Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG Představení školy

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG Představení školy"— Transkript prezentace:

1 Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG Představení školy
Orientace na webu školy Ing. Michaela Babuková Systém ubytování, stravování Placení poplatků Mgr. Jan Sovadina, vedoucí vychovatel DM Informace pro ubytované na Domově mládeže P. Mgr. Petr Káňa Duchovní život na AG Mgr. Jan Košárek Systém EduPage Dotazy

2 Informační zdroje Web školy www.agkm.cz.
Informační systém EduPage – agkm.edpage.org (zapomenuté heslo lze vygenerovat a zaslat na , existuje mobilní aplikace). Stravování zařízení 2467. . Facebook skupina a stránky, Youtube – agkm, Instagram Newsletter školy, kalendář na webu.

3 Arcibiskupské gymnázium
V současnosti máme cca 515 studentů. Kapacita domova mládeže je 290 studentů (přičemž našich studentů je cca 250). Studenti jsou rozdělení do 18-ti tříd. Součástí školy je školní jídelna, školní klub, středisko volného času, knihovna, sbor AVE. V současnosti o Vaše děti pečuje 103 zaměstnanců školy.

4 Pozvánka Zveme všechny zájemce na den otevřených dveří v sobotu v době od 9. do 12. hodin. Třídní schůzky a Rekolekce pro rodiče listopadu. LVK – v týdnu od 20. – Školní ples proběhne v pátek v Domě kultury. Informace budou k dispozici na webu školy. Prosíme o příspěvky do tomboly. AG FEST – hudební a studentský festival proběhne 5. června 2020.

5 Vybavení školy V průběhu prázdnin probíhá rekonstrukce školy. Opravuje se druhá část domova mládeže a dosáhne zřejmě výše až 35 mil. Kč. Současná oprava navazuje na opravy minulých let: suterén a páteřní rozvody (12 mil.) polovina domova mládeže (35 mil.) oprava 24 odborných učeben, bezbariérový přístup, chodby, internet (55 mil.) oprava domova mládeže snad další oprava školy. Prosíme o shovívavost s prachem, hlukem a provozem stavby. Děkujeme za podporu.

6 Projektový týden Vždy předposlední týden v červnu.
Studenti si vybírají projekt napříč ročníky. Rozhodnutí o výběru proběhne v listopadu a prosinci. V minulých letech navštívili studenti Italii, Benelux, Slovinsko, Francii, Ukrajinu, Bulharsko, Německo, České středohoří, život na hradě, jazykové kurzy, cykloprojekty, výtvarné projekty, chemie v terénu, poutě. Letos jedou studenti do Makedonie, Černé hory, Madridu, pěší pouť do Mariazell, Rumunska, Českého ráje, jazykové projekty, vzdělávací parky, Moravský kras na koloběžkách Vždy záleží na nabídce učitelů a vychovatelů.

7 Duchovní život Kaplan, jáhen, pastorační asistentky.
Možnost účastnit se mše svaté, svátost smíření, přípravy na biřmování. Adorace, desátky o velké přestávce. Rekolekce pro rodiče, schola, ministranti. Výuka náboženství. Mše svaté v průběhu roku.

8 Seznamovací tábor Prima na sv. Hostýně - pod vedením otce Petra Káňi
- od do První ročník v Rajnochovicích - od 3.9. do - společné seznámení a start - pod vedením Josefa Grepla

9 Aktuální informace Na seznamovacím táboře obdržíte: - souhlas se zpracováním osobních údajů - souhlas s činností školního psychologa - nejlépe hned vyplnit, případně vrátit třídnímu učiteli Úřední hodiny v průběhu prázdnin: - středa 10. a dopoledne - od každý den - tel: Učebnice: Seznam bude v červenci na webu, nákupy přes knihovnu, studentskou burzu

10 Úspěchy v soutěžích v minulém roce
Mezinárodní, celostátní, krajská kola. Humanitní i přírodní vědy. Celkem 38 žáků. Spolupráce s partnerskými školami, výjezdy do Německa, Izraele, na Slovensko, sbor AVE. Děkujeme za vaší podporu a prosíme vás o přízeň.


Stáhnout ppt "Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG Představení školy"

Podobné prezentace


Reklamy Google