registrace žádosti vyžaduje určitý čas.

Termíny Datum a čas vyhlášení výzvy MAS 17. 1. 2017, 8:00 Zpřístupnění žádosti na portálu farmáře Cca 7 dní po vyhlášení výzvy – provádí SZIF Datum a čas zahájení příjmu žádostí o podporu 31. 1. 2017, 8:00 (každý den od 8:00 do 15:00 hod.) Datum a čas ukončení příjmu žádostí o podporu 14. 2. 2017, do 15:00

MAS Prostějov venkov o.p.s. Přes MAS č.14/000/0000/……. MAS Prostějov venkov o.p.s. Výzva č.1

Vepsat název projektu a kliknout na generovat žádost Vepsat název projektu a kliknout na generovat žádost. Žádost si stáhnete a uložíte do počítače, kde ji postupně vyplníte.

Zde naleznete instruktážní list k vyplnění žádosti o dotaci. Tlačítko kontrola vyplněných údajů použijte vždy před odevzdáním na MAS. Nejedná se o s právnost obsahu kolonek formuláře, ale o kontrolu zda jsou vyplněny všechny kolonky. !!! Neoznačujte = neklikejte na připravit žádost pro elektronický podpis, žádost se uzavře a nelze ji dále měnit a ukládat

Žádost o dotaci se registruje samostatně za každou Fichi. Za Fichi je v dané výzvě příjmu žádostí možné odevzdat pouze jednu Žádost o dotaci konkrétního žadatele. Žadatelem požadované bodové hodnocení vyplněné v ŽOD je závazné od zaregistrování ŽOD, žadatel jej v rámci administrace ani žádosti o změnu nesmí měnit (v případě, že žadatel bodové hodnocení nevyplní = žadatel body nepožaduje).