Rowenta zastřihávač vlasů NOMAD TN1400

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
Advertisements

1 Multi-neck hořáky, Chili vložky a LIFE+ špičky Technologie dělá rozdílné svary.
Tefal Aquaspeed Precision 20 : FV5520E0 I detaily máte pod kontrolou Power Zone koncentruje parní ráz pouze do špičky a zvyšuje efektivitu žehlení na těžko.
Konstrukce CNC strojů I. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Rowenta City Space parquett : RO2443WA Skvělé řešení pro malé prostory Energetický štítek A C A F Příkon 750W - srovnatelné výsledky jako vysavač o příkonu.
Průvodce pro dealery. Proč Robot Cook? Gastronomický trend tohoto typu stroje PŘÍBĚH.
Stříhání Tomasz Nogol Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Tomasz Nogol. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
1 Rowenta žehlička na vlasy EASYLISS 2 v 1 SF1512 Specifický design pro styling vlasů: 2 v 1 pro hladké vlasy či okouzlující vlny Keramický turmalínový.
OROFLUIDO COLOUR ELIXIR PERFEKTNÍ BARVA. PERFEK ZÁŽITEK. OROFLUIDO COLOUR ELIXÍR PERMANENTNÍ BARVY OBASHUJÍ OROFLUIDO OLEJE: ARGANOVÝ OLEJ, LNĚNÝ OLEJ,
Název školyStřední škola hotelová Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Bc. Pavel Sedlák Název šablonyVY_32_INOVACE SAZ Název DUMuSAZ U.
Stainless Steel blades (40 mm) Titanium coated moving blade 100% waterproof, use wet & dry 2 adjustable hair combs for different cutting lengths - comb.
Stainless Steel blades (40 mm) Titanium coated moving blade 100% waterproof, use wet & dry 2 adjustable hair combs for different cutting lengths - comb.
Flash Robot společnosti Negri Bossi. Negri Bossi se spojila se světem automatizace výrobou 3 osých servořízených robotů, určených pro použití u vstřikovacích.
Tefal parní generátor Express Easy Control 56 Ref. : GV7556 Nejsnadnější a nejšetrnější žehlení pro všechny textilie, automatická kombinace páry a teploty.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Fyzika 8 Autor: Mgr. Zuzana Vimrová 1. V čem se liší? Eva o hmotnosti 54 kg vyšplhala do výšky 4 metrů za 6.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Vysoký výkon a 5 výměnných nástavců garantuje rychlý a dokonalý výsledek Turbo rychlost umožňuje zpracovat až 2 kg surovin za min* rychlé a snadné plnění.
Stříhání malých a velkých dětí. Technika stříhání dětských vlasů. Bezpečnost práce a ochrana zdraví. EU-3-3.
Wet & dry, 1500 W max Blowing function Capacity: 30L ( 20L and 40L available if potential) Other specifications: 5m cord, radius : 7,60 m Crevice tool.
RUČNÍ ZPRACOVÁNÍ KOVŮ A PLASTŮ STŘÍHÁNÍ Luděk Protivínský.
DRIVER ZASTŘIHÁVAČ VLASŮ TN1600F0 ODOLNÝ, PŘESNÝ A ÚČINNÝ
Tefal domácí pekárna Pain Doré, Ref.: PF210138
ZW3D – Lite pro nástrojárny
Kolmé hranoly, jejich objem a povrch
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Dámský plastický střih
Dolce Gusto KP 350 DROP Inspirováno kapkou kávy
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Objem a povrch kvádru a krychle
Kolmé hranoly, jejich objem a povrch
Technologie – Měření a orýsování
Rowenta hair dryer Expertise Pro 2300 CV7720
Rowenta zastřihávač vousů Airforce Precision TN4800
Rowenta fan Essential stand VU4110
Autor : Mgr. Ludmila Jakubcová Jazyk : Čeština
Tefal domácí pekárna Pain Plaisir , Ref.:PF220838
ATV204GB bezSÁČKOVÝ vysavač ATHEN EVO
Edgecam.
Rovnání a ohýbání.
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Rowenta heater Instant Comfort Aqua SO6510
Výroba II.. Výroba II. Organizace výrobních pracovišť V jedné dílně jsou příbuzné stroje Výrobek prochází několika dílnami Technologické uspořádání.
Zástřihy a konečná úprava
Zoner Callisto – editor bitmap
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Délka
Technické prostředky v požární ochraně
Přímá tělesa v úlohách z praxe
PČ_141_Dřevo_Dlabání dřeva
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Exercise 1.
TM40 Dotyková klávesnica
CREATON pálená krytina
Soustružení Definice soustružení Schéma soustružení
Mobilné aplikácie a IS , Brno
Mgr. Ľubica Kanichová SZŠ Skalica
PaedDr. Jozef Beňuška
Pre Váš kľud pri liečbe diabetu
pitnej a odpadovej vody
... ZKUŠENOST, KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA ...
Aktualizace úrokových sazeb u komerčních úvěrů
VY_52_INOVACE_I–03–03 Název a adresa školy:
Ražba důlních děl pomocí trhací práce
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
ATC18LI 011- SÁČKOVÝ akumulátorový vysavač ATHOS
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Rowenta vysoušeč vlasů SILENCE PREMIUM CARE SENSOR CV7930
Rowenta napařovací žehlička Focus Ref. č.: DW5122
TORK AIR-FRESH.
Transkript prezentace:

