Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Co nabízíme: •výukové programy pro školská zařízení v době vyučování i v odpoledních hodinách zaměřené na praktickou činnost v terénu i v objektu CEV.
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
Úvodní stránka.
Třídní schůzky nastupujících 1. ročníků
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
střední odborná škola služeb
Vítejte v Městské knihovně Čelákovice
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Pobytové středisko Zastávka
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Týden neklidu na 2.LF Velká posluchárna – Michal Pelíšek.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
ZÁKLADNÍ ŠKOLA HOVORČOVICE
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
„SLAĎUJEME V JIHOMORAVSKÉM KRAJI“ Ing. Jaromíra Vítková
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Staré Město zsstmesto.cz
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
ActIv8 – Světové dny mládeže na Velehradě
ZŠ Staré Město.
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Projekt ERASMUS
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži Pilařova 3/3, Kroměříž IČ
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
SOŠ a SOU Jindřichův Hradec
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Školní vzdělávací program
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG Představení školy
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG Informační zdroje, představení školy, rekonstrukce budovy Pozvánky na akce školy P. Mgr. Martin Sekanina Duchovní život na AG Mgr. Jan Sovadina, vedoucí vychovatel DM Informace pro ubytované na Domově mládeže Ing. Michaela Babuková Systém ubytování, stravování Placení poplatků Mgr. Jan Košárek Systém I-škola Dotazy

Informační zdroje Web školy www.agkm.cz . Informační systém iŠkola – www.iskola.cz/agkm (zapomenuté heslo je možné získat na sekretariátě, rozlišují se ve jméně malá a velká písmena, nesdělovat studentům). Stravování www.strava.cz zařízení 2467. www.agecko.cz . Facebook skupina a stránky, youtube - agkm Newsletter školy, kalendář na webu.

Arcibiskupské gymnázium V současnosti máme cca 500 studentů. Kapacita domova mládeže je 300 studentů (přičemž našich studentů je cca 250). Studenti jsou rozdělení do 18-ti tříd. Součástí školy je školní jídelna, školní klub, knihovna a od září nově i středisko volného času. V současnosti o Vaše děti pečuje 103 zaměstnanců školy.

Pozvánka Zveme všechny zájemce na den otevřených dveří v sobotu 2. 12. v době od 9. do 12. hodin. Třídní schůzky 10. 11. 2017 a 13. 4. 2018. Rekolekce pro rodiče 10. – 11. listopadu. Školní ples proběhne v pátek 19. 1. 2018 v Domě kultury. Informace budou k dispozici na webu školy. Prosíme o příspěvky do tomboly. AG Fest – hudební a studentský festival proběhne 26. května 2018.

Vybavení školy V průběhu prázdnin proběhla rekonstrukce v suterénu školy. Nové hlavní rozvody a přípojky v celkové výši 12 mil. Kč. Díky podpoře zřizovatele. V současné době začala rekonstrukce DM. Celkové náklady pro letošní etapu je ve výši 35 mil. Kč. Jedná se o dotaci zřizovatele. Příští školní rok předpokládáme velkou rekonstrukci odborných učeben. Prosím o shovívavost.

Projektový týden Vždy předposlední týden v červnu. Studenti si vybírají projekt napříč ročníky. Rozhodnutí o výběru probíhá v lednu. Minulý rok navštívili studenti Italii, Benelux, Černou Horu, Německo, České středohoří, život na hradě, jazykové kurzy, cykloprojekt, výtvarné projekty, chemie v terénu. Letos jedou studenti do Španělska, Polska, Rakouska, na Ukrajinu, vodácký kurz, sportovní, jazykové, chemie a umění.

Duchovní život Kaplan, jáhen, pastorační asistentky. Možnost účastnit se mše svaté, svátost smíření, přípravy na biřmování. Adorace, desátky o velké přestávce. Rekolekce, schola, ministranti, sbor. Výuka náboženství. Mše svaté v průběhu roku.

Seznamovací tábor Prima na sv. Hostýně - pod vedením otce Martina - od 29.8. do 2.9.2017 První ročníky v Rajnochovicích - od 4.9. do 7.9.2017 - společné seznámení a start

Úspěchy v soutěžích v minulém roce http://www.agkm.cz/souteze_vysledky.htm Mezinárodní, celostátní, krajská kola. Humanitní i přírodní vědy. Celkem 32 žáků. Děkujeme za vaší podporu a prosíme vás o přízeň.