Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_11_ZAPADNI_CECHY_LAZNE.
Advertisements

Odborné učiliště KELČ. Studijní obory  Zahradnické práce  Pečovatelské služby  Strojírenské práce - zaměření Zámečnické práce  Zednické práce  Prodavačské.
VY_12_INOVACE_Rů_II_12 PRAHA Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Pronájem nebo prodej objektu bývalé základní školy č.p Kamenný vrch v Chomutově.
Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
 Je to ostrovní stát přiléhající k západu kontinentální Evropy.  Geograficky zahrnuje ostrov Velké Británie a část ostrova Irsko. Vlajka: Znak:
Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
HISTORIE LÁZEŇSTVÍ V ČESKÉ REPUBLIKY
AnotacePracovní listy jako příprava pro práci v terénu. Seznamují žáky se základními pojmy a regionální tematikou. Vycházka do přírody, fotodokumentace,
STŘEDNÍ ŠKOLA ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORNÍ SLAVKOV KOUNICE 613 tel.:
Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě Aktualizace studie proveditelnosti
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou AUTOR: Bc. Hana Králíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_11- 09_Národní divadlo TÉMA: Národní divadlo ČÍSLO PROJEKTU: CZ.
Základní škola náměstí Míru 83 Kojetín „5. prosince 1903 byla nová budova dívčí obecné školy otevřena a k ní byly připojeny dívčí pobočky měšťanské školy“
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV:VY_12_INOVACE_26_ČLOVĚK A JEHO SVĚT_RUDOLF II. ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Máme rádi Pardubice Po stopách koňských kopyt ZŠ Staňkova 128, Pardubice Veronika Fránová, 8.A.
Centra denních služeb. poskytují ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení,
Škola: Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Jana Gawronová ZŠ Praktická 5. ročník Člověk a jeho.
Královéhradecký kraj. Základní údaje Na severu kraje se vypínají Krkonoše a Orlické hory, směrem k jihozápadu se krajina svažuje do úrodné Polabské nížiny.
Poznej, kde lyžuji Uhádněte, ve kterých horách lyžař lyžuje dříve, než dorazí do cíle. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Určeno pro:žáky 2.ročník středních škol Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh: Česká republika Téma: Česká republika – průmysl Jméno autora: Mgr. Tomáš.
Praha a pražské památky Václav Klaus – prezident ČR od roku …
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Daň z nabytí nemovitých věcí
Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
NAŠE OBEC ANOTACE Prezentace na téma MOJE OBEC- můj domov. DATUM
Moravská Ostrava, Ostrava
KARLŮV MOST A PRAŽSKÝ ORLOJ
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Zručský zámek.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Srdečně Vás zveme na 14. ročník pochodu Okolo Bohdanče,
LEDNICKO-VALTICKÝ AREÁL
Název projektu: Moderní škola
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Mikroregion Miroslavsko Číslo: EU DUM 5_15 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína.
VY_32_INOVACE_ZE7-09 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
KRAJINA VYSOKÝCH HOR. KRAJINA VYSOKÝCH HOR Ve vysokých horách mrzne a sníh zde padá po celý rok. Sněžná čára je hranice, nad níž v horách již sníh.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Informační a komunikační technologie
KRKONOŠE a PODKRKONOŠÍ
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Dunaj – Vltava Cesta pivních znalců
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Moje město MARIÁNSKÉ LÁZNĚ 1. díl Vítejte v Mariánských Lázních!
Gymnázium, Český Krumlov
Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Jeseníky – Lázně Lipová – Penzion Pod Sněhulákem
Zuzka poznává Mariánské Lázně
JARNÍ TRHY 2019.
SPORTOVNĚ-POHODOVÝ TÝDEN V RUMUNSKU DRÁKULOVA TRANSYLVÁNIE
ZÁJEZD DO ŘÍMA Eva Valešová 4.A
Zájezd do Holandska Anna Sedláčková 4.A.
ČESKÁ REPUBLIKA VODSTVO
Bratislava Tomáš Votava 4.A.
Odborová organizace Dolu Jan Šverma, pořádá wellness zájezd do
MŮJ DOMOV ANOTACE Pracovní listy, které shrnou znalosti o obci a jejím okolí. DATUM AUTOR Tereza Skálová JAZYK Čeština OČEKÁVANÝ VÝSTUP Samostatné.
Jazykový zájezd do YORKU
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
VZDĚLÁVÁNÍ VE SVĚTLE DEMOGRAFICKÉHO VÝVOJE
Transkript prezentace:

Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3

Cestovní kancelář ***** Informace o naší cestovní kanceláří Cestovní kancelář ***** ,byla založená roku 2007. Specializujeme se na zprostředkovávání zájezdu po celé ČR se zaměřením na lázeňské oblasti. Programy naších zájezdů jsou určené především pro seniory, ale uvítáme zákazníky všech věkových kategorií.

KARLOVY VARY Termín: 20. října-23. Října 2013 Program zájezdů: 1. den – odjezd v časných ranních hodinách ( 6:00 ) z Frýdku-Místku (autobusové nádraží) po trase Nový Jičín, Olomouc, Hrádec Králové, Praha, Kladno, Karlovy Vary. Očekávaný příjezd je okolo 19:00 h.Následuje ubytování v penizionu Villa Rosa ve kterém se bude podávat večeře ( 20:00 ).Poté následuje noční procházka městem a volný program 2. den – Po snídani prohlídka lázní, ochutnávka pramenů, Návštěva kostelu sv. Petra a Pavla, Exkurze do Becherovky v Karlových Varech .

Ubytování Penzion Villa Rosa , nabízí ubytování s překrásným výhledem na okolní krajinu i na lázeňské centrum Karlových Varů s Vřídlem. Slunná poloha v klidném prostředí lázeňského parku, 10 min. chůze od Vřídla. Alžbětiny lázně se nachází 2 km od Villa Rosa. Olšová Vrata Golfové hřiště je vzdáleno 5 km. Vybavení pokojů - toaleta, koupelna, telefon, rádio, lednice, TV, SAT, Wi-Fi zdarma. Stravování snídaně a večeře jsou podávány v suterénu penzionu v jídelně s možností využití terasy s výhledem na lázeňskou část města. Obědy a večeře je možno zajistit v nejbližším okolí hotelu, kde je několik restaurací.

CO MUSÍ KAŽDÝ NÁVŠTĚVNÍK VIDĚT A ZNÁT? Karlovy Vary Karlovy Vary jsou jedním z nejznámějších lázeňských měst na světě, a proto jsou zcela po právu pokládány za hlavní lázeňské místo v Čechách a na Moravě. Nachází se zde několik architektonických skvostů, včetně hranolové věže, stojící v samém srdci lázeňského města, jejíž vznik je datován mezi léta 1347–1349, kdy dal město založit sám král český a císař římský Karel IV. Dnes je tato věž součástí Zámeckých lázní, které se nacházejí v těsném sousedství Tržní a Vřídelní kolonády. Zámecké lázně jsou jedním z nejkrásnějších lázeňských center v Evropě a svým klientům poskytují širokou škálu léčebných a relaxačních programů. Mlýnská kolonáda je jednou z nejzajímavějších staveb v Karlových Varech. Původní dřevěná stavba z roku 1748 byla nahrazena r. 1882 dnešní novorenesanční stavbou architekta J. Zítka. Orchestřiště, které je její součástí, zdobí alegorické reliéfy od V. Lokvence. Balustrády střešní terasy zdobí dvanáct soch, které představují jednotlivé měsíce roku. Ke kolonádě patří pět pramenů – Mlýnský, Rusalčin, Knížete Václava, Libušin a Skalní. Mlýnská kolonáda je volně přístupná po celý rok a lázeňští hosté si zde mohou sami stočit a vyzkoušet některý z výše jmenovaných pramenů.

Jan Becher muzeum Expozice věnovaná Becherovce, asi nejslavnějšímu českému bylinnému likéru, který se nachází v historické budově v centru Karlových Varů. Během prohlídky původních výrobních sklepních prostorů se dozvíte něco o historii Becherovky, její výrobě či skladování. Uvidíte historické předměty spjaté s Becherovkou a nakonec shlédnete krátký film. Vstupné zahrnuje také degustaci becherovky,Ve zdejší prodejně si pak můžete Becherovku zakoupit.