DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZÁCHRANÁŘŮ DEN STŘEDOČESKÝCH Nymburk 30. srpna 2008
Advertisements

Nový školní rok začíná.
ZŠ NÁM. 28. ŘÍJNA DNE Projekt první pomoci pro žáky 9. ročníku 
Společná akce pro děti „Dopravní bezpečnost a výchova“
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
ZVON Sdružení nezávislých kandidátů
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Preventivně výchovná činnost Propagační materiály k informování o základních opatřeních ochrany obyvatelstva formou letáků, skládaček a dalšího propagačního.
Ivo Vorek Člen Záchranného týmu  Založen  V současné době máme 25 členů a 7 čekatelů  Kvalifikace a vzdělání členů je různé:
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BOLATICE
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
Honza a Světlana Ahoj děti, jmenuji se dráček HASÍK.
Integrovaný záchranný systém v Moravskoslezském kraji
Cvičení složek IZS „KV Aréna“
Integrace na druhou PPP FM - Terapeutické techniky – školní rok 2010/2011 Od začátku září 2010 probíhalo ve Frýdku-Místku vzdělávání a odborná metodická.
Veletrh IDET 2007 Motto prezentace: „Armáda České republiky - profesionální, moderní, připravená“ Obsahová náplň prezentace: a) Vycvičenost, odbornost,
Spolupráce Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje s dobrovolníky nestátních neziskových organizací Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje mjr.
Úvod do první pomoci. Právní odpovědnost 40/2009 Sb. - trestní zákoník § 150 Neposkytnutí pomoci (1)Kdo osobě, která je v nebezpečí smrti nebo jeví známky.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Bezpečnostní systém České republiky
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Výuková prezentace Předmět:
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Zlepšujeme ochranu obyvatelstva Investujeme do záchranářů.
Český červený kříž.
PANEL humanitárních organizací Ústecký kraj - Ústí nad Labem , Ministerstvo vnitra ČR.
DOBROVOLNÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Setkání s veřejností na téma bezpečnost městys Nehvizdy 5. ročník.
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
ASEBS, 4. sem..  Didaktická technika v sebeobraně  Přednáška a cvičení ▪ Ochranné pomůcky ▪ Cvičné zbraně  Projekt profesní sebeobrany  Projekt, jeho.
Pomůcky a materiály pro výuku Ochrany člověka za mimořádných událostí.
© 2012 OIKT Plzeň Mobilní Monitorovací Centrum a jeho využití v roce 2011 v rámci projektu „Předcházení a postih projevů extremismu při hromadných akcích“
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky Základní informace.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2014 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Taktické postupy a organizace řízení českých záchranných složek integrovaného záchranného systému na místě mimořádné události Plk.Ing.Martin Sviták Náměstek.
Kamerové systémy na území MČ Praha 11 1.Městský kamerový systém hl. města Prahy 2.Kamerový systém MČ Praha 11 3.Multifunkční dohledové centrum 4.Vzdálená.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Hasiči a veřejnost Tisková konference 24. července 2008.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Vilkusová Anna Název: VY_32_INOVACE_17_Integrovaný záchranný systém Číslo a název klíčové.
Senior v bezpečí. Senior v bezpečí 2012 V rámci Městského projektu prevence kriminality na rok 2012 byly přiznány městu Litvínovu finanční prostředky.
Záchrana pohřešovaných osob - pátrací akce v terénu STČ – 07/IZS Zdolávání mimořádných událostí.
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
ZACHRAŇ ŽIVOT S MĚSTEM JIHLAVA
Setkání s veřejností na téma bezpečnost
Akademie Hasičského záchranného sboru České republiky
Autor: Mgr. Radana Marelová
Dotace Jihomoravského kraje Vodní záchranné službě Českého červeného kříže 10. srpna 2011.
FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková
Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu
ZÁKLADNÍ TAKTIKA POSKYTNUTÍ PRVNÍ POMOCI
Dětské dopravní hřiště Městské policie
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Hazard Alkohol a Děti 2018.
Den se 112.
Novinky v preventivně výchovné činnosti u HZS ČR
Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE 9. 9. 2017 | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky

Charakteristika akce Akce se bude konat na volných plochách ve spodní části Výstaviště Praha Holešovice. Představíme vozidla, techniku a vybavení všech složek IZS, Armády ČR, záchranářů, jejich činnost ve statických i dynamických ukázkách. Naším hlavním záměrem nebude pobavit návštěvníky, ale vzdělávat je, poučit o rizicích a jejich předcházení. Půjde o didaktickou aktivitu, na které si budou moci všichni návštěvníci vyzkoušet vše potřebné pro zvládání krizových situací.

Charakteristika akce S ohledem na bezpečnostní situaci v Evropě a ve světě vůbec, chceme veřejnosti nabídnout možnost seznámení s dostupnými záchrannými technikami a technologiemi a všem složkám možnost prezentace jejich připravenosti. Akce by měla posílit důvěru ve složky IZS i armádu a napomoci jejich lepšímu vnímání, zároveň by umožnila zájemcům pořídit si potřebné vybavení pro případ jakékoli krizové situace.

Didaktika pro školy Po loňské první realizaci a velmi pozitivních reakcí ze strany zúčastněných škol budeme pokračovat také v přípravě didaktických preventivně bezpečnostních dopolední pro školy. Vše propojíme s akcí V pohodě do školy, abychom dětem dopřáli kromě výuky i trochu zábavnější variantu zážitků. Vše se uskuteční v týdnu od 11. do 15. září 2017 v prostorách Křižíkových pavilonů a na volném prostranství před Průmyslovým palácem na Výstavišti Holešovice. Během těchto přednášek proškolíme za pomoci odborníků více jak 1 000 dětí ze 3. až 5. tříd základních škol ve všech oblastech bezpečnosti.

Potvrzení účastníci HZS Letiště Václava Havla Kynologická záchranná brigáda Speleologická záchranná služba Celní správa hlavního města Prahy Báňská záchranná služba, hlavní stanice Praha Vodní záchranná služba ČČK ČVUT HZS Praha  ZZS Praha POLICIE ČR MP Praha ARMÁDA ČR Vojenská policie ČR Sbor dobrovolných hasičů Správa služeb Hl.m. Prahy Centrum dopravní výchovy Vyškov Vězeňská služba

DĚKUJEME ZA PODPORU. TĚŠÍME NA VIDĚNOU NA DNI IZS DĚKUJEME ZA PODPORU. TĚŠÍME NA VIDĚNOU NA DNI IZS. Renata Lišková projektová manažerka Mobil: +420 702 153 664 E-mail : renata.liskova@rprg.cz