Rowenta zastřihávač vlasů NOMAD TN1400 Perfektní účes snadno a rychle v pohodlí domova Profesionální dlouhotrvající kvalitu poskytuje vysoce kvalitní čepel z nerezové oceli Unikátní čepel s ultra ostrými hranami zastřihne všechny typy vlasů jedním tahem Jedinečný tvar hřebene zabraňuje shlukování vlasů pro dokonalý výsledek střihu Přesná a bezpečná kontrola délky střihu Snadné používání pro zastřižení vlasů Rozmezí nastavení délky vlasů : 3 mm – 30 mm 2 nástavce Celkem 18 možných pozic nastavení délky střihu Výdrž baterie 40 minut Otočné kolečko pro rychlé a snadné nastavení a přizpůsobení tak vaší délce vlasů LED ukazatel nabití baterie Vylepšený design s důrazem na ergonomii a snadnost používání

Rowenta zastrihávač vlasov NOMAD TN1400 Perfektný účes ľahko a rýchlo v pohodlí domova Profesionálnu dlhotrvajúcu kvalitu poskytuje vysoko kvalitná čepeľ z nehrdzavejúcej ocele Unikátna čepeľ s ultra ostrými hranami zastrihne všetky typy vlasov jedným ťahom Jedinečný tvar hrebeňa zabraňuje zhlukovaniu vlasov pre dokonalý výsledok strihu Presná a bezpečná kontrola dĺžky strihu Jednoduché používanie na strihanie vlasov Rozmedzie nastavenia dĺžky vlasov: 3 mm - 30 mm 2 nástavce Celkom 18 možných pozícií nastavenia dĺžky strihu Výdrž batérie 40 minút Otáčavé koliesko pre rýchle a jednoduché nastavenie a prispôsobenie tak vašej dĺžke vlasov LED ukazovateľ nabitia batérie Vylepšený dizajn s dôrazom na ergonómiu a jednoduchosť používania

Rowenta NOMAD TN1400 hajvágó Tökéletes frizura könnyen és gyorsan az otthona kényelméből A professzionális hosszantartó eredményt a kimagasló minőségű nemesacél penge biztosítja A különleges penge ultra éles szélekkel, bármilyen fajta hajat levág egyetlen mozdulattal A fésű egyedi formája meggátolja a haj összecsomósodását a tökéletes ereményért A vágáshossz pontos és biztonságos ellenőrzése Egyszerű használat haj vágáshoz A hajhossz beállítás lehetőségei : 3 mm – 30 mm 2 feltét Összesen 18 lehetséges vágáshossz beállítás Az elemmel 40 percig működtethető A forgatható kerék biztosítja a gyors és könnyű beállítást, alkalmazkodva ezzel az Ön hajhosszához A LED kijelző mutatja az elem feltöltöttségét A könnyű használat a felújított ergonomikus formának is köszönhető