ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Advertisements

Technika,tak jak ji vidím já…
Kamarádi :o) :o).
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Citáty O LÁSCE.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Slova Květiny.
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Jmenuji se Michaela Petrová
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Každé ráno začíná život....
Život.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Člověk se nědy zeptá proč...???
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Každý den jsme trochu starší…
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
VODA.
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
Psí Svět.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Clovek se nekdy pta proc...???
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
vypracoval Ondřej Schwarz
Čím chci být ,až vyrostu.
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Slova Květiny.
Chci být zvěrolékařkou
ČÍM BYCH CHTĚL BÝT AŽ VYROSTU?
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
ZŠ Ludgeřovice Ema Musálková
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Čím chci být až vyrostu…
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Každý den jsme trochu starší…
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram

CO BY JSTE SE CHTĚLI DOZVĚDĚT? Něco o mém vztahu k herectví? Co si myslím o své volbě? Co herectví obnáší? Mé silné a slabé stránky? Výhody či nevýhody? Vliv mé rodiny a mých přátel? Co je obtížné? Závěr Zdroje ZPĚT NA HLAVNÍ STRÁNKU

HERECTVÍ Mé vysněné povolání je být herečkou. Už jsem nad tím přemýšlela od malička, jelikož mám hodně ráda seriály a filmy a obdivuji je. Vlastně jsem vždycky chtěla být herečka a zároveň zpěvačka, ale neumím zpívat, takže na to můžu celkem zapomenout. V naší škole chodím do dramatického kroužku, jelikož mě herectví baví. Mezi mé vzory patří Jennifer Lawrence a Dylan O'Brien.

MÁ VOLBA Myslím si, že má volba je celkem reálná, ale celkem těžko uskutečnitelná. Přece jenom, když chcete být herec tak prvně musíte získat nějakou dobrou roli, aby jste vůbec prorazili. Stejně si myslím, že nakonec tahle volba nebude má poslední, jelikož se všechno může ještě změnit a nebo se mi to nepovede – nikdo nikdy neví.

CO HERECTVÍ OBNÁŠÍ? „Herec, to je člověk, který prožívá tisíce životů a snaží se, aby se každý podobal tomu jeho.“ -Jiří Mucha Potřeba je hlavně talent. Můžete jít na nějakou školu, která se herectví věnuje, ale myslím si, že tahle škola není tak potřebná. Kolik lidí na tuhle školu jde a pak třeba se herci ani nestanou? Například herečka Jennifer Lawrence, nikdy nebyla na žádné herecké škole a je jedna z nejslavnějších hereček v Americe. Kromě talentu je, ale také nejdůležitější jak už jsem zmiňovala zde, musíte hlavně prorazit. Talent a štěstí, jsou asi ty dvě nejzákladnější věci.

MÉ SILNÉ/SLABÉ STRÁNKY Silné stránky Slabé stránky již se tomu věnuji umím dobře anglicky (kdybych chtěla do Ameriky) umím si rychle zapamatovat text snažím se vžít do postavy jsem v tomhle směru stydlivá nemám s tím moc zkušeností bojím se neúspěchu nechci se stěhovat moc daleko

VÝHODY/NEVÝHODY Výhody Nevýhody Když máte rádi cestování, díky tomu můžete hodně cestovat. Fanoušci – lidé kteří vás budou podporovat. Seznámení s novými lidmi. Možnost zkusit být někým jiným. Můžete být slavným ze dne na den a také přestat být slavný ze dne na den. Nemáte moc velké soukromí. Šíří se o vás někdy i lži na internetu či v televizi.

VLIV RODINY A PŘÁTEL Moje rodina by ze mě pravděpodobně chtěla mít doktorku či právničku, ale já už teď vím, že ani jedno z toho nebudu. Nemám ráda pohled na krev, takže doktor se rovnou zamítá a právník? Tím prostě a jednoduše být nechci. O tomhle povolání moc nemluvím, jelikož nic není jisté, ale myslím si, že ať si vyberu jakékoliv povolání, tak mě v tom má rodina omezovat nebude. Jde jim hlavně o to, abych dělala to, co mě bude bavit. Vím, že mí kamarádi by mě v tomhle taky podporovali, stejně tak, jako bych je podporovala já v tom, co si vyberou a bude je to bavit.

CO JE OBTÍŽNÉ? Správný herec by měl umět hrát, i když předtím jakoby nikdo není – třeba jenom koště. Je to o dost složitější, ale při talentových zkouškách takové věci jsou. Předstírat deštník či jiný objekt nebo dělat, že váš herecký partner je zrovna v tu dobu to koště. Co je taky složité? Umět se sám od sebe rozbrečet. Ve filmech to není někdy taková nutnost, jelikož vám dají třeba kapky do očí, které vyvolají slzy nebo tak, ale v divadle je tohle o hodně těžší, ale já bych chtěla být spíše herečka ve filmech a seriálech, ale když se umíte rozbrečet bez pomoci, je to určitě velká výhoda při nějakém konkurzu – castingu.

ZÁVĚR Myslím si, že by mě tohle vážně mohlo bavit, vždycky jsem si myslela, že je herectví jednoduché, ale postupně jsem si pak začala uvědomovat, že jsem na omylu. Herectví je povolání, kvůli kterému musíte obětovat velkou část a to vaše soukromí. Může se zdát fajn, mít tolik fanoušků, ale někdy je to moc, když vám narušují vaše soukromí a vy si nemáte ani čas někam zajít bez toho, aby jste se s někým museli fotit nebo tak – ale takhle je to spíše v Americe, ne tady v Česku. Doufám, že se vám moje prezentace líbila a jsem ráda, že jsem se mohla do této soutěže zapojit a trochu více se zamyslet nad budoucím povolání. (zdroje obrázků najdete zde)

ZDROJE http://aroundmovies.com/wp-content/uploads/2015/10/Jennifer-Lawrence.jpg http://cdn.playbuzz.com/cdn/e6366d5e-278f-4213-857b-e9141e98d5b3/61ee65c6-bb9e-4813-89e4-ac17fa16e843.jpg http://screenrant.com/wp-content/uploads/harry-potter-play-jk-rowling.jpg https://petrjansky.files.wordpress.com/2011/02/home-domec48dek.png http://proffittmanagement.com/wp-content/uploads/2015/05/Strengths-Weaknesses-e1430915115421.jpg https://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/8/2014/08/136217355.jpg http://www.christnet.eu/img-main/319.jpg https://files.constantcontact.com/9ae84ab2601/94f6bf2c-1b61-4a34-90d5-e5d4b38287a5.jpg http://tyno10.bloger.cz/obrazky/tyno10.bloger.cz/smajlik-microsoft-6.gif