Aplikace Monitorovací systém

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Enterprise řešení pro elektronický podpis VerisignIT
Advertisements

Role CRR ČR v rámci administrace Výzvy č. 23
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
JIP a KAAS Co umí. A co nabízí ve vztahu k základním registrům.
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
Téměř sto miliard korun pro konkurenceschopné české podniky Praha Národní dům Na Smíchově 3. října 2006 Nové přístupy implementačních agentur k žadatelům.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Webová aplikace MS PRAHA.
David PETR, Kateřina VOISOVÁ
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování Portál IS KP14+ MŠ z území MAS Kyjovské Slovácko v pohybu Mgr. Jiří Hrubý.
Vyplňování projektových žádostí v systému MS AKCE SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA HEJTMANA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ING. ROMANA CELÉHO, DiS.
Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování Portál IS KP14+ ZŠ z území MAS Kyjovské Slovácko v pohybu Mgr. Jiří Hrubý.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Bohumila Kubíková
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
V. Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Mgr. Helena Hořáková.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Dominika Mikulášová Centrum pro regionální rozvoj České republiky 9. února 2016.
INFORMAČNÍ SYSTÉM KONEČNÉHO PŘÍJEMCE IS KP Cheb, Olga Blašková MAS 21, o. p. s. Tel.: 608.
Základní informace o aplikaci MS2014+ Ing. Petr Šústal, MPA 20. října 2015.
Představení portálu MS2014+ a IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 27. října 2015.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č. 19 Technika.
Představení Centra pro regionální rozvoj České republiky Mgr. Ljubomir Džingozov Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení Kolová.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Praha Ing. Petr Šústal, MPA.
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
6. června 2016 Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík.
Změnová řízení v ISKP Praha, 8. září Typ závažnosti změny Nepodstatná změna Podstatná změna zakládají změnu právního aktu Podstatná změna nezakládají.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Praha, duben 2016.
Portál IS KP14+ (Informační systém konečného příjemce) Mgr. Jaroslav Křivánek Prostějov venkov o.p.s.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+. URL aplikace IS KP pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat.
Aplikace Monitorovací systém
MS2014+ Podání projektové žádosti v IS KP a 47. výzva IROP
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Lukáš Frolík 9. listopadu 2016.
Seminář pro žadatele/příjemce
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Podání projektové žádosti v MS2014+
Oblast intervence 3.2 Integrovaného operačního programu
Praha, Mgr. Ljubomir Džingozov
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Interní postupy MAS Brdy
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Webová aplikace IS KP14+ Mgr. Nikola Knopová, DiS
Aplikace Monitorovací systém
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Brno, Ing. Lenka Skopalíková
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Praha, Mgr. Martina Brandejsová
Základní informace o aplikaci MS2014+
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
Informace pro externí administrátory
6. Výzva MAS Hustopečsko IROP Podpora hasičů
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS PODHOSTÝNSKA Z.S. – IROP - CYKLISTICKÁ A PĚŠÍ DOPRAVA Vazba.
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Integrovaný regionální operační program
Základní informace o aplikaci MS2014+
Workshop 2: Šablony pro střední a vyšší odborné školy
Základní informace o aplikaci MS2014+
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Ukázka portálu IS KP14+.
Transkript prezentace:

Aplikace Monitorovací systém MS2014+

Obsah Portál IS KP14+

Portál IS KP14+

1) Obecné informace URL adresa – https://mseu.mssf.cz HW a SW požadavky: Pro korektní fungování aplikace je nezbytně nutné dodržovat systémové požadavky, které naleznete na úvodní stránce aplikace pod záložkou HW a SW požadavky Doporučené prohlížeče Doplňkové aplikace Test kompatibility počítače

2) Komunikace žadatele/příjemce s ŘO Veškerá komunikace probíhá prostřednictvím Aplikace MS2014+ Informativní oznámení před přihlášením Upozornění – informace pro všechny uživatele – odstávky, změny v aplikaci Depeše – komunikace v rámci týmu, komunikace s poskytovatelem podpory, technickou podporou, automatické depeše o změně stavu na projektu Notifikace – zasílání upozornění na e-mail

3) Plné moci 2 typy - Elektronická a Listinná Elektronická plná moc – zmocnitel i zmocněnec musí být registrováni v Aplikaci MS2014+ a oba podepisují svým el. podpisem Listinná (papírová) plná moc – úředně ověřená; vkládá zmocněnec; pouze ten musí být registrován v Aplikaci MS2014+ a podepisuje svým el. podpisem; (varianta signatáře bez registrace)

4) Validace subjektu – Registr osob (ROS) http://www.szrcr.cz/co-jsou-to-zakladni-registry Schválena novela zákona č. 111/2009 Sb. o registru osob ROS, novela vejde v platnost k 1. 1. 2017; novela má vazbu na Zákon č. 250/2000 Sb. Od 1. 1. 2018 povinnost všech subjektů být v registru osob ROS Komunální příspěvkové organizace nyní v registru mohou chybět Editorem do ROS je příslušný orgán, který vede evidenci osoby nebo jí uděluje oprávnění k činnosti Chyba při validaci ROS, tzn. neexistující záznam ROS na žádosti o podporu způsobuje zdržení na straně žadatele o podporu a vznik dodatečných chyb v aplikaci Heslo ROS (obejití validace subjektu z ROS zadáním hesla)

5) Kvalifikovaný certifikát Všechny formuláře v aplikaci jsou vždy podepsány kvalifikovaným certifikátem (žádost o podporu, žádost o přezkum hodnocení, zpráva o realizaci, žádost o platbu, …) Přehled poskytovatelů uveden na stránkách Ministerstva vnitra http://www.mvcr.cz/clanek/prehled-udelenych-akreditaci.aspx FAQ Elektronický podpis – záložka FAQ úvodní obrazovky IS KP14+ - postupy pro práci s certifikáty

5) Kvalifikovaný certifikát Vlastnosti certifikátu: Kvalifikovaný certifikát Certifikát musí být určen pro elektronické podepisování dokumentů Certifikát obsahuje privátním klíč Aktuální platnost Výše uvedení vlastnosti garantuje certifikační autorita

5) Kvalifikovaný certifikát Chybně vydaný certifikát:

6) Zobrazení stavů projektu v procesu schvalování Výsledky kroků hodnocení (kontrola formálních náležitostí a přijatelnosti, věcné hodnocení) Zobrazeno na záložce Hodnocení při změně stavu

7) Podání žádosti o přezkum rozhodnutí Lhůta pro podání námitky je počítána 14 kalendářních dnů od změny stavu Záložka Žádost o přezkum hodnocení – námitka proti hodnocení formálních náležitostí a přijatelnosti, věcné hodnocení Záložka Žádost o přezkum rozhodnutí VK –  námitka proti rozhodnutí výběrové komise Podepsat a podat Žádost o přezkum rozhodnutí může pouze signatář nebo zmocněnec (záložka Přístup k projektu, tabulka Signatáři)

8) Právní akt Rozhodnutí o realizaci projektu Aktivní záložka až ve chvíli, kdy je PA finalizován ŘO a nahrán do Aplikace MS2014+ Informace formou interní depeše

9) Dokumentace Příručky ŘO – podání žádosti o podporu v IS KP14+: Součástí dokumentace k výzvě Veškeré další materiály k monitorovacímu systému http://www.msmt.cz/strukturalni-fondy-1/monitorovaci-system-2014 (vč. dokumentu Principy a práce s certifikáty v MS2014+) ESIF – edukační videa http://dotaceeu.cz/cs/Jak-na-projekt/Elektronicka-zadost/Edukacni- videa

Děkujeme za pozornost