Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Advertisements

Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
ODBOR INVESTIC A SPRÁVY NEMOVITÉHO MAJETKU
Regenerace sídliště Hromůvka
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Výstavba sportovního areálu 20
Odpady 2014 – jak dál v Olomouckém kraji ? Konference samospráv Olomouc
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
„ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“ Spolufinancován Evropskou unií z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Regulační plán Regulační plán v řešené ploše stanoví -podrobné podmínky pro využití pozemků, -pro umístění a prostorové uspořádání staveb, -pro ochranu.
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 11. dubna 2013, SD Jilm.
ÚSTÍ U VSETÍNA.
Nástroje územního plánování
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
Projekt TROLLEY Dobrý den.
Územní plán Prahy: Jaká je situace? Martin Skalský / Vendula Zahumenská Praha  listopad 2013.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov
úřad územního plánování
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.
Správní právo 3 Přednáška č. 6 JUDr. Veronika Vlčková
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
Obec Tisá Program rozvoje. PROČ ? Zákonná povinnost Požadavek občanů Dané předpoklady obce.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
 Významný pokles počtu žáků na základních školách  Dlouhodobější demografické trendy  Zvýšené nároky na rozpočet města při financování provozu škol.
Územní studie silnice II/380 Sokolnice - Čejč Vstupní jednání s obcemi, ORP, úřady územního plánování a stavebními úřady Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj.
Zkušenosti z projednání nové trasy vedení 400 kV Jiří Steinbauer ELEKTROTRANS, a.s. Konference Palác Žofín
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Obytný soubor Za Školkou
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Snídaně starostů , Jedlí
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Rozumné a dosažitelné návrhy prvků společných zařízení
Územní studie silnice II/416 Žatčany – Slavkov u Brna
Prezentace projektů, KD U Boudů
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Staveniště a zařízení staveniště
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Nákladové nádraží Žižkov Parková čtvrť Central Group
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Transkript prezentace:

Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017 Nové školní hřiště Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017

Obsah Dopis dětí zastupitelům obce v roce 2015 Jak si děti představují hřiště (výsledek výtvarné soutěže na konci roku 2015) Zadání pro zpracování návrhu řešení nového hřiště ing.arch. Stránským Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy Další kroky

Dopis dětí zastupitelům obce v roce 2015

Jak si děti představují hřiště (výsledek výtvarné soutěže na konci roku 2015)

Zadání pro zpracování návrhu řešení nového hřiště ing.arch. Stránským -          Návrh studie provedení a rozmístění ve vymezeném prostoru areálu sportovního multifunkčního hřiště Tisá  (dle aktuálního zaměření) -          Vytvoření projektové dokumentace včetně strukturovaného výkazu výměr s možností rozdělení na malé funkční celky (postupná výstavba). -          Hlavní centrální plochu využít na vybudování multifunkčního hřiště pro míčové hry (tenis, florbal, futsal, volejbal, nohejbal, košíková atd.) Pozor nutné zachování funkce pro přistávání vrtulníků záchranné služby! -          Běžecký ovál (nyní antuka) zrekonstruovat na in line dráhu s napojením na nový skate park -          Nové vytvoření skate parku (přední část areálu) -          Návrh umístění umělé lezecké stěny (dodání a montáž zajistí spolek SAS Tisá) -          Vyvýšené okolní meze a svahy využít jako ochozy pro sezení a stání diváků – přírodní hlediště -          Návrh využití volných prostor v budově OÚ pro zázemí včetně WC s funkční návazností na sportovní areál (bezbariérové?!)    Odkazy na stránky (případné dodavatele):            http://mysticconstructions.cz/novinky/

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy Základ areálu tvoří univerzální hřiště o rozměrech 20x38m. Dále je zde ponechán v původní stopě běžecký ovál s běžeckou  dráhou a skok daleký. U vstupu je umístěn skatepark a na štít objektu úřadu, předpokládáme umístit malou lezeckou stěnu. Ve svahu je navržen objekt skladu, jehož velikost lze upravovat podle potřeby. Střecha skladu může sloužit jako tribuna. Na boky skladu navazuje přírodní hlediště, umístěné ve svahu a jeho velikost bude předmětem dalšího upřesňování celkového řešení areálu. Propojení areálu s dětským hřištěm je možné podél objektu úřadu a navrženým schodištěm u JV hranice pozemku. Další dětské atrakce lze umístit na svah mezi areálem a dětským hřištěm. Předpokládáme, že hřiště, běžecká dráha a skok daleký bude z umělého povrchu, s barevným odlišením sportovních ploch. Kromě dětí a základní školy by hřiště mělo být využíváno i Sborem dobrovolných hasičů Tisá k tréninku mladých hasičů.

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Studie návrhu nového hřiště – situace a náhledy

Další kroky Spolek pro Tisou – zaslání připomínek na jiri.turek@elpra-ul.cz Projednání návrhu v zastupitelstvu obce a výborech (kulturní, finanční, rozvoj obce, stavební) Výběr zhotovitele projektu Zadání pro projekt, výkaz výměr a rozpočet Příprava podkladu pro jednání zastupitelstva Projednání projektu a rozpočtu v zastupitelstvu obce a výborech (kulturní, finanční, rozvoj obce, stavební) – zařazení do rozpočtu a rozhodnutí o realizaci Etapovitá realizace dle získaných dotačních titulů / schváleného roypočtu obce