ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
Ponoř se do modra ….
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
JÁ A MOJE ŽENA.
Citáty O LÁSCE.
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Život.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Mgr. Michal Oblouk SOUVĚTÍ SOUŘADNÉ.
ČTYŘI SVÍČKY.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Každý den jsme trochu starší…
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
VODA.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Chtěl/a bych být jako… Jsme kamarádi a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Život.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
9 let na základní škole:.
Ponoř se do modra …
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Čím chci být ,až vyrostu.
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
SLOVENSKO 2016.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Naučil jsem se....
Practice with the Conditional
Něco, co mohou napsat jen děti
VOLBA POVOLÁNÍ Erik Švidra 9.A 2015/16.
Každý den jsme trochu starší…
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Zem v miniatuře.
Šípková Růženka Trochu jinak.
Transkript prezentace:

ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016

ČÍM JSEM CHTĚLA BÝT V MŠ V mateřské školce jsem nikdy neuvažovala o tom kam bych si dala přihlášku na střední školu protože jaké dítě o tomhle přemýšlí ... . Myslím si, že jsem snad ani nevěděla ,že tenhle krok budu muset jednou udělat. Ale pamatuju si, že mě fascinovali popeláři a vždycky jsem jim mávala z okna. Pak jsem měla takovou éru kdy jsem stavěla svoje zoo z kostek přes celý pokoj a do něj nacpala všechny plyšáky co jsem doma našla .. a že jich teda bylo!.. A jako každé zoo potřebuje veterináře tak i já jsem jednoho potřebovala, tak jsem se rozhodla že se ním stanu sama.. . (to mi vydrželo možná tak do druhé třídy)

ČÍM JSEM CHTĚLA BÝT NA NŠ První a druhou třídu mě pronásledoval sen veterinářky který začal už ve školce . . .. . Pak se to trošku propletlo s výtvarkou a už jsem nechtěla dělat nic jiného než jen kreslit a malovat atd.. . A jako by to nestačilo tak jsem začala tančit se sestrou a kamarádkou na písničky od Hannah Montana a podle té nejlepší skupiny K3! Dokázaly jsem tančit před televizí až 3 hodiny v kuse..

ČÍM CHCI BÝT TEĎ Kdybych mohla tak bych nejraději zůstala alespoň ještě rok na základce abych se mohla rozhodnout ale problém je že to nejde .. . A tak poslední dva roky přemýšlím jaká střední škola by byla pro mě. Rozhodně by mě bavilo být herečkou nebo slavnou fotografkou, návrhářkou a nebo prostě mít někde v Austrálii nebo Americe záchranou organizaci pro ohrožená zvířata nebo třeba zatoulané psy a kočky .. A nebo bych vlastnila obrovský ateliér se svými výtvory..

NA JAKÉ ŠKOLY DÁM PŘIHLÁŠKY? Jednu přihlášku podám na: - ZŠ a G. Vítkov. a druhou na : – Zemědělská škola Opava –přírodovědné lyceum

KAM JSEM SE DOSTALA? 22. 4. byl den kdy jsme všichni drželi při sobě ,jako třída. Padly slzy smutku i štěstí ale byl to den na který nikdo nezapomene. Já jsem se dozvěděla výsledky už ráno před školou ale nadšená jsem z toho moc nebyla. I když jsem se dostala na přírodovědné lyceum jako 25. žádné obrovské nadšení se nekonalo a to možná proto že to není moje vysněná škola. Moc velké naděje že se mi tam bude líbit , do toho nevkládám a nechávám si stále otevřená zadní dvířka což je – Gymnázium ve Vítkove, ale kdo ví třeba mě ta škola překvapí